Da li studirate, sta i zasto bas to?

• Odgovora: 25
Stranice: « 1 2 3

0 članova i 1 gost pregledaju ovu temu.

*

Van mreže elenica

Počasni član
  • 4 065
  • Zahvaljeno: 2 puta
  • 53
  • Pol: Žensko
Odg: Da li studirate, sta i zasto bas to?
« Odgovor #20 poslato: 22:24:51, 14.Jul.2010. »
Od oktobra ekonomiju u bg-u...

Odlicno nightmaster, nek je sa srecom  (e*e)  (e*e)  yeah

*

Van mreže plutonac

• 7 310
  • 77
  • Pol: Muško
  • mizantrop 100%
« Odgovor #21 poslato: 01:38:20, 03.Jan.2011. »
ja medicinu  :D..najvise se pronalazim u njoj
"Power is being told you're not loved and not being destroyed by it." Madonna

*

Van mreže Tasha11

• *
  • 4
  • 0
« Odgovor #22 poslato: 19:15:20, 31.Maj.2011. »
Studiram biologiju tj jos diplomski je ostao, a zasto...pa zacrtala to kao klinka kada sam prvi put videla knjigu iz biologije :) I dalje mi se svidja to, ali je tesko zaposliti se...nista cudno, zar ne? ;D

*

Van mreže Pokahontas-84

• **
  • 262
  • 8
  • Love,Peace,Freedom
« Odgovor #23 poslato: 22:40:12, 22.Okt.2013. »
Ja studiram medicinu, konkterno fizioterapiju, imam jos 2 ispita do diplome, a potom planiram da upisem specijalizaciju za fizioterapiju na ortopediju i hirurgiju. Volim medicinu, a kasno sam shvatila da je to moj zivotni poziv. Prvo sam upisala ekonomski fakultet, smer finansisku menadzment, ali tako mrzila da idem na predavanja, tako me je smarao cel taj sistem, a nisam mogla da shvatim zasto. Srecom, osvestila sam se na vreme i sad sam srecna  :)

*

Van mreže plutonac

• 7 310
  • 77
  • Pol: Muško
  • mizantrop 100%
« Odgovor #24 poslato: 12:43:09, 23.Nov.2013. »
Ja studiram medicinu, konkterno fizioterapiju, imam jos 2 ispita do diplome, a potom planiram da upisem specijalizaciju za fizioterapiju na ortopediju i hirurgiju. Volim medicinu, a kasno sam shvatila da je to moj zivotni poziv. Prvo sam upisala ekonomski fakultet, smer finansisku menadzment, ali tako mrzila da idem na predavanja, tako me je smarao cel taj sistem, a nisam mogla da shvatim zasto. Srecom, osvestila sam se na vreme i sad sam srecna  :)
sad videh ovo, znaci medicinom se bavis, Ne i Ju u 10.. pa da, a muz predatavljen devicom i otisao u 6. polje.. jasno.
Ja imam jos godinu i po na medicinskom, ali sam za razliku od tebe kasno shvatio da ne bih time da se bavim.. ja sam od ove godine upisao jos jedan fakultet, pa kad diplomiram na prvom, drugi da nastavim.. sklon sam korenitim promenama, pa sa medicinskog odoh na filozofski, smer sociologija. A zasto, zato sto mi je uzbudljivije per puta od medicine, gusilo me je tolike godine to sto ae na medicini nema o cemu raspravljati, a to moj duh trazi, da istrazujem i dolazim do meke istine, ne puko usvajanje cinjenica.Potpuno sam zadovoljan ovom odlukom, pa sta bude.
"Power is being told you're not loved and not being destroyed by it." Madonna

*

Van mreže Pokahontas-84

• **
  • 262
  • 8
  • Love,Peace,Freedom
« Odgovor #25 poslato: 13:39:51, 23.Nov.2013. »
sad videh ovo, znaci medicinom se bavis, Ne i Ju u 10.. pa da, a muz predatavljen devicom i otisao u 6. polje.. jasno.
Ja imam jos godinu i po na medicinskom, ali sam za razliku od tebe kasno shvatio da ne bih time da se bavim.. ja sam od ove godine upisao jos jedan fakultet, pa kad diplomiram na prvom, drugi da nastavim.. sklon sam korenitim promenama, pa sa medicinskog odoh na filozofski, smer sociologija. A zasto, zato sto mi je uzbudljivije per puta od medicine, gusilo me je tolike godine to sto ae na medicini nema o cemu raspravljati, a to moj duh trazi, da istrazujem i dolazim do meke istine, ne puko usvajanje cinjenica.Potpuno sam zadovoljan ovom odlukom, pa sta bude.

Ako tebe to pruza zadovoljstvo, nek je sa srecom! Covek uvek treba da sledi sebe, jer sam najbolje znas za sto si rogjen...  ;)

Stranice: « 1 2 3

Brzi odgovor Vam omogućava da pošaljete poruku bez učitavanja nove stranice.

Upozorenje: u ovoj temi nije pisano već više od 365 dana.
Ukoliko niste sigurni da želite da odgovorite, razmislite o pokretanju nove teme.

Maksimum znakova 20000; preostalih znakova: 20000