posao

• Odgovora: 5

0 članova i 1 gost pregledaju ovu temu.

*

Van mreže marijet

• *
  • 62
  • 0
  • Pol: Žensko
posao
« poslato: 16:14:45, 13.Nov.2009. »
Molim te Shmi!!!
nalazim se u nekoj malo bezveznoj situaciji na poslu, hoce li to biti dobro po mene?

naime - stigla je nova sefica- s kojom bas nemam zajednicki jezik, da li mi ta osoba moze poslovno nauditi?

URL=http://img121.imageshack.us/i/posao.gif/][/URL]

« Najnovija izmena:: 16:18:31, 13.Nov.2009. marijet »

*

Van mreže Šmišonja

Počasni član
  • 2 697
  • Zahvaljeno: 7 puta
  • 19
  • Never Born, or Died. Only Visited This Planet...
    • Facebook
    • Twitter
    • Google+
    • Instagram
    • Badoo
Odg: posao
« Odgovor #1 poslato: 17:11:15, 13.Nov.2009. »
Da bih mogla da ti dam odgovor, moram da imam podatke. Ovde na karti se ne vide. Zato uvek zamolim da se napiše datum, verme i mesto kada je pitanje postavljeno. Link sa čartom uopšte mi nije potreban jer imam svoj astro program preko koga radim horarce ;D
Let me ask you something. If someone prays for patience, you think God gives them patience? Or does he give them the opportunity to be patient? If he prayed for courage, does God give him courage, or does he give him opportunities to be courageous? If someone prayed for the family to be closer, do you think God zaps them with warm fuzzy feelings, or does he give them opportunities to love each other?

*

Van mreže marijet

• *
  • 62
  • 0
« Odgovor #2 poslato: 20:45:41, 13.Nov.2009. »
ok,  :) sombor, 13.11.2009. u 15,56

*

Van mreže Šmišonja

Počasni član
  • 2 697
  • 19
    • Facebook
    • Twitter
    • Google+
    • Instagram
    • Badoo
« Odgovor #3 poslato: 09:38:39, 14.Nov.2009. »
Da vidimo :

• ti si Asc' u Biku sa Venerom na 07° Škorpiona na kraju VI polja ~ iz ovoga se vidi da si zaista na kraju svih mogućih krajeva i što se tiče psihičkog strpljenja i sa dobrom zdravljem.
• Mesec 12° Vage umetnut u VI polju.
• posao je X polje sa Saturnom na 01° Vage zajedno sa Mesecom u VI polju ~ ovo pokazuje extremnu podredjenost na poslu [Saturn je egzaltiran, VI polje ~ podredjeni, ali s obzirom da je pod vladavinom Venere ~ ti si dozvolila da dodje do takve situacije]
• arapska tačka dobre promene na poslu ~ 29° Riba, sa dispozitorom Jupiterom na 18° Vodolije na vrhu XI polja ~ to je polje koje donosi "darove sa neba" [tj. nagrada za one koji su se trudili, a i XI polje je plata ~ novčana "nagrada" na poslu]
• arapska tačka Otkaza je na 29° Škorpiona ~ sa dispozitorom Marsom na 12° Lava na vrhu V polja [8 polje od 10 polja i taj Mars vlada tvojim kolegama i koleginicama]
• arapska tačka pronevere i mita je na 18° Lava, pod vladavinom Sunca i u O° sa Marsom.

• Saturn je na 01° Vage ~ on predstavlja novu šeficu takodje ~ Saturn je na početku znaka ~ ona samo što je stigla. Saturn je pod vladavinom Venere ~ što znači da si ti njoj vrlo draga. Saturn egzaltira sam sebe i u svom je triplicitetu i čak i u svom terminu ~ ovo pokazuje da je ta žena dosta [čak i pomalo preterano] samouverena, jaka, tvrdoglava, ambiciozna žena, ali nije i nepravedna. Saturn je u licu Meseca ~ ovde imamo da iako ti njom "vladaš" i iako si joj draga, to će biti samo na poslovnom nivou ~ ona ceni tvoju stručnost i posvećenost radu, ali ne želi previše da se unosi emotivno, ne želi da budete "drugarice, koleginice" i ne želi da petlja poslovni i privatni život. Ono što Satrun ne voli je Mars ~ a to je vladar tvog VII polja ~ tvoje kolege i koleginice. A ono što Saturn zaista ne voli, skoro da mrzi je Sunce ~ a Sunce vlada VIII poljem od X polja ~ horarno V polje ~ a to je deo firme gde se svode računi, plate, sredjuju dokumenta, održava celokupni bilans i porez i knjigovodjstvo firme ~ ona je jako nezadovoljna radom tih ljudi ~ Sunce je u recepciji po vladarstvu sa Marsom ~ pa je najverovatnije da će do promene i "sec sec" radnih mesta upravo prvo i tu da dodje.

