Pluton u znacima

  • Odgovora: 0

0 članova i 1 gost pregledaju ovu temu.

*

Van mreže lilka

  • *****
    Počasni član
  • 1 314
  • Zahvaljeno: 2 puta
  • 4
  • Pol: Žensko
Pluton u znacima
« poslato: 11:21:13, 19.Jan.2010. »
U mitologiji je Pluton bog podzemlja kod starih Rimljana, odgovara grčkom bogu Hadu. Kao gospodar podzemlja i mrtvih, Pluton je bio jedan od najstrašnijih i najmoćnijih bogova. Po astrolozima Pluton predstavlja smrt, regeneraciju i ponovno rađanje. Njegov uticaj obuzima u potpunosti, daruje svest o onome što je skriveno, daje snagu da izvršimo promene koje će izmeniti naš život. Može da izazove intenzivne opsesije, strahove i frustracije. On pročišćava i obnavlja nas same i naše potencijale.

Pluton u ovnu
Pluton u znacima nema velikog uticaja na pojedinca. Njegov upliv se može osetiti u retkim slučajevima kod specijalnih tipova ličnosti. Pluton boravi u jednom znaku više od 20 godina, u proseku, pa njegov položaj određuje osobine čitave generacije i ima veliki uticaj na svetske događaje. Zbog toga je položaj Plutona u znaku značajan za mundanu astrologiju, a sasvim je periferan za natalnu astrologiju. Pluton je u Ovnu boravio poslednji put u periodu od 1823. do 1852 godine. Bilo je to vreme borbi i nasilja, a generacije iz tog vremena su bile buntovne, impulsivne, tvrdoglave i opsednute vlašću. Ponovo će se naći u ovom znaku od 2068. do 2094. godine, kada ponovo možemo očekivati vreme borbi i nepotrebnog rasipanja energije.


Pluton u biku
Pluton u znacima nema velikog uticaja na pojedinca. Njegov upliv se može osetiti u retkim slučajevima kod specijalnih tipova ličnosti. Pluton boravi u jednom znaku više od 20 godina, u proseku, pa njegov položaj određuje osobine čitave generacije i ima veliki uticaj na svetske događaje. Zbog toga je položaj Plutona u znaku značajan za mundanu astrologiju, a sasvim je periferan za natalnu astrologiju. Pluton je u Biku boravio poslednji put u periodu od 1852. do 1884 godine. Generacije iz tog perioda su veliki značaj pridavali vlasništvu i sticanju materijalnih bogatstava, ali su imale i veliku potrebu za stvaranjem. Pluton će ponovo boraviti u Biku u periodu od 2094. do 2124. godine. Tada će doći do sudbinskih promena u odnosu ljudi prema materijalnoj strani sveta.


Pluton u blizancima
Pluton u znacima nema velikog uticaja na pojedinca. Njegov upliv se može osetiti u retkim slučajevima kod specijalnih tipova ličnosti. Pluton boravi u jednom znaku više od 20 godina, u proseku, pa njegov položaj određuje osobine čitave generacije i ima veliki uticaj na svetske događaje. Zbog toga je položaj Plutona u znaku značajan za mundanu astrologiju, a sasvim je periferan za natalnu astrologiju. Pluton je u Blizancima boravio u periodu od 1884. do 1914 godine. Generacije iz tog perioda su se oslanjale na um i stvoreno je mnogo noviteta. Došlo je do velikog napretka nauke i komunikacije među ljudima. Pluton će u Blizancima boraviti ponovo u intervalu od 2124. do 2154. godine. To će biti vreme velikih naučnih otkrića koja će omogućiti neverovatne načine za komunikaciju među ljudima.


