Recepcija planeta

• Odgovora: 16
Stranice: « 1 2

0 članova i 1 gost pregledaju ovu temu.

*

Van mreže Feniks

• 983
  • Zahvaljeno: 1 puta
  • 1
  • Pol: Žensko
Odg: Recepcija planeta
« Odgovor #10 poslato: 20:10:23, 01.Apr.2012. »
VEnera Strelac / Jupiter Vaga 7/9   ~ 60° ~

Ode moj partner u inostranstvo kod svojih rođaka, zaljubi se, prevari me, neka nemoguća ljubav i vrati se nazad  ;D (eh, da nije i tog neptuna).

*

Van mreže Šmišonja

Počasni član
  • 2 697
  • Zahvaljeno: 7 puta
  • 19
  • I don't follow footsteps I leave my own footprints
    • Facebook
    • Google+
    • Instagram
« Odgovor #11 poslato: 23:20:50, 01.Apr.2012. »
     Što se tiče Urana, Neptuna i Plutona, vrlo retko ih koristim, al svaki primer je dobrodošao :) Jel' ovo iz ličnog iskustva :( ?
Let me ask you something. If someone prays for patience, you think God gives them patience? Or does he give them the opportunity to be patient? If he prayed for courage, does God give him courage, or does he give him opportunities to be courageous? If someone prayed for the family to be closer, do you think God zaps them with warm fuzzy feelings, or does he give them opportunities to love each other?

*

Van mreže Feniks

• 983
  • 1
« Odgovor #12 poslato: 15:55:18, 03.Apr.2012. »
Intuitivan ili "zamišljen" primer, previše čitanja o orbisima između planeta. Inače ne bih volela, naravno, da se tako nešto desi.
I opet sam u emotivnom odnosu sa nekim, ko baš sutra ide na put u inostranstvo, pa ne otpisujem da može da postane stvaran :( .
Hvala za "  :( " . Osećaj podrške u "vazduhu". NE bih izbacila rado, kad je u pitanju "ljubav"  - na kratko :) ali ipak, šta bi smo mi bez njega.

*

Van mreže Šmišonja

Počasni član
  • 2 697
  • 19
    • Facebook
    • Google+
    • Instagram
« Odgovor #13 poslato: 19:07:01, 03.Apr.2012. »
     Nadam se da će da sve bude ok što se tiče tebe i tvog partnera  inlove jer realno ovo što sam ja pisala više se vezuje za TA tumačenje (tj tumačenje recepcija u ljubavnim horarcima, zato sam i uzimala u principu "muško žensko" odnos, jer tako se nekako najlakše shvati šta je šta i ko je ko) a realno kod tebe s obzirom da je to odnos tvojih natalnih planeta ~ po meni samo ukazuje da će tvoj partner jako voleti da putuje po svetu, ili da će imati prilike da dosta putuje što zbog zadovoljstva (Venera Jupiter) što možda i zbog njegove porodice ili nekih starijih rodjaka ~ Jupiter egzaltira tog Saturn koji je vladar nj 4 polja (tvoje 10 polje) koji je vrlo blizu nj Asc ~ dodatno, sama recepcija po vladarstvu njemu donosi u suštini pozitivnost i dobrotu (ipak su dva benefika u pitanju) i isto tako ta recepcija po vladarstvu može da prikaže bolje i njegov fizički izgled, narav i sl.

Da bi ti mogla da vidiš vaš odnos, pogledaš Marsa i Veneru ~ u odnosu na primer na tog Jupiter ~ ti kao Mars si preko tripliciteta i pada vezana za tu Venera a za Jupiter preko izgona, dok on kao Venera je preko vladarstva povezan sa tim Jupiterom ali nema povezivanja sa Mars ~ ovo nam ukazuje na primer na situaciju kada on realno te i ne pita / maltene ti i ne saopšti da ide na put, jer se jako raduje tome, ali zna koliko si ti protiv tog puta, jer će te se tako na odredjeno vreme rastati pa ćeš ti biti vrlo tužna zbog toga. Tako nekako odprilike, malo sad ovo na brzinu pišem  :-[
Let me ask you something. If someone prays for patience, you think God gives them patience? Or does he give them the opportunity to be patient? If he prayed for courage, does God give him courage, or does he give him opportunities to be courageous? If someone prayed for the family to be closer, do you think God zaps them with warm fuzzy feelings, or does he give them opportunities to love each other?

*

Van mreže Feniks

• 983
  • 1
« Odgovor #14 poslato: 10:54:35, 05.Apr.2012. »
Zanimljivo razmišljanje.  :)
~Ali da ne bih otišla u off.uključivši dispozitora MA u Devici(tj.ME), što više i nema veze sa recepcijom  ;) , preseliću se na odgovarajuću temu.

Ono što bih mogla da kažem a u vezi sa Tvojim odgovorom, da sam u ovom slučaju znala za put i pre nego što sam postala emotivna partnerka, i jako sam se radovala, jer je imala veze i sa rodbinom i povezana sa njegovim "odmorom", tačnije zdravljem. Meni kao MA u Devici, zdravlje svih je uvek na mestu br.1.

~Al' jedino mi ostaje da se vidi taj JU-VE odnos u natalnoj, zbog pozicija 7/9, da li ću i ja putovati sa partnerom. Tj.da li "TA"  ;D recepcija zaista radi ili su mogućnosti male zbog ne tako jakog JU.
« Najnovija izmena:: 11:13:06, 05.Apr.2012. Feniks »

*

Van mreže Šmišonja

Počasni član
  • 2 697
  • 19
    • Facebook
    • Google+
    • Instagram
« Odgovor #15 poslato: 19:59:23, 05.Apr.2012. »
     Da, naravno da će "raditi" ta recepcija kod tebe ~ ti si Venera sve dok ne postaneš Mesec, pa samim tim, dokle god si u simbolici Venere ti ćeš imati dobar odnos sa Jupiterom, tj imaćeš prilike za odlazak (a možda i život na kraće) u inostranstvo  :)

*

Van mreže volonter

• **
  • 212
  • 14
« Odgovor #16 poslato: 01:16:35, 11.Avg.2013. »
kako utice recepcija u natalnom horoskopu,mesec u strelcu a jupter u raku?

Stranice: « 1 2

Brzi odgovor Vam omogućava da pošaljete poruku bez učitavanja nove stranice.

Upozorenje: u ovoj temi nije pisano već više od 365 dana.
Ukoliko niste sigurni da želite da odgovorite, razmislite o pokretanju nove teme.

Maksimum znakova 20000; preostalih znakova: 20000