Tugujem

• Odgovora: 15
Stranice: 1 2 »

0 članova i 1 gost pregledaju ovu temu.

*

Van mreže lilka

Počasni član
  • 1 314
  • Zahvaljeno: 2 puta
  • 4
  • Pol: Žensko
Tugujem
« poslato: 02:00:59, 12.Okt.2009. »
Svako na različit način doživi raskid ili raspad veze.Moja dobra drugarica je zaljubljive prirode i kako se zaljubi, tako se i odljubi, pa samim tim brzo i odboluje promasaj u ljubavi...izadje,izluduje i oseca se super...ide dalje.Druga se jako tesko zaljubi,ali kada se zaljubi to je jako i intenzivno...povuce se u sobu,par dana-nedelja slusa sentise, baca se u ocajanja i prodje...tako i boluje, treca to u sebi prezivljava, prosto ne da ni zaljubljenost napolje niti bol....
Sredim se ,nasminkam i dam sve na sebe...zapustim se i nije mi do zivota...kupim sebi nesto,napijem se,plačem....................................................................................
Kakvi ste vi u boli i koje tehnike koristite da odbolujete promašaj u ljubavi?
« Najnovija izmena:: 02:04:11, 12.Okt.2009. lilka »

*

Van mreže revelation09

• 905
  • 2
Odg: Tugujem
« Odgovor #1 poslato: 08:56:35, 12.Okt.2009. »
Spadam u ovu drugu grupu tj.'tesko se zaljubim, ali kad se zaljubim,to je jako i intenzivno'. Tesko pustam nekog u moj zivot ali isto tako ga, jos mozda teze pustam iz svog zivota. Ovo ne znaci da pravim neke scene, drame sl.ako dodje do kraja. Naprotiv, pustim ja njega, iako u sebi prozivljavam razne emotivne turbulencije....

Kakva sam u boli...Ne znam..nekako potistena...Najprije se povlacim u sebe, a potom pokusavam da mi drugo nesto ili neko okupira paznju i tako skrene misli....Bas nemam neku valjanu tehniku...Koliko god da se trudim, jedan dio mene, stalno se vraca na to...narocito ako su neke stvari ostale nejasne, nedorocene.....

*

Van mreže lilka

Počasni član
  • 1 314
  • 4
« Odgovor #2 poslato: 13:17:49, 21.Okt.2009. »

Spadam u ovu drugu grupu tj.'tesko se zaljubim, ali kad se zaljubim,to je jako i intenzivno'. Tesko pustam nekog u moj zivot ali isto tako ga, jos mozda teze pustam iz svog zivota. Ovo ne znaci da pravim neke scene, drame sl.ako dodje do kraja. Naprotiv, pustim ja njega, iako u sebi prozivljavam razne emotivne turbulencije....

Kakva sam u boli...Ne znam..nekako potistena...Najprije se povlacim u sebe, a potom pokusavam da mi drugo nesto ili neko okupira paznju i tako skrene misli....Bas nemam neku valjanu tehniku...Koliko god da se trudim, jedan dio mene, stalno se vraca na to...narocito ako su neke stvari ostale nejasne, nedorocene.....

(e*e)
Upravo sam i ja ovakva...oslanjam se na vreme :)

*

Van mreže Feniks

• 983
  • Zahvaljeno: 1 puta
  • 1
« Odgovor #3 poslato: 17:01:41, 21.Okt.2009. »
III grupa - eto, bar je nesto izaslo napolje iz mene ;)
Tehnika, nema tehnike..bar za sad.
Pokusacu da predjem u neku od ovih gornjih grupa, cine mi se podnosljivijim..

*

Van mreže lilka

Počasni član
  • 1 314
  • 4
« Odgovor #4 poslato: 02:00:55, 25.Okt.2009. »
Sasvim je dovoljna tehnika i da nam ispricas kako se osecas :) Mozda zajedno i nadjemo tehniku da predjes u ove podnosljive :)

*

Van mreže Feniks

• 983
  • 1
« Odgovor #5 poslato: 02:39:12, 25.Okt.2009. »
Primamljiva ponuda.. Inache sve duboko dozivljavam, tj.kako se kaze "zakopam duboko u sebi".   ;)

*

Van mreže lilka

Počasni član
  • 1 314
  • 4
« Odgovor #6 poslato: 19:41:00, 25.Okt.2009. »
Imam drugaricu koja "zakopa duboko u sebe"...uvek nasmejana,a samo se susi i nista ne jede...nikad covek ne bi primetio da pati da nije te kilaze.

*

Van mreže bezobrazna

• **
  • 108
  • 1
« Odgovor #7 poslato: 19:45:06, 25.Okt.2009. »
evo jedan tekst narodne pesme na ovu temu

Nema mi na svetu utehe
Istok mi bez sunca ostade
Sta da traze oci umorne
Kad te nema, nema kraj mene.

Ref:
Svi pevaju a ja tugujem
Nemam kome da se radujem
Dusu dajem, bog je ne zeli
Ostavi me, ostavi me ti.

Koje li je doba godisnje
Uvek oko srca hladno je
Ko ce srce da mi ugreje
Kad te nema, nema kraj mene.

Ref:
Svi pevaju a ja tugujem...

*

Van mreže lilka

Počasni član
  • 1 314
  • 4
« Odgovor #8 poslato: 19:50:48, 25.Okt.2009. »
Zene znaju i da tuguju sa merakom  ;)

*

Van mreže Feniks

• 983
  • 1
« Odgovor #9 poslato: 20:29:27, 25.Okt.2009. »
Imam drugaricu koja "zakopa duboko u sebe"...uvek nasmejana,a samo se susi i nista ne jede...nikad covek ne bi primetio da pati da nije te kilaze.
Jooj , nije valjda da mislis da sam strashilo.. :( nikad nisam bila preterano mrshava, bavila sam se sportom..u stvari nikad ni nisam bila mrshava. Cak sam jedno 2god.vukla kilazu na mojih 167cm oko 60kg i svi koji me poznaju - nije im bilo jasno. Samo sto sam se vratila na svoju zimus, sasvim normalno..a i bila sam potpuno emotivno rasterecena, iako sam raskinula s deckom posle dve godine..bilo je za obostrano dobro! Jedini pad sistema se desio od marta, kad sam otisla skrooooz ispod svoje uobicajene kg., a veruj mi nisu bili ljub.problemi. Naravno otisao je i znacajna misicna masa, pa samim tim se i ja losije osecam.  E sad cu da promenim sliku, da vidis da nisam bila suva
Kod mene se izrazava nepristupacnoscu, pre nego mrshavljenjem..inache bih ihahaj bila na infuziji..  :D
« Najnovija izmena:: 20:34:29, 25.Okt.2009. Feniks »

Stranice: 1 2 »

Brzi odgovor Vam omogućava da pošaljete poruku bez učitavanja nove stranice.

Upozorenje: u ovoj temi nije pisano već više od 365 dana.
Ukoliko niste sigurni da želite da odgovorite, razmislite o pokretanju nove teme.

Maksimum znakova 20000; preostalih znakova: 20000