Pluton u raku
Pluton u znacima nema velikog uticaja na pojedinca. Njegov upliv se može osetiti u retkim slučajevima kod specijalnih tipova ličnosti. Pluton boravi u jednom znaku više od 20 godina, u proseku, pa njegov položaj određuje osobine čitave generacije i ima veliki uticaj na svetske događaje. Zbog toga je položaj Plutona u znaku značajan za mundanu astrologiju, a sasvim je periferan za natalnu astrologiju. Pluton je u Raku boravio u periodu od 1914. do 1939. godine. Osobama rođenim u tom periodu je porodica najvažnija i posvećeni su joj u velikoj meri. Dosta su osetljive i tragaju za ličnom sigurnošću. Nestabilne su, egoistične, konzervativne i netolerantne. Ponekad imaju sklonost da rasipaju ono što je stvoreno.


Pluton u lavu
Pluton u znacima nema velikog uticaja na pojedinca. Njegov upliv se može osetiti u retkim slučajevima kod specijalnih tipova ličnosti. Pluton boravi u jednom znaku više od 20 godina, u proseku, pa njegov položaj određuje osobine čitave generacije i ima veliki uticaj na svetske događaje. Zbog toga je položaj Plutona u znaku značajan za mundanu astrologiju, a sasvim je periferan za natalnu astrologiju. Pluton je u Lavu boravio u periodu 1939. do 1957. godine. Generacije iz tog perioda imaju potrebu da se izraze na dramatičan i otvoren način. Vrlo često se prave važnim i smatraju da su bolji od drugih. Sklone su da na prethodne generacije gledaju sa prezirom.


Pluton u devici
Pluton u znacima nema velikog uticaja na pojedinca. Njegov upliv se može osetiti u retkim slučajevima kod specijalnih tipova ličnosti. Pluton boravi u jednom znaku više od 20 godina, u proseku, pa njegov položaj određuje osobine čitave generacije i ima veliki uticaj na svetske događaje. Zbog toga je položaj Plutona u znaku značajan za mundanu astrologiju, a sasvim je periferan za natalnu astrologiju. Pluton je u znaku Device boravio u periodu od 1957. do 1972. godine. Ako ste rođeni sa Plutonom u Devici vi se trudite da postanete apsolutno savršeni. Možete postati čak i opsednuti time ili bezbrojnim detaljima. Tragate za samokontrolom. Hladnog ste razuma, volite i oslanjate se na nauku. Skloni ste kritizerstvu, ali i samokritičnosti.


Pluton u vagi
Pluton u znacima nema velikog uticaja na pojedinca. Njegov upliv se može osetiti u retkim slučajevima kod specijalnih tipova ličnosti. Pluton boravi u jednom znaku više od 20 godina, u proseku, pa njegov položaj određuje osobine čitave generacije i ima veliki uticaj na svetske događaje. Zbog toga je položaj Plutona u znaku značajan za mundanu astrologiju, a sasvim je periferan za natalnu astrologiju. Pluton je u Vagi boravio u periodu od 1972. do 1984. godine. Ove generacije imaju naklonost ka umetnosti i lepoti. Opsednute su uravnotežavanjem stvari u svom životu. Veliki su pobornici jednakosti u svemui vode bogat društveni život. Usmereni su ka budučnosti i nisu opterećeni prošlošću.

Pluton u škorpionu
Pluton u znacima nema velikog uticaja na pojedinca. Njegov upliv se može osetiti u retkim slučajevima kod specijalnih tipova ličnosti. Pluton boravi u jednom znaku više od 20 godina, u proseku, pa njegov položaj određuje osobine čitave generacije i ima veliki uticaj na svetske događaje. Zbog toga je položaj Plutona u znaku značajan za mundanu astrologiju, a sasvim je periferan za natalnu astrologiju. Pluton je u znaku Škorpiona boravio u periodu od 1984. do 1995. godine. Ove generacije imaju veliku snagu volje i mogu da kontrološu svoje želje. Odlučne su i nameravaju da do poslednje kapi iskoriste sve što život nudi. Veoma su strastveni i duboko seksualni. Njihova budućnost se formira u uslovima eskalacije nasilja u svetu.


