Estetske operacije

• Odgovora: 30
Stranice: « 1 2 3 4 »

0 članova i 1 gost pregledaju ovu temu.

*

Van mreže sladjica

• 949
  • 1
  • Pol: Žensko
Odg: Estetske operacije
« Odgovor #20 poslato: 17:45:17, 16.Jul.2010. »
Ima 32 godine ali ne bi sad uradila nikakvu operaciju ali možda bi kasnije u 40-tim zategla lice, ugradila silikone posle radjanja dece...to mi je ok...
Svako ima izbor !!!

*

Van mreže Perla

• 3 806
  • Zahvaljeno: 1 puta
  • 2
« Odgovor #21 poslato: 12:13:20, 22.Jul.2010. »
Znate sta, koga je priroda nadarila svaka mu cast :D ali koga nije pa sve sto moze nek uradi, ko se ne plasi noza i operacija, ja sam za...silikoni nisu losa stvar i vjerovatno cu uraditi nesto na sebi u malo zrelijim godinama, sve je to za ljude, ako imate priliku pocastite se lijepim grudima, punijim usnama, mladjem licu...ja osudjujem samo plasticnu hirurgiju onda kad od ljudi prave zivotinje, a ima takvih slucajeva koji se operisu da izgledaju poput divlje macke i to mi strasno i odvratno!!!

*

Van mreže Alicia

• 5 822
  • Zahvaljeno: 4 puta
  • 64
  • mizantrop 1%
« Odgovor #22 poslato: 18:27:31, 22.Jul.2010. »
Nemam nista protiv ljudi koji se usuduju leci pod noz, ali ja ne bih. ;D Bar sa ovom pameti...mozda se nekad i predomislim.

S tim da ja i nesto ne volim Barbie izgled...
Be Weird, at least you will have a unique Personality.

*

Van mreže Perla

• 3 806
  • 2
« Odgovor #23 poslato: 11:57:34, 23.Jul.2010. »
Nemam nista protiv ljudi koji se usuduju leci pod noz, ali ja ne bih. ;D Bar sa ovom pameti...mozda se nekad i predomislim.

S tim da ja i nesto ne volim Barbie izgled...

kad si se to predomislila..  (*o*)

*

Van mreže Alicia

• 5 822
  • Zahvaljeno: 4 puta
  • 64
  • mizantrop 1%
« Odgovor #24 poslato: 12:11:39, 23.Jul.2010. »
kad si se to predomislila..  (*o*)

Ovo je uvijek bilo moje misljenje! :)
Be Weird, at least you will have a unique Personality.

*

Van mreže Perla

• 3 806
  • 2
« Odgovor #25 poslato: 11:33:08, 24.Jul.2010. »

Ovo je uvijek bilo moje misljenje! :)
aha ako ti kazes...  (mah:mah)

*

Van mreže Nale 83

Počasni član
  • 8 252
  • Zahvaljeno: 2 puta
  • 15
« Odgovor #26 poslato: 13:55:53, 24.Jul.2010. »
Perla, Alicia  (offtopic) (offtopic)
 ;D

*

Van mreže miss80

Počasni član
  • 5 001
  • 3
« Odgovor #27 poslato: 23:04:54, 24.Jul.2010. »
Nije zabranjeno menjati mišljenje :) Estetska hirurgija sve više napreduje,i ulazi u naše živote,mnoge stvari su već nešto normalno,to mislim na situacije gde je i hirurg dobar a klijent izgleda lepše-one druge ne komentarišem.

*

Van mreže elenica

Počasni član
  • 4 065
  • 53
« Odgovor #28 poslato: 19:29:23, 28.Jan.2012. »
Nista nemam protiv, samo da je umereno, u granicam normale, da se ne preteruje, da ne bi izgledalo ruzno.Al kod sebe ne bih nista doradjivala.Favorizujem prirodan izgled  :D
Mada u kasnijim godinama, ko zna za zatezanje lica, mozda i ja pozelim to da uradim

*

Van mreže elenica

Počasni član
  • 4 065
  • 53
« Odgovor #29 poslato: 19:07:15, 09.Sep.2013. »
Jos da se u buducnosti izsmisle i hirurzi za unutrasnju lepotu tj glavu, pa ce nam biti sve koze na broju... :D Eventualno i skracenja nogu, smanjenja usana, grudi.... :D

Lome noge da bi bili viši

Koliko biste daleko bili spremni da idete kako biste porasli za nekoliko centimetara? Britanci od nedavno lome noge, a zatim prolaze dugu fizikalnu terapiju koja ih čini nešto višim nego što im je priroda namenila.

Uprkos tome što je Kris Džonson bio visok 170 cm (što je samo pet centimetara manje od prosečne visine muškaraca u Velikoj Britaniji), on je bio toliko nesiguran u svoj izgled da je nosio cipele sa platformom. Onda je, pre dve godine, otkrio da postoji operacija koja mu može produžiti noge i dodati mu visinu za kojom je oduvek žudeo. Operacija je koštala 41.000 evra, a Krisu su u plaćanju pomogli i roditelji. U septembru prošle godine, hirurg je izveo složenu i bolnu operaciju kojom je njegovu visinu povećao za oko šest centimetara. Kris se kući vratio tek posle tri meseca, ali normalno neće hodati čak do marta. „Znao sam da to moram uraditi“, kaže Kris koji je završio studije prošlog leta. „Ta operacija mi je donela samopouzdanje. Više ne moram da brinem o visini“, kaže Kris.

Reč je operaciji produžetka noge koja se ranije primenjivala na pacijentima sa nejednakom dužinom nogu ili kod izuzetno niskog rasta. Međutim, sve veći broj ljudi istu operaciju obavlja i zbog estetskih razloga. Pacijenti moraju psihički i fizički da se pripreme za zahvat i rade na ojačavanju mišića nogu. Oni koji to ne učine, a žele da se operišu iz estetskih razloga, bivaju odbijeni. One koji prođu sve prepreke, čeka operacija koja traje između četiri i šest sati. Gotovo svi pacijenti su u 20-tim ili 30-tim godinama. Trećina su žene, od kojih veliki broj želi da napreduje u karijeri modela.

http://www.b92.net/zdravlje/vesti.php?yyyy=2012&mm=01&nav_id=572116

« Najnovija izmena:: 19:14:42, 09.Sep.2013. elenica »

Stranice: « 1 2 3 4 »

Brzi odgovor Vam omogućava da pošaljete poruku bez učitavanja nove stranice.

Upozorenje: u ovoj temi nije pisano već više od 365 dana.
Ukoliko niste sigurni da želite da odgovorite, razmislite o pokretanju nove teme.

Maksimum znakova 20000; preostalih znakova: 20000