• aplikacije : Mesec ima prvu aplikaciju sa Jupiterom, Venera ima prvu aplikaciju sa Marsom, Saturn ima prvu aplikaciju sa Merkurom [kad on promeni znak i udje u znak Strelca] i kasnije sa Suncem.
    Ovde vidimo da ti nemaš povezivanje sa njom, direktno, imaš povezivanje i sa Jupiterom koji je vladar a.t. napredovanja na poslu, ali imaš i sa Marsom koji je vladar otkaza, ali i tvojih kolega. Po ovome, ona ne bi trebalo da te "dira", jer će biti zauzeta "čišćenjem" tvojih kolega i koleginica. Situacija će biti "čupava", ali ti ne bi trebalo da tebe dotiče  ;)
« Najnovija izmena:: 10:08:08, 14.Nov.2009. Šmišonja »
Let me ask you something. If someone prays for patience, you think God gives them patience? Or does he give them the opportunity to be patient? If he prayed for courage, does God give him courage, or does he give him opportunities to be courageous? If someone prayed for the family to be closer, do you think God zaps them with warm fuzzy feelings, or does he give them opportunities to love each other?

*

Van mreže marijet

• *
  • 62
  • 0
« Odgovor #4 poslato: 15:42:57, 14.Nov.2009. »
Hvala ti mnogo!

sve je opisano kao da si bila kod nas u firmi!
pogotovo ovaj deo oko racunovodstva što Satrun ne voli je Mars ~ a to je vladar tvog VII polja ~ tvoje kolege i koleginice. A ono što Saturn zaista ne voli, skoro da mrzi je Sunce ~ a Sunce vlada VIII poljem od X polja ~ horarno V polje ~ a to je deo firme gde se svode računi, plate, sredjuju dokumenta, održava celokupni bilans i porez i knjigovodjstvo firme ~ ona je jako nezadovoljna radom tih ljudi ~ Sunce je u recepciji po vladarstvu sa Marsom ~ pa je najverovatnije da će do promene i "sec sec" radnih mesta upravo prvo i tu da dodje.

naime nasa firma ce uskoro da se razdeli na dve firme; ja bih jako volela da ostanem ovde gde i jesam, jer zaista radim svoj posao s ljubavlju i volim da je sve do tancina obaljeno strucno - zato me moja sefica i ceni. Istina je i to da ni ja ni ona ne zelimo nikakva privatna druzenja, ali poslovno se dobro slazemo.

Ono sto me je ustvari i izbacilo iz takta, je nova zena koja je dosla kao sef sluzbe da odradi posao i bude sef u toj novoj firmi, i ja s njom ne mogu! mozda malo koplikovano za objasniti!!!! e sad posto ce od jedne napraviti dve firme to znaci da ce deo ljudstva morati preci u novu! 

Medjutim po tvom tumacenju sam shvatila da ta nova sefica nije ni bitna meni, vec da cu ostati na svom radnom mestu sa seficom s kojom sam.

Hvala ti jos jednom - divna si! A tvoje tumacenje me je zaista umirilo!!!!

*

Van mreže Šmišonja

Počasni član
  • 2 697
  • 19
    • Facebook
    • Twitter
    • Google+
    • Instagram
    • Badoo
« Odgovor #5 poslato: 16:00:37, 14.Nov.2009. »
Drago mi je ~ držim palčeve da sve bude dobro [po tebe]  ;)

Brzi odgovor Vam omogućava da pošaljete poruku bez učitavanja nove stranice.

Upozorenje: u ovoj temi nije pisano već više od 365 dana.
Ukoliko niste sigurni da želite da odgovorite, razmislite o pokretanju nove teme.

Maksimum znakova 20000; preostalih znakova: 20000