Pluton u strelcu
Pluton u znacima nema velikog uticaja na pojedinca. Njegov upliv se može osetiti u retkim slučajevima kod specijalnih tipova ličnosti. Pluton boravi u jednom znaku više od 20 godina, u proseku, pa njegov položaj određuje osobine čitave generacije i ima veliki uticaj na svetske događaje. Zbog toga je položaj Plutona u znaku značajan za mundanu astrologiju, a sasvim je periferan za natalnu astrologiju. Pluton je u znak Strelca ušao 1995. i u njemu će ostati sve do 2008. godine. Ove generacije će čeznuti da pronađu filozofiju i religiju koje nude snažna duhovna i intelektualna iskustva. Sloboda im je od suštinske važnosti. Svet u kome žive se menja pred njihovim očima.


Pluton u jarcu
Pluton u znacima nema velikog uticaja na pojedinca. Njegov upliv se može osetiti u retkim slučajevima kod specijalnih tipova ličnosti. Pluton boravi u jednom znaku više od 20 godina, u proseku, pa njegov položaj određuje osobine čitave generacije i ima veliki uticaj na svetske događaje. Zbog toga je položaj Plutona u znaku značajan za mundanu astrologiju, a sasvim je periferan za natalnu astrologiju. Pluton će u znak Jarca ući 2008. i boraviti u njemu do 2024. godine. Generacije iz tog perioda će imati jasne ciljeve svog delovanja. Biće istrajni i pragmatični sa urođenim smislom za vođenje i upravljanje. Zahvaljujući njima, kada oni dođu na pozicije, nastupiće konstruktivni period u razvoju ljudskog društva.


Pluton u vodoliji
Pluton u znacima nema velikog uticaja na pojedinca. Njegov upliv se može osetiti u retkim slučajevima kod specijalnih tipova ličnosti. Pluton boravi u jednom znaku više od 20 godina, u proseku, pa njegov položaj određuje osobine čitave generacije i ima veliki uticaj na svetske događaje. Zbog toga je položaj Plutona u znaku značajan za mundanu astrologiju, a sasvim je periferan za natalnu astrologiju. Pluton će u znak Vodolije ući 2024. i ostati u njoj sve do 2044. godine. Ove generacije će znati da gledaju svoja posla i biće usmerene ka novim progresivnim idejama. Promene će tražiti kroz intenzivna nekonvencionalna udruženja. Ovo će biti doba velikih naučnih otkrića koja će iz korena izmeniti život ljudi.


Pluton u ribama
Pluton u znacima nema velikog uticaja na pojedinca. Njegov upliv se može osetiti u retkim slučajevima kod specijalnih tipova ličnosti. Pluton boravi u jednom znaku više od 20 godina, u proseku, pa njegov položaj određuje osobine čitave generacije i ima veliki uticaj na svetske događaje. Zbog toga je položaj Plutona u znaku značajan za mundanu astrologiju, a sasvim je periferan za natalnu astrologiju. Pluton će u znak Riba ući 2044. i boraviti u njemu sve do 2068. godine. Ove generacije će biti samopožrtvovane i mistične. Uroniće duboko u kolektivno podsvesno, ali neće znati najbolje da rukuju spoljašnjim strukturama. Ovo je period rađanja novih religija i verovanja.
(Srecica)


 

 

Brzi odgovor Vam omogućava da pošaljete poruku bez učitavanja nove stranice.

Upozorenje: u ovoj temi nije pisano već više od 365 dana.
Ukoliko niste sigurni da želite da odgovorite, razmislite o pokretanju nove teme.


Maksimum znakova 20000; preostalih znakova: 20000

Related Topics

  Naslov teme / Započeo Odgovora Najnovije:
3 Odgovora
935 Pregleda
Najnovije: 18:27:35, 01.Apr.2013.
Saska857429
1 Odgovora
783 Pregleda
Najnovije: 23:04:53, 31.Okt.2010.
Amber
0 Odgovora
516 Pregleda
Najnovije: 19:14:01, 25.Mar.2018.
TF 2008