Sunce

• Odgovora: 7

0 članova i 1 gost pregledaju ovu temu.

*

Van mreže mia

• **
  • 456
  • 0
  • Pol: Žensko
  • ko sebe izgubi,nije dostojan spasenja
Sunce
« poslato: 23:27:49, 10.Sep.2009. »
Sunce-simbol vitalnosti

element-vatra
najjače je u lavu
najslabije u Vodoliji
vrlo jako u ovnu(egzaltirano)
vrlo slabo u vagi ( u padu)

Sunce dnevno pređe prividno po 1 stepen,jednim znakom vlada mesec dana, a Zodijak prođe za 1 godinu.
Karakteristike koje daje ljudima su vitalnost,aktivnost,živahnost,dostojanstvo,volja,vlast,prestiž,autoritet,društvena moć,organizacija,uspeh,i visoke političke položaje

Kod muškaraca znači muškost,zrelost,kreativnost
kod žena pokazuje važnu mušku ulogu u njenom životu:suprug,otac,brat,ljubavnik...

Ako je harmoničano unutar individualnog natalnog horoskopa u odnosu na druge planete,osobi daje životnu radost,širokogrudnost,pozitivan karakter,strast,aristokratsko ponašanje,ponos,dostojanstvo,bogat društveni život

Neharmonično Sunce u individualnom natalnom horoskopu,uzrok je taštine,narcizma,egzibicionizma,despotizma,prepotencije,arogancije,patrijarhalnog stava,i takva osoba uvek koristi silu

Kod čoveka utiče na srce,krvni pritisak,vid,kičmu

izvor - "Zvezde govore"-Maja Lončarić (prepričala ja :))
« Najnovija izmena:: 00:31:30, 11.Sep.2009. mia »

*

Van mreže tina1812

• **
  • 138
  • Zahvaljeno: 1 puta
  • 0
  • Sun is shining....I'm rainbow too..
Odg: Sunce
« Odgovor #1 poslato: 15:25:02, 27.Jul.2010. »
Sunce /Apolon,Helio/
U bljestavoj odjeci,sa zlatnom kacigom,Helio se svakog jutra dize  iz okeana u zlatnoj kociji i ljudima daruje svjetlost novog dana.Apolon je bog koji brani,stiti i iscjeljuje ljude i biljnu vegetaciju.
Sunce omogucava zivot i radost svega postojeceg.Ono olicava vitalnost,aktivnost,sjaj,volju,kraljvesko dostojanstvo. S druge strane snaga njegove svjetlosti moze da sprzi i unisti.U psiholoskom smislu Sunce je simbol svjesnog nivoa licnosti,ega,ja-stanovista.

Izvor-Maja Mandic/Kljucevi arkana
Natalna Karta

*

Van mreže GirlfromJupiter

• *
  • 18
  • 0
« Odgovor #2 poslato: 22:07:36, 23.Jul.2011. »
Pozzz moze li mi neko odgoworiti da li moje Sunce utice i na 9tu kucu jer se nalazi na par stepeni od pocetka 9te? Hwalaa

:-[
Don't worry,be happy :)

*

Van mreže Ch

• 12 178
  • Zahvaljeno: 28 puta
  • 167
  • Pol: Muško
  • The start!
    • Facebook
    • Twitter
« Odgovor #3 poslato: 12:54:52, 20.Avg.2011. »
Pozzz moze li mi neko odgoworiti da li moje Sunce utice i na 9tu kucu jer se nalazi na par stepeni od pocetka 9te? Hwalaa

:-[
Pozdrav GirlfromJupiter!
Prvenstveno ne znamo da li su kuce poredjane po Koch ili Placidus sitemu?
U svakom slucaju do nekih 5 stepeni mozemo da uzmemo u obzir delovanje astroloskog tela i na narednu kucu ili prethodnu zavisno od situacije u karti...
Odnosno sa 8 stepeni minorni uticaj dok sa 1 stepenom izrazito primetan uticaj.
Astroloska tela koja su pri granicama astroloskih polja moraju se uzimati u obzir i jednoj i drugoj kuci.
U sustini nema krutog pravila kojeg se treba drzati, treba uvek gledati "siru" sliku karte.

*

• *
  • 18
  • 0
« Odgovor #4 poslato: 21:41:12, 20.Avg.2011. »
Pozzzzz hwala na odgoworu,po placidusu. . . Stawila sam swoju kartu u prethodnu poruku pa ako mozete pogledati. . . |Jer ja imam dosta planeta u 8oj kuci,a uopste ne osecam njihow uticaj tako da smatram da mozda malo te planete deluju i na dewetu makar malo  :)  hwala

*

Van mreže Ch

• 12 178
  • 167
  • The start!
    • Facebook
    • Twitter
« Odgovor #5 poslato: 20:18:31, 24.Avg.2011. »
Pozzzzz hwala na odgoworu,po placidusu. . . Stawila sam swoju kartu u prethodnu poruku pa ako mozete pogledati. . . |Jer ja imam dosta planeta u 8oj kuci,a uopste ne osecam njihow uticaj tako da smatram da mozda malo te planete deluju i na dewetu makar malo  :)  hwala
Astrološka tela pri kraju kuće uvek deluju kasnije na tu samu kuću, a ranije na narednu.  :namigivanje:

*

• *
  • 18
  • 0
« Odgovor #6 poslato: 20:39:38, 02.Sep.2011. »
Astrološka tela pri kraju kuće uvek deluju kasnije na tu samu kuću, a ranije na narednu.  :namigivanje:
aha hwala :)

*

Van mreže Ch

• 12 178
  • 167
  • The start!
    • Facebook
    • Twitter
« Odgovor #7 poslato: 14:51:07, 04.Mar.2012. »
« Najnovija izmena:: 15:05:35, 04.Mar.2012. Čarobnjak »

Brzi odgovor Vam omogućava da pošaljete poruku bez učitavanja nove stranice.

Upozorenje: ova tema je trenutno zaključana! Samo administratori i urednici mogu da odgovaraju.

Upozorenje: u ovoj temi nije pisano već više od 365 dana.
Ukoliko niste sigurni da želite da odgovorite, razmislite o pokretanju nove teme.

Maksimum znakova 20000; preostalih znakova: 20000