Kako ubaciti titl - prevod

• Odgovora: 4

0 članova i 1 gost pregledaju ovu temu.

*

Van mreže crvena

Počasni član
  • 3 277
  • 7
  • Pol: Žensko
Kako ubaciti titl - prevod
« poslato: 14:17:20, 05.Dec.2009. »
Ukoliko imate problema, evo male pomoci kako da ubacite prevod i sa uzivanjem odgledate film..Mi  cemo to pokazati na nekoliko najcesce koriscenih playera,  a vi, ako pronadjete neki novi, javite..

Bs player
Na ovom playeru ima nekoliko nacina za pustanje prevoda. Prvi  i najjednostavniji jeste ekranski taster na samom skinu playera( svi skinovi koje sam dosad gledala imaju taj taster) koji je oznacen kao “Load subtitles“. Pritiskom na njega otvorice se prozor u kojem treba da pronadjete folder u kome se nalazi prevod, oznacite ga i kliknete na „Open“.
Drugi nacin je preko padajuceg menija. Pritiskom na desni klik misa, pojavice se meni i odabracete opciju Load subtitles, kao na slici. Ostatak postupka identican je prethodnom.

Treci nacin je da jednostavnno,  otvorite folder u kome vam se nalazi prevod, kliknete na njega i prevucete ga na ekran playera.. (naravno film nije u fullscreen modu dok ovo radite)

Osim toga, u Bs playeru mozete podesavati velicinu, font, boju, polozaj i ostale karakteristike prevoda, prateci sledecu putanju.. Desnim klikom misa, otvara se padajuci meni, u kome birate  Subbtitles => Subbtitle properties

...Ako zelis da ti se ostvare snovi, ne smes dugo spavati...

*

Van mreže tikica

Počasni član
  • 1 743
  • 12
    • Facebook
Odg: Kako ubaciti titl - prevod
« Odgovor #1 poslato: 15:23:39, 05.Dec.2009. »
Svaka cast za ovaj vodic  (e*e)
Zaljubljenaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa :-)

*

Van mreže crvena

Počasni član
  • 3 277
  • 7
« Odgovor #2 poslato: 17:06:01, 16.Dec.2009. »
Ako koristite Gom Player, najlaksi nacin da ubacite prevod je isti kao treci nacin kod BS playera.
Preciznije, u isto vreme pustite film (ne u fullscreen-u) i otvorite folder u kome se nalazi prevod. Kliknete na prevod, i prevucete ga na ekran playera.
...Ako zelis da ti se ostvare snovi, ne smes dugo spavati...

« Odgovor #3 poslato: 01:36:21, 24.Dec.2009. »
Najbolje je instalirati MV2Player (Google ideš na download MV2Player) Film i titl upakuješ u fasciklu i istu prevučeš na otvoreni MV2Player. Najbolja slika i lako komandovanje.

*

Van mreže tikica

Počasni član
  • 1 743
  • 12
    • Facebook
« Odgovor #4 poslato: 14:01:34, 01.Jan.2010. »
Meni se bas svidja kako je crvena sve objasnila :)
Zaljubljenaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa :-)

Brzi odgovor Vam omogućava da pošaljete poruku bez učitavanja nove stranice.

Upozorenje: u ovoj temi nije pisano već više od 365 dana.
Ukoliko niste sigurni da želite da odgovorite, razmislite o pokretanju nove teme.

Maksimum znakova 20000; preostalih znakova: 20000