Estetske operacije

• Odgovora: 30
Stranice: 1 2 3 4 »

0 članova i 1 gost pregledaju ovu temu.

*

Van mreže Se-Osiris

• **
  • 340
  • 1
  • Pol: Muško
  • Mens sana in corpore sano
Estetske operacije
« poslato: 01:00:52, 21.Jan.2009. »
Najtraženiji zahvati u estetskoj hirurgiji

Veliki broj žena je u nekoj prilici otišao u frizerski salon s fotografijom koju su isekle iz časopisa, fotografijom na kojoj je bila njihova omiljena glumica, i tražio istu takvu frizuru. Nema tu ničeg lošeg ni nepopravljivog - ako i toj ženi takva frizura dobro stoji, odlično, a ako ne stoji, na to će je (valjda) upozoriti frizer; najgore što može da se desi jeste da ta žena neko vreme ima frizuru koja na njoj loše izgleda. Međutim, ženski zahtevi se ne zaustavljaju uvek na frizuri - priličan broj njih želi da ima oči, usne, nos, telo... kao njihova omiljena glumica. A za to je već neophodna pomoć estetske hirurgije. Šta mislite, koji su najtraženiji "delovi tela", i čiji su?

Statistike iz klinika gde se vrše ovakve operacije pokazuju sledeće. Trenutno se smatraju veoma poželjnim visoke jagodice, onakve kakve su (takođe plastičnom hirurgijom) dobile Odri Tatu i Žilijet Binoš. Kad smo kod Francuskinja, moderni su i mali francuski nosevi. Donedavno je najtraženiji oblik očiju bio onaj kakav ima glumica Sofija Loren, ali sada su modernije izduženije i egzotičnije oči, kao što ih imaju Mila Jovović, Nataša Stefanenko i Alena Seredova.

Što se tela tiče, najviše žena želi da podseća na Moniku Beluči, a kad je o usnama reč, trenutno su najpopularnije onakve kakve ima Andželina Džoli (njoj su takve usne prirodno). U Americi, trendovi se razlikuju od obale do obale - dok je u Njujorku popularan izgled glumica iz serije "Seks i grad", dakle manje-više prirodan, uz dodatak liftinga, u Kaliforniji su popularne bujne grudi (kao kod Pamele Anderson), pune usne, mišićavo izvežbano telo, izražene jagodice. Latinoamerikanke žele zadnjicu kakvu ima Dženifer Lopez (priča se da je njena zadnjica ponovo popunjena i podignuta).

Pred ovakvim zahtevima lekari nekada imaju veliku muku da pacijentkinjama objasne da neke stvari ipak nisu moguće. Čak i hirurgija može samo donekle da promeni nečiji izgled - žena bujne građe ne može postati sva tanka, a devojka krhke građe teško da bi mogla da ponese grudi kakve ima Pamela Anderson. Hirurzi, praktično, kukaju za umerenošću u željama, ali žene koje se podvrgavaju plastičnoj hirurgiji retko su sklone da prihvate savete te vrste.

Neke od tema koje bi trebalo procitati
http://mojforum.net/index.php/topic,5376.0.html
http://mojforum.net/index.php/topic,3693.0.html
http://mojforum.net/index.php/topic,9024.0.html
http://mojforum.net/index.php/topic,2914.0.html
http://mojforum.net/index.php/topic,6319.0.html

« Najnovija izmena:: 09:41:29, 26.Maj.2012. elenica »

*

Van mreže I need chemical X

• **
  • 176
  • 0
  • Pol: Žensko
Odg: Estetske operacije
« Odgovor #1 poslato: 08:39:17, 22.Jan.2009. »
Nisam zato uopshte...
Jedino ako je neophodno... Posle udesa i co...
« Najnovija izmena:: 09:57:19, 30.Apr.2012. elenica »

*

Van mreže Tranzitna_Venera

• **
  • 142
  • 0
« Odgovor #2 poslato: 12:20:00, 22.Jan.2009. »
estetska hirurgija treba da sluzhi da sklonite poglede sa sebe, a ne da ih nabachite...protivnik sam estetske hirurgije...
Shto jedete g0*na kad je hamburger euro?
moja natalna karta

*

Van mreže Se-Osiris

• **
  • 340
  • 1
  • Pol: Muško
  • Mens sana in corpore sano
« Odgovor #3 poslato: 14:13:56, 22.Jan.2009. »

