Da li me volis

• Odgovora: 21
Stranice: 1 2 3 »

0 članova i 1 gost pregledaju ovu temu.

*

Van mreže Ch

• 12 178
  • Zahvaljeno: 28 puta
  • 167
  • Pol: Muško
  • The start!
    • Facebook
    • Twitter
Da li me volis
« poslato: 18:08:43, 23.Okt.2009. »
Duboko u podsvesti svih nas je da zelimo potvrdu partnerove ljubavi na neki nacin.

Ukoliko partneri ne dobiju potvrdu onog drugog pocinju sa sumnjom ili pokusavaju da dobiju tu potvrdu na indirektan nacin a neki su u stanju i da direktno postave pitanje partneru "Da li me volis?"

Da li ste nekada pitali svog partnera da li vas voli?
Da li je potvrdan odgovor na to pitanje dovoljan ili je takvo pitanje nepotrebno?

*

Van mreže Feniks

• 983
  • Zahvaljeno: 1 puta
  • 1
  • Pol: Žensko
Odg: Da li me volis
« Odgovor #1 poslato: 18:19:46, 23.Okt.2009. »
Ja sam iz one priche "ljubav se dokazuje delima, a ne rechima". Naravno ako se i kroz rechi odrazavaju dela, u smislu iskrena komunikacija stvara bliskost pa samim tim poverenje.
Da li me volish? Josh nisam pitala, ali me je moj prvi decko pitao to, iz toga sam zakljucila bash kako si rekao da sumnja u moja osecanja, da mu treba potrda kroz reci mada ni dela nisu izostajala (ali opet..). To je meni stvorilo sumnju..

*

Van mreže revelation09

• 905
  • 2
« Odgovor #2 poslato: 22:04:46, 23.Okt.2009. »
Najbolje je ukoliko postoji kombinacija rijeci i dijela!
Ima osoba koji tako lako mogu izgovoriti 'volim te' kao i reci' dobar dan'...pa samim tim te rijeci gube na snazi, a opet ima i onih kojima nikako da 'iscupas' te dvije rijeci.

Licno, za nijansu vise vjerujem postupcima nego rijecima, jer rijeci mogu biti nekad ( kao sto se  medju pravnicima kaze ) 'prazno slovo na papiru'.Nikad nisam pitala momka tako nesto.Ako me zaista voli, reci ce mi tom sam, a potvrdu njehovih rijeci, nacicu u njegovim djelima!

*

Van mreže Feniks

• 983
  • Zahvaljeno: 1 puta
  • 1
« Odgovor #3 poslato: 22:31:59, 23.Okt.2009. »
Najbolje je ukoliko postoji kombinacija rijeci i dijela!
Ima osoba koji tako lako mogu izgovoriti 'volim te' kao i reci' dobar dan'...pa samim tim te rijeci gube na snazi, a opet ima i onih kojima nikako da 'iscupas' te dvije rijeci.

Licno, za nijansu vise vjerujem postupcima nego rijecima, jer rijeci mogu biti nekad ( kao sto se  medju pravnicima kaze ) 'prazno slovo na papiru'.Nikad nisam pitala momka tako nesto.Ako me zaista voli, reci ce mi tom sam, a potvrdu njehovih rijeci, nacicu u njegovim djelima!

A ima i osoba, koje umeju da vole, ali to ne mogu izreci..  inlove

*

Van mreže beli crnac

• **
  • 103
  • 0
« Odgovor #4 poslato: 22:37:51, 23.Okt.2009. »
nikada nisam pitao svoju devojku da li me voli
to je pitanje stvarno bezveze a i ako me ne voli morala bi da pocrveni ili me slaze :D

*

Van mreže revelation09

• 905
  • 2
« Odgovor #5 poslato: 23:18:16, 23.Okt.2009. »
Tacno je da ima osoba koje umiju da vole, ali tesko izgovaraju to 'volim te'....ali zato ponasanje drugog partnera treba da ih ohrabri da to iskazu!
Nisam ni ja bas sjajna u iskazivanju svojih osjecanja.Ne 'prevaljujem' preko usana lako te rijeci, ali ako ih vec izgovorim , to je zbog toga sto to stvarno i osjecam

*

Van mreže crvena

Počasni član
  • 3 277
  • 7
« Odgovor #6 poslato: 01:07:28, 24.Okt.2009. »
Dugo mi je tebalo da to izustim.. A i da cujem.. Nikada nisam pitala svog decka tako nesto, sve dok posle duzeg vremena on mene nije pitao.. prvo mi je bilo skroz bezveze, jer sam kao i vecina sto bi, pomislila da mozda ja ne pokazujem dovoljno svoja osecanja.. A onda sam shvatila da je pitanje "A jel ti mene volis?" ustvari diskretan poziv za mazenje, poljubac... I mnogo mi je sladak kad tako pita   inlove
...Ako zelis da ti se ostvare snovi, ne smes dugo spavati...

*

Van mreže Nale 83

Počasni član
  • 8 252
  • Zahvaljeno: 2 puta
  • 15
« Odgovor #7 poslato: 13:33:04, 26.Okt.2009. »
Nisam od onih koji lako mogu izustiti reci poput "volim te" ali kad to kazem, znaci da to zaista i osecam.
Tacno je da se ljubav dokazuje delima, a ne recima ali ipak mi je slatko to pitanje "da li me volis?"  :) i ne smatram da se iza toga uvek krije potreba za dokazivanjem ljubavi vec, sto kaze Crvena, to moze da znaci i diskretan poziv na mazenje, razmenu neznosti.
Jesam i pitala, a i odgovarala sam na pitanje "da li me volis?"
  :zaljubljena:

*

Van mreže Ch

• 12 178
  • Zahvaljeno: 28 puta
  • 167
  • The start!
    • Facebook
    • Twitter
« Odgovor #8 poslato: 13:40:21, 26.Okt.2009. »
Meni su mnogo cudni parovi gde kaze da voli svog decka ili postavlja svom decku pitanje "volis li me" i to sve posle 3 dana  (*o*)

*

Van mreže miss80

Počasni član
  • 5 001
  • 3
« Odgovor #9 poslato: 13:45:36, 26.Okt.2009. »
Meni su mnogo cudni parovi gde kaze da voli svog decka ili postavlja svom decku pitanje "volis li me" i to sve posle 3 dana  (*o*)

To je neozbiljno....prica radi price,isprazna...Ja sam za res non verba, volim da cujem da me neko voli samo kada je to delima potvrdjeno,kada ja osecam da je tako.Osim kada te osecaj prevari,kao mene jednom ;D

Stranice: 1 2 3 »

Brzi odgovor Vam omogućava da pošaljete poruku bez učitavanja nove stranice.

Upozorenje: u ovoj temi nije pisano već više od 365 dana.
Ukoliko niste sigurni da želite da odgovorite, razmislite o pokretanju nove teme.

Maksimum znakova 20000; preostalih znakova: 20000