Tugujem

• Odgovora: 15
Stranice: « 1 2

0 članova i 1 gost pregledaju ovu temu.

*

Van mreže miss80

Počasni član
  • 5 001
  • 3
  • Pol: Žensko
Odg: Tugujem
« Odgovor #10 poslato: 23:40:57, 25.Okt.2009. »
Imam drugaricu koja "zakopa duboko u sebe"...uvek nasmejana,a samo se susi i nista ne jede...nikad covek ne bi primetio da pati da nije te kilaze.

Imala sam bas takve momente...ali ne skoro ;)

*

Van mreže lilka

Počasni član
  • 1 314
  • Zahvaljeno: 2 puta
  • 4
« Odgovor #11 poslato: 00:48:48, 26.Okt.2009. »
Ih kako nam je forum prepun prelepih zgodnih zena yeah...ako nista nek nam na tome zavide :)
Pazi, onda si ti ekstra u danima tuge...zgodna i nepristupacna zena...u prevodu- izazov :)
Ja sam u jednom periodu dosla do 45kg...e to je suvarak u tugi!

*

Van mreže crvena

Počasni član
  • 3 277
  • 7
« Odgovor #12 poslato: 14:26:23, 13.Apr.2010. »
Ma muskarci nisu vredni toga.. Nikad ne bih svoje zdravlje ugrozila zbog nekog kretena.. Vodim se tezom "zivot ide dalje" nastavljam, jeste tesko neko vreme, ali svesna sam da ce mi to sve jednog dana biti smesno (kao sto jeste) i da sam izgubila dragoceno vreme..
...Ako zelis da ti se ostvare snovi, ne smes dugo spavati...

*

Van mreže elenica

Počasni član
  • 4 065
  • Zahvaljeno: 2 puta
  • 53
« Odgovor #13 poslato: 19:56:37, 27.Jun.2010. »
Heh, ja kao i revelation, prozivljavam u sebi sve i svasta, a njega pustim da ode bez nekih scena i drama...Samo sto mi treba "sto godina" da tog nekog prebolim (to mi je od svega najgore, da makar krace traje pa da i podnesem  ;D) tj. ili kad se pojavi neko nov ko bi me zainteresovao ili kad mi jednostavno vise dosadi da tugujem za tim nekim...A neku posebnu tehniku nemam, volela bih kad bih uspela da pronadjem neku proverenu da me postedi toga...

*

Van mreže Perla

• 3 806
  • Zahvaljeno: 1 puta
  • 2
« Odgovor #14 poslato: 18:22:24, 28.Jun.2010. »
Prije sam se nervirala, plakala, sjebavala...smrsam kilu dvije kad se nasikiram...pa sam se iz zdravstvenih razloga operisala od dubljih osjecanja,oguglala sam na sve, tako da mi je svejedno raskinuli ili ne...jos budem presretna kad me momak ostavi jer jednostavno ja nemam srca da raskinem ;D pa ovako drage dame ja vam preporucujem da sa svojim drugaricama prosetate, sredite se u provod odete, na izlete, na more, na planinu..obavezno da imate drugove i da uzivate u zivotu, jer ljubavi dolaze i prolaze, a prijatelji su uvijek tu, zato njih nikad ne zapostavljajte ;)

*

Van mreže la luna

• 3 432
  • 4
  • sve se može postići samo treba htjeti
« Odgovor #15 poslato: 10:34:48, 27.Avg.2010. »
teško izgovaram osjećaje kad se zaljubim,držim u sebi,negovorim ih,dok opet,pokažem ih iako možda i zbunjujuće malo.......a kad mi se nanese bol,ne govorim o tome,držim u sebi,dok jednostavno ne puknem i počnem plakati kao luda.........a kad isplačem sve što imam,nastane praznina i diže se zid iza kojeg onda jako teško pustim nekog,a kad i prođe vremena i nekog počnem puštati iza tog zida,i to traje i traje ajme dugo........ :-[
Natalna karta
 EVERY TIME YOU FALL,STAND UP!

Stranice: « 1 2

Brzi odgovor Vam omogućava da pošaljete poruku bez učitavanja nove stranice.

Upozorenje: u ovoj temi nije pisano već više od 365 dana.
Ukoliko niste sigurni da želite da odgovorite, razmislite o pokretanju nove teme.

Maksimum znakova 20000; preostalih znakova: 20000