I ja sam protivnik, narocito usta, grudi, facelifting, ali skoro sam gledao slike jedne devojchice koja je operisala nosic, stvarno joj je mnogo lepse ovako ! Danasnje drustvo forsira spoljasnju lepotu, kao svi teze nekoj izdvojenosti i unikatnosti a ovamo se izgled vecine devojaka svodi na isto !! To na zalost ostavlja velike posledice po one kojima lepota nije bas naklonjena :(

*

Van mreže I need chemical X

• **
  • 176
  • 0
« Odgovor #4 poslato: 19:18:14, 22.Jan.2009. »
'Ajde ljudi, sad ste svi protiv.
A ovako sumnjam da vam smeta kad devojka ima velika usta, grudi podignutu bulju :P

*

Van mreže Bossica

• **
  • 137
  • 0
« Odgovor #5 poslato: 01:21:51, 25.Jan.2009. »
hm...meni ne treba estetska hirurgija...majka priroda se pobrinula...:) inace nisam protiv operacije nosa recimo,jer to stvarno moze da upropasti nekog u danasnje vreme,ali silikoni...uzas...

'Ajde ljudi, sad ste svi protiv.
A ovako sumnjam da vam smeta kad devojka ima velika usta, grudi podignutu bulju :P
mozda ne smeta za gledanje,volite vi shmekeri da bacite pogled..ali pipnuti silikon...mislim da nije neki feeling:)
« Najnovija izmena:: 01:32:10, 25.Jan.2009. Maestro »
The_Bossica*;) all good things come to those who wait

*

Van mreže *Mew - S.w.E.e.T*

• 1 113
  • Zahvaljeno: 3 puta
  • 3
  • ..samo u snu..ljubav postoji za nas..
« Odgovor #6 poslato: 01:21:29, 04.Feb.2009. »
prvo to ako vec postoji treba da bude u sluzbi vaseg zadovoljstva, a ne tudjeg

sve prepravke u granicama normale su mi ok i podrzavam ih jer mogu promeniti osobu na bolje i podici joj samopouzdanje...ali napraviti potpuno novu sebe..to je jezivo..i ni malo nisam za to..
...Te busque debajo de las piedras y no te encontre
En la manana fria y en la noche te busquer Hasta enloquecer Pero tú llegaste a mi vida como una luz Sanando las heridas de mi corazon Haciéndome sentir vivo otra vez...

*

Van mreže miss80

Počasni član
  • 5 001
  • 3
« Odgovor #7 poslato: 11:42:49, 30.Avg.2009. »
Mislim da treba da postoji ova grana hirurgije.Sve sto coveku pravi istinske komplekse i manjak samopouzdanja,a moze da se resi ovim putem je ok.Medjutim,mi smo danas svedoci zloupotrebe estetske hirurgije u komercijalne svrhe,pa vidimo predimenzionirane implatante,velika usta,promenjen izgled...To ipak ne sme da bude presudno,jer ima mnogo odlicnih lekara,koji zaista postuju neke principe.Ne vidim zasto bi se uskratila mogucnost da covek izgleda lepse(do god je to u granicama lepog).Ipak se ova grana hirurgije ispravno zove estetska,plasticna i rekonkstruktivna pa nisu samo u pitanju obicna doterivanja.

*

Van mreže crvena

Počasni član
  • 3 277
  • 7
« Odgovor #8 poslato: 12:54:00, 30.Avg.2009. »
 yeah
...Ako zelis da ti se ostvare snovi, ne smes dugo spavati...

*

Van mreže tina1812

• **
  • 138
  • Zahvaljeno: 1 puta
  • 0
  • Sun is shining....I'm rainbow too..
« Odgovor #9 poslato: 21:40:05, 30.Avg.2009. »

Mislim da treba da postoji ova grana hirurgije.Sve sto coveku pravi istinske komplekse i manjak samopouzdanja,a moze da se resi ovim putem je ok.

Slazem se! pogotovo zato sto nekog taj fizicki izgled moze toliko da optereti da ne moze normalno da zivi!  
Natalna Karta

Stranice: 1 2 3 4 »

Brzi odgovor Vam omogućava da pošaljete poruku bez učitavanja nove stranice.

Upozorenje: u ovoj temi nije pisano već više od 365 dana.
Ukoliko niste sigurni da želite da odgovorite, razmislite o pokretanju nove teme.

Maksimum znakova 20000; preostalih znakova: 20000