Ko te sisa

• Odgovora: 27
Stranice: « 1 2 3 »

0 članova i 1 gost pregledaju ovu temu.

*

Van mreže miss80

Počasni član
  • 5 001
  • 3
  • Pol: Žensko
Odg: Ko te sisa
« Odgovor #10 poslato: 22:48:54, 26.Jan.2010. »
Imala sam frizera,sad imam frizerku.Nije vazan pol,vazno je da dobro radi i da imamo poverenja.A ono se stice dobro odradjenim poslom.

*

Van mreže elenica

Počasni član
  • 4 065
  • Zahvaljeno: 2 puta
  • 53
« Odgovor #11 poslato: 20:04:49, 30.Mar.2010. »
Hehehe...ja sam ih izmenjala poprilicno.Sad me trenutno sisa frizer i zadovoljna sam s obzirom da fantasticno sisa.Imala sam jedno vreme frizerku i ona mi je bila najbolja-uvek je davala predloge koja bi mi frizura stajala pa me je tako i sisala, naravno uvek je ispalo fenomenalno.Bila sam na pocetku malo skepticna kad nije htela da me osisa kako sam ja htela ali eto na kraju se uvek ispostavilo da je dobro sto je tako radila.Svidjaju mi se oni frizeri kod kojih kad odem ne moram da pricam i objasnjavam koju bih frizuru htela da mi napravi vec volim da oni daju predlog.To izmedju ostalog cini frizera dobrim.

*

Van mreže olishka

• 705
  • 1
« Odgovor #12 poslato: 22:00:14, 30.Mar.2010. »
Ma, niko me ne sisa  ;D  Sala.

Imam jednog muskog frizera, zove se Pedja. Mnogo sam zadovoljna njegovim radom, a pri tom je i vrlo prijatan momak, tako da mi odlazak kod frizera bas prija.

*

Van mreže jelenacv

• 725
  • 0
« Odgovor #13 poslato: 22:04:44, 30.Mar.2010. »
Moja drugarica me sisa, radi to nekih 5-6 godina i pravi ja perfekcionista, a to mi se svidja  :)  I uvek mogu da joj kazem sta mi se svidja a sta ne sto je najvaznije.

*

Van mreže Avantura

• **
  • 396
  • 3
  • SuperLady
« Odgovor #14 poslato: 21:05:28, 18.Apr.2010. »
Zene frizeri me nikad dobro ne oshishaju. Muskarci su zakon u tom poslu.
Kod mog frizera me raduje cinjenica da mi nikad nije unistio kosu (imala sam pre nekoliko godina jedno veoma lose iskustvo koje me je kostalo pola kose na glavi) i da imamo dobru komunikaciju, sto znaci da ja imam neku ideju sta hocu, dam predlog, on da svoj predlog i nadjemo se na pola.

*

Van mreže Debellah

• *
  • 1
  • 0
« Odgovor #15 poslato: 21:26:41, 25.Apr.2010. »
Posle dugogodisnjeg traganja za frizerkom kojoj mogu u potpunosti da verujem, najzad sam se skrasila, i to kod muskarca :)
Da li je u polu bio "problem", ili ne, ne znam, ali sam prezadovoljna njegovim radom! Kosa mi izgleda fenomenalno, negovana je i sjajna, sto nije bas lako kad je u pitanju duga kosa, farbana u plavo. Pomogao mi je da konacno pronadjem svoj identitet, tako da ne cudi sto sam od celog Novog Sada, da bih dobila ono sto trazim, zavrsila cak u Petrovaradinu :p

*

Van mreže elenica

Počasni član
  • 4 065
  • 53
« Odgovor #16 poslato: 12:35:03, 26.Apr.2010. »
Da li je u polu bio "problem", ili ne, ne znam,

Ne verujem da je pol presudan, nego da li dobro sisa ili ne  :)
Ali moram priznati da znam mnogo frizera koji bolje sisaju nego frizerki

*

Van mreže Nale 83

Počasni član
  • 8 252
  • 15
« Odgovor #17 poslato: 16:05:02, 26.Apr.2010. »
Citat
Ali moram priznati da znam mnogo frizera koji bolje sisaju nego frizerki
Nisi objektivna jer te sisa muskarac  :D :mig:

*

Van mreže Bossica

• **
  • 137
  • 0
« Odgovor #18 poslato: 15:24:50, 13.Nov.2010. »
Definitivno muski frizer  :D imala sam par incidenata sa zenskim frizerom, kad MOJ muski frizer nije bio u mogucnosti da me osisa :D i svaki put sam kuci dosla besna i osisana ko pod serpom :D inace, obozavam mog frizera, jer volim da experimentisem sa frizurom, a on je mlad, i pun ideja, ukusi su nam slicni, pa to uvek bude dobitna kombinacija! Ma muski frizeri su naajbolji ;)
The_Bossica*;) all good things come to those who wait

*

Van mreže Perla

• 3 806
  • Zahvaljeno: 1 puta
  • 2
« Odgovor #19 poslato: 20:24:50, 13.Nov.2010. »
ja volim da mjenjam mjesta i ljude, tako da sam bas ove godine promjenila frizerku i odusevljena sam, jer se moja preselila malo dalje, a ja sam lijean da puno hodam zbog frizure  :-\ a muskarca jos nisam imala na glavi, mada nemam nista protiv  ;D ni na glavi, ni oko glave  (perverzija)

Stranice: « 1 2 3 »

Brzi odgovor Vam omogućava da pošaljete poruku bez učitavanja nove stranice.

Upozorenje: u ovoj temi nije pisano već više od 365 dana.
Ukoliko niste sigurni da želite da odgovorite, razmislite o pokretanju nove teme.

Maksimum znakova 20000; preostalih znakova: 20000