Da li me volis

• Odgovora: 21
Stranice: « 1 2 3 »

0 članova i 1 gost pregledaju ovu temu.

*

Van mreže Nale 83

Počasni član
  • 8 252
  • Zahvaljeno: 2 puta
  • 15
  • Pol: Žensko
Odg: Da li me volis
« Odgovor #10 poslato: 13:47:07, 26.Okt.2009. »
Meni su mnogo cudni parovi gde kaze da voli svog decka ili postavlja svom decku pitanje "volis li me" i to sve posle 3 dana  (*o*)

To jeste jako cudno jer mislim da nikoga ne mozes zavoleti za tako kratak period. Ne mozes ga ni upoznati, a kamoli zavoleti  (*o*) .
Nakon tako kratkogvremena pitanje: "da li me volis" zvuci smesno.

*

Van mreže Ch

• 12 178
  • Zahvaljeno: 28 puta
  • 167
  • Pol: Muško
  • The start!
    • Facebook
    • Twitter
« Odgovor #11 poslato: 13:54:25, 26.Okt.2009. »
Meni su mnogo cudni parovi gde kaze da voli svog decka ili postavlja svom decku pitanje "volis li me" i to sve posle 3 dana  (*o*)

To je neozbiljno....prica radi price,isprazna...Ja sam za res non verba, volim da cujem da me neko voli samo kada je to delima potvrdjeno,kada ja osecam da je tako.Osim kada te osecaj prevari,kao mene jednom ;D
A tada te je samo osecaj prevario ili ste pricali o tome ko sta oseca?

*

Van mreže miss80

Počasni član
  • 5 001
  • 3
« Odgovor #12 poslato: 14:00:47, 26.Okt.2009. »
Tada su me zvezde prevarile ;D Salim se,mislim da sam imala onu karmicku ljubav koju smo pominjali,pravi izraz bi bio da je ta ljubav bila slepa ;) A osecala sam da ga volim puno,puno i to dokazivala a on je samo pricao... ;D

*

Van mreže maraja

Počasni član
  • 1 835
  • Zahvaljeno: 1 puta
  • 69
    • Facebook
« Odgovor #13 poslato: 14:13:01, 26.Okt.2009. »

To jeste jako cudno jer mislim da nikoga ne mozes zavoleti za tako kratak period. Ne mozes ga ni upoznati, a kamoli zavoleti  (*o*) .
Nakon tako kratkogvremena pitanje: "da li me volis" zvuci smesno.

Potpuno se slazem sa tobom (e*e) Nikada nisam pitala momka da li me voli ili ne ali oni mene jesu iako su znali da jeste tako.Bitno je da veza bude ok

*

Van mreže Nale 83

Počasni član
  • 8 252
  • 15
« Odgovor #14 poslato: 16:45:43, 26.Okt.2009. »
Ako vam partner kaze "volim te" i pita "da li me volis?" da li imate osecaj da je iskren? Znate ono...sto se ne moze recima opisati, vec neki osecaj u stomaku  ;D koji potvrdjuje da mu je stalo do vas, da to ne radi samo da bi pricao price radi? Ja priznajem da jesam  inlove

*

Van mreže maraja

Počasni član
  • 1 835
  • 69
    • Facebook
« Odgovor #15 poslato: 16:11:06, 27.Okt.2009. »
Ipak mislim da pricanje o ljubavi nije potvrda ljubavi a prijatno je da cujete tako nesto kada ste sa nekom osobom (*o*)

*

Van mreže lilka

Počasni član
  • 1 314
  • 4
« Odgovor #16 poslato: 19:19:23, 27.Okt.2009. »
Pa kad god se zakacimo mora da se izvuce i da ponov zamnom- Volim te,obozavam,nedostajala si mi,nisam mogao da izdrzim bez tebe, sve si mi na ovom svetu itd Ovo je sala,a u zbilji to nekom moze znaciti razgolicavanja i zasta je svima tesko izgovoriti, mnogo je lepse to pokazati. Nekome je to vrlo lako izgovoriti,a istina je tamo negde ko zna gde....a neko vrlo tesko. Po meni, to izadje onog momenta kada se zaista iskreno oseti.Nisam pitala,ali sam cula mnogo puta-Hvala bogu :)

*

Van mreže beli crnac

• **
  • 103
  • 0
  • Pol: Muško
« Odgovor #17 poslato: 16:49:32, 17.Jan.2010. »
Ako vam partner kaze "volim te" i pita "da li me volis?" da li imate osecaj da je iskren? Znate ono...sto se ne moze recima opisati, vec neki osecaj u stomaku  ;D koji potvrdjuje da mu je stalo do vas, da to ne radi samo da bi pricao price radi? Ja priznajem da jesam  inlove
tu se ne slazem jer znam za neke devojke pitaju da li me volis samo da bi mogle da se ponasaju kako im padne na pamet  :-\

*

Van mreže Nale 83

Počasni član
  • 8 252
  • 15
« Odgovor #18 poslato: 22:41:52, 17.Jan.2010. »
tu se ne slazem jer znam za neke devojke pitaju da li me volis samo da bi mogle da se ponasaju kako im padne na pamet  :-\

Nisam konstatovala d aje u svim slucajevima tako, vec sam pitala za pojedinacna iskustva.  :mig:
samo devojke pitaju "da li me volis" da bi, u zavisnosti od odgovora, mogle da se ponasaju kako im padne napamet, zar mislis da muskarci to ne rade?

*

Van mreže maraja

Počasni član
  • 1 835
  • 69
    • Facebook
« Odgovor #19 poslato: 15:03:06, 19.Jan.2010. »
A momci to nikad ne rade??  ???

Stranice: « 1 2 3 »

Brzi odgovor Vam omogućava da pošaljete poruku bez učitavanja nove stranice.

Upozorenje: u ovoj temi nije pisano već više od 365 dana.
Ukoliko niste sigurni da želite da odgovorite, razmislite o pokretanju nove teme.

Maksimum znakova 20000; preostalih znakova: 20000