Uticaj planeta

• Odgovora: 3

0 članova i 1 gost pregledaju ovu temu.

*

Van mreže abrakadabra

• **
  • 121
  • 2
  • Pol: Muško
Uticaj planeta
« poslato: 13:23:30, 06.Nov.2009. »
Posto vidim da se charobnjak dobro razume u materiju astrologije hteo sam da mu postavim jedno pitanje
ustvari potrebno mi je objasnjenje

Neke planete uticu jace, neke slabije, neke pozitivno neke negativno
mene interesuje da li se taj njihov uticaj kod coveka vidi i na unutrasnjem i na spoljasnjem planu?
Primer
neko je planirao da uradi nesto lose ili nesto dobro i to je cekalo trenutak dok ga planete nisu naterale
sta je tu taj mogao da uradi sa svojom slobodnom voljom?
da li su te planete delovale i pre nego sto se bilo sta desilo pa je on razmisljao o tome ili je na unutrasnjem planu uticala natalna pozicija pa su tranziti to odradili za spoljasnji plan?

imam neke svoje zakljucke ali bih voleo da mi napises i tvoje misljenje?

"Perfekcija misli i konfuzija ciljeva je izgleda naš najveći problem." - Albert Einstein

*

Van mreže Ch

• 12 178
  • Zahvaljeno: 28 puta
  • 167
  • The start!
    • Facebook
    • Twitter
Odg: Uticaj planeta
« Odgovor #1 poslato: 17:22:29, 07.Nov.2009. »
Astroloska tela prvenstveno imaju unutrasnji uticaj a neki od tih unutrasnjih uticaja daju spoljasnju manifestaciju.

sta je tu taj mogao da uradi sa svojom slobodnom voljom?
Zavisi u kojoj meri ima i koristi tu slobodnu volju - to je jako vazan faktor.
Vazno je i kakav odziv imaju natalne pozicije u odnosu na tranzite. Kod nekog se promene desavaju brzo i naglo dok kod drugih sporo i postepeno.

da li su te planete delovale i pre nego sto se bilo sta desilo pa je on razmisljao o tome ili je na unutrasnjem planu uticala natalna pozicija pa su tranziti to odradili za spoljasnji plan?
Natalne planete postavljaju temelj i osnovu. Natalne planete nam oblikuju svest i one su nase subjektivno stanje. Natalna pozicija bez tranzita i bez svakodnevnog uticaja je nista. Uticaj tranzita uz pomoc tog natalnog potencijala daje spoljnu manifestaciju.

*

Van mreže abrakadabra

• **
  • 121
  • 2
« Odgovor #2 poslato: 23:30:55, 08.Nov.2009. »
lepo objasnjeno  (e*e)
za slobodnu volju cu u novoj temi a jos nesto me interesuje

da li samo odnos vatra-vazduh i voda-zemlja pokazuje kako ljudi reaguju na odredjeni tranzit?
"Perfekcija misli i konfuzija ciljeva je izgleda naš najveći problem." - Albert Einstein

*

Van mreže Ch

• 12 178
  • Zahvaljeno: 28 puta
  • 167
  • The start!
    • Facebook
    • Twitter
« Odgovor #3 poslato: 13:31:53, 09.Nov.2009. »
To je samo jedan od mnogo faktora. Vazna je retrospektiva dogadjaja da bismo utvrdili kako koja planeta ili tranzit utice na tu osobu....   :mig:

Brzi odgovor Vam omogućava da pošaljete poruku bez učitavanja nove stranice.

Upozorenje: u ovoj temi nije pisano već više od 365 dana.
Ukoliko niste sigurni da želite da odgovorite, razmislite o pokretanju nove teme.

Maksimum znakova 20000; preostalih znakova: 20000