Depilacija lica

• Odgovora: 6

0 članova i 1 gost pregledaju ovu temu.

*

Van mreže lilka

Počasni član
  • 1 314
  • Zahvaljeno: 2 puta
  • 4
  • Pol: Žensko
Depilacija lica
« poslato: 23:59:21, 30.Okt.2009. »
Kako se borite sa nausnicama? Čime skidate dlacice sa nausnica? Svaki savet je dobrodosao.Da li vam se pojavljuje iritacija,crvenilo...na koji nacin ublazavate te pojave?Da li ste depilirale obrve ili neki deo lica i koji?

*

Van mreže miss80

Počasni član
  • 5 001
  • 3
Odg: Depilacija lica
« Odgovor #1 poslato: 00:02:38, 31.Okt.2009. »
Lice iskljucivo depiliram trakama za depilaciju specijalno za lice.Srecom nemam problem sa crvenilom i iritacijama,imam posebnu kremu posle depilacije i to namazem.

« Odgovor #2 poslato: 22:12:26, 01.Nov.2009. »
Ja nikada nisam depilirala lice zato sto nemam problema sa time, ali bih zelela zato sto sam cula da ako je lice izdepilirano da izgleda lepse sa puderom nego kada nije. Ne znam da li da krenem sa time jer ne zelim da mi posle toga krenu rasti upadljivije dlake...

*

Van mreže lilka

Počasni član
  • 1 314
  • 4
« Odgovor #3 poslato: 23:02:58, 01.Nov.2009. »
Vidis i mene bas zanima, ni ja nikad nisam depilirala nista na licu, al nikad se ne zna kad cu morati...da li te dlacice kad rastu, vremenom slabe i nestaju,kao sto je slucaj na ostalim delovima tela ili ojacaju i vidljivije su u slucaju kad izrastu?
Poznajem jednu zenu koja depilira bukvalno celo lice,a lice joj je prelepo...cisto bez bora,bubuljica itd...e, sad pitanje je da li je razlog genetka ili ta depilacija...ali kod nje se ne primecuje da depilira...kaze to radi jos iz detinjastva. Za sve detalje oko toga mi je bilo neprijano ispitivati.

*

Van mreže miss80

Počasni član
  • 5 001
  • 3
« Odgovor #4 poslato: 00:35:03, 02.Nov.2009. »
Ja depiliram samo nausnice,ne znam za celo lice,malo mi je to previse...

*

Van mreže revelation09

• 905
  • 2
« Odgovor #5 poslato: 16:06:17, 02.Nov.2009. »
I ja depiliram samo nausnice i to mi je previse! Vise bih voljela da ne moram uopste da ista diram! Nausnice depiliram najcesce voskom i meni se, nazalost dlacice nisu proredile i omeksale, vec naprotiv!

Ne znam da li zbog depilacije ili ne lice nekome izgleda prelijepo, ali ja bih radije posegla za nekim drugim nacinom da poboljsam kvalitet koze lica!

*

Van mreže elenica

Počasni član
  • 4 065
  • 53
« Odgovor #6 poslato: 13:20:33, 22.Mar.2010. »
Isla sam par puta na depilaciju lica u kozmeticki salon, ali sam prestala posto je dosta osetljiva koza lica...Sad uglavnom cupkam nausnice pincetom, a sama kuci voskom ne smem jer sam jednom "haos" napravila.
Obrve nikad nisam depilirala, mislim da je za njihovo sredjivanje najbolja pinceta.

Brzi odgovor Vam omogućava da pošaljete poruku bez učitavanja nove stranice.

Upozorenje: u ovoj temi nije pisano već više od 365 dana.
Ukoliko niste sigurni da želite da odgovorite, razmislite o pokretanju nove teme.

Maksimum znakova 20000; preostalih znakova: 20000