Merkur u Skorpiji

• Odgovora: 28
Stranice: « 1 2 3 »

0 članova i 1 gost pregledaju ovu temu.

*

Van mreže Alicia

• 5 822
  • Zahvaljeno: 4 puta
  • 64
  • Pol: Žensko
  • mizantrop 1%
Odg: Merkur u Skorpiji
« Odgovor #10 poslato: 20:39:24, 07.Jun.2010. »
Meni je ME u skopriji, i mogu reci da je bas tako sa mnom kako je opisano. :) Sad me zanima, kakav uticaj imaju kuce na to?  (*o*)
Be Weird, at least you will have a unique Personality.

*

Van mreže mesec

• *
  • 23
  • 0
« Odgovor #11 poslato: 23:09:07, 07.Jun.2010. »
Meni je ME u skopriji, i mogu reci da je bas tako sa mnom kako je opisano. :) Sad me zanima, kakav uticaj imaju kuce na to?  (*o*)
Ako uspevas da zadrzis svoje misljenje za sebe kad su porodicni odnosi u pitanju onda imas sanse ,mada mislim da si ti glasnogovornik i da ispravljas porodicne krive drine zalecuci se i ishitreno reagujuci na odbranu osoba koje su same sebe dovele u situaciju u kojoj su,

*

Van mreže Alicia

• 5 822
  • 64
  • mizantrop 1%
« Odgovor #12 poslato: 23:15:21, 07.Jun.2010. »
Suprotno, nisam bas glasnogovornik, mirniji sam tip. Ne volim se mijesati tamo gdje mi nije mjesto, a uspijevam da zadrzim misljenje za sebe. Samo, ipak, kad kazem onda znam da budem pomalo brutalna, ali dobronamjerno. 8)

*

Van mreže mesec

• *
  • 23
  • 0
« Odgovor #13 poslato: 23:20:28, 07.Jun.2010. »
super
tiha mirna i krvolocna
salim se dobro je aspektovan merkur ali pamtis sve sto je vezano za porodicu ko da gledas foto

*

Van mreže Alicia

• 5 822
  • 64
  • mizantrop 1%
« Odgovor #14 poslato: 23:40:49, 07.Jun.2010. »
To jeste, imam dobro pamcenje...a i znam biti poprilicno zlopamtilo. :-[

ma to je bilo u sali, pa privali, hehe, pa ima tu i istine, ali samo kad sam izazvana.

Rekoh ja dosta o sebi. hihi

*

Van mreže bielenda

• 2 106
  • Zahvaljeno: 2 puta
  • 34
« Odgovor #15 poslato: 09:46:03, 29.Maj.2012. »
Moj Merkur je na 21 stepenu škorpije i nalazi se u petoj kući, u konjukciji je sa Suncem, sekstilu sa Marsom i trigonu sa MC. Oštar jezik, riječi oružje, mnogi se zaprepaste kada im u lice saspem sve što mislim o njima, mada to ne radim često, sva sreća ;D, ali ne treba me izazivati, obožavam otkrivati pravu istinu o svemu, volim da pričam o ljubavi i analiziram ljubavne odnose, učenje mi je uvijek išlo od ruke, volim da gledam horor filmove, prsti tanki i spretni, slijepo kucam... :)

*

Van mreže Ouroboros

• 1 481
  • 30
« Odgovor #16 poslato: 21:57:11, 10.Jul.2012. »
Volim ljude sa ovim Me.Strasno su inteligentni.Umiju da budu grublji na rijecima,jer nisu od onih koji umotavaju rijeci kako bi one ljepse zvucale.Sklonost ka ironiji i sarkazmu.Dosta su dovitljivi i lukavi,snalazljivi u zivotu.Imaju slonovsko pamcenje za lose stvari,jednom ih nacepite i oni ce vam se kad-tad revansirati.Ne pricaju mnogo,za njih ljudi obicavaju da kazu "cuti i muti",ali ne mora da znaci da je tako.Ne vole da pricaju ako nemaju sta pametno da kazu,i vole dosta da analiziraju sagovornika.Ono sto mrze je da se sagovornik pravi da ih slusa ili da ih slusa sa pola mozga.To su ljudi koji potpuno ucestvuju u razgovoru i traze isto zauzvrat.Vole kad im se postavljaju podpitanja vezana za ono o cemu govore,tu im je nekako znak da ih se slusa.U toku razgovora traze kontakt ocima kao potvrdu za ucesce u komunikaciji.Sjecam se jedne profesorice koju sam obozavala,inace dupla Sco sa Me u Sco,obicavala je da kaze "Ako me neko u toku razgovora ne gleda u oci,onda ne treba ni da nastavljamo konverzaciju.To mi je jednostavno potvrda da me osoba slusa i ucestvuje u razgovoru,suprotno tome je nekulturno i takve ljude nikad necu moci razumjeti".
"Kažete da ste neshvaćeni, mladi prijatelju.Strpite se.I dijamant je u osnovi ugljik,ali je umio cekati."
Natalna

*

Van mreže bielenda

• 2 106
  • 34
« Odgovor #17 poslato: 20:48:03, 12.Jul.2012. »
 :) Ouroboros, ti si jedan veliki Merkur, jer imas punu trecu kucu, znaci puno pricas i razmisljas, dobar si savjetodavac, pravi si intelektualni tip.  ;)

Moj Me u skorpiji je u sekstilu sa Ma u djevici, pa osjecam kod sebe i osobine Me u djevici.

*

Van mreže Ouroboros

• 1 481
  • 30
« Odgovor #18 poslato: 21:01:33, 12.Jul.2012. »
:) Ouroboros, ti si jedan veliki Merkur, jer imas punu trecu kucu, znaci puno pricas i razmisljas, dobar si savjetodavac, pravi si intelektualni tip.  ;)

Moj Me u skorpiji je u sekstilu sa Ma u djevici, pa osjecam kod sebe i osobine Me u djevici.
Hhaha i to onaj Jareci  ;D
Tvoj Me pazi sta govori,jer dobro poznaje tezinu rijeci  ;)
A ono sto sam primijetila kod ovog Me,da se nerijetko razumije u racunare i elektroniku(sto bi trebalo da je u simbolici Aqu).Svi ljudi koje poznajem,a koji imaju ovu poziciju Me,generalno imaju tu osobinu.Zato ih ja uvijek smaram da mi popravljaju racunar kad ga za.ebem  ;D
"Kažete da ste neshvaćeni, mladi prijatelju.Strpite se.I dijamant je u osnovi ugljik,ali je umio cekati."
Natalna

*

Van mreže bielenda

• 2 106
  • 34
« Odgovor #19 poslato: 21:23:55, 12.Jul.2012. »
Isla sam na kurs racunara, imam polozena sva cetiri stepena, znam ponesto, internet je moja svakodnevnica/uran mi je na vrhu sestog polja :D

Stranice: « 1 2 3 »

Brzi odgovor Vam omogućava da pošaljete poruku bez učitavanja nove stranice.

Upozorenje: u ovoj temi nije pisano već više od 365 dana.
Ukoliko niste sigurni da želite da odgovorite, razmislite o pokretanju nove teme.

Maksimum znakova 20000; preostalih znakova: 20000