Mesec u losim aspektima sa Merkurom (90, 180...)

• Odgovora: 7

0 članova i 1 gost pregledaju ovu temu.

*

Van mreže Astro-girl

• **
  • 490
  • Zahvaljeno: 1 puta
  • 3
  • Pol: Žensko
Mesec u losim aspektima sa Merkurom (90, 180...)
« poslato: 19:59:44, 07.Jan.2009. »

Mesec kvadrat, opozicija Merkur

Ovo osobe se ne otvaraju lako. Suvise su rezervisane prema novim poznanstvima i o emocijama biraju sa kim ce razgovarati. Zbog te vrste povucenosti ove osobe mogu nekad i biti pogresno shvacene u drustvu. Boja glasa i ton pricanja ove osobe je obicno povezan sa emotivnim razpolozenjem i lako se moze zakljuciti da li je radosna, besna, tuzna...
Emocije se obicno nalaze na nekoj pozitivno negativnoj ljuljasci a osoba je podlozna promeni raspolozenja. U trenucima negativnog raspolozenja mogu imati problem iskazivanja svog trenutnog stanja. Ovaj aspekt moze stvoriti emotivno nezrela osobe ili emotivno iracionalne osobe.

Aspekt moze uzrokovati nerazumevanje i nesporazum sa rodjacima, majkom, porodicom, svojim osecanjima pa cak u pojedinim trenucima i sa suprotnim polom.
Resenje ovog aspekta je bolje emotivno rasudjivanje i potpuna svesnost emocija.

« Najnovija izmena:: 13:34:12, 02.Feb.2009. * Charobnjak * »

"Verovanje u uticaj konstelacija proizilazi pre svega iz iskustva koje je toliko uverljivo da ne moze biti odbaceno od strane onih koji to iskustvo nisu imali."
Kepler

*

Van mreže mica88

• **
  • 252
  • 0
Odg: Mesec u losim aspektima sa Merkurom (90, 180...)
« Odgovor #1 poslato: 18:51:31, 28.Nov.2009. »
ovaj aspekt po meni ipak donosi losu komunikaciju ili nerazumevanje od strane okoline...

*

Van mreže Astro-girl

• **
  • 490
  • 3
« Odgovor #2 poslato: 19:40:14, 08.Dec.2009. »
Kada je u pitanju simbolika Merkura nemoj da koristis emocije nego razum ;)
"Verovanje u uticaj konstelacija proizilazi pre svega iz iskustva koje je toliko uverljivo da ne moze biti odbaceno od strane onih koji to iskustvo nisu imali."
Kepler

*

Van mreže natilus

• *
  • 21
  • 0
« Odgovor #3 poslato: 11:42:40, 12.Avg.2010. »

Mesec kvadrat, opozicija Merkur

Ovo osobe se ne otvaraju lako. Suvise su rezervisane prema novim poznanstvima i o emocijama biraju sa kim ce razgovarati. Zbog te vrste povucenosti ove osobe mogu nekad i biti pogresno shvacene u drustvu. Boja glasa i ton pricanja ove osobe je obicno povezan sa emotivnim razpolozenjem i lako se moze zakljuciti da li je radosna, besna, tuzna...
Emocije se obicno nalaze na nekoj pozitivno negativnoj ljuljasci a osoba je podlozna promeni raspolozenja. U trenucima negativnog raspolozenja mogu imati problem iskazivanja svog trenutnog stanja. Ovaj aspekt moze stvoriti emotivno nezrela osobe ili emotivno iracionalne osobe.

Aspekt moze uzrokovati nerazumevanje i nesporazum sa rodjacima, majkom, porodicom, svojim osecanjima pa cak u pojedinim trenucima i sa suprotnim polom.
Resenje ovog aspekta je bolje emotivno rasudjivanje i potpuna svesnost emocija.

Evo je 100% tacno.Meni je mesec u opoziciji s merkurom/u VIII kuci/.A jos se i neptuniz VIII umesao ,imam jako velikih problema s iskazivanjem emocija.Radim na svesnomi emotivnom rasudjivanju ali nije bas ni tako jednotavno.Prevelika sklonos mastanju i idealizovanju...

*

Van mreže Ch

• 12 178
  • Zahvaljeno: 28 puta
  • 167
  • Pol: Muško
  • The start!
    • Facebook
    • Twitter
« Odgovor #4 poslato: 14:34:46, 30.Nov.2010. »
ovaj aspekt po meni ipak donosi losu komunikaciju ili nerazumevanje od strane okoline...
Laksu komunikaciju i kontakte ce omoguciti tranzit brzih astroloskih tela sekstilom ili trigonom prema ovim telima.
U tvrdim aspektima ce biti teze ali ce zapoceto duze trajati.

*

Van mreže volonter

• **
  • 212
  • 14
« Odgovor #5 poslato: 08:09:02, 02.Jul.2013. »
mogu reci da ovaj aspekt kod mene se ispoljava u vidu jedne konstantne klackalice izmedju razuma i emocija,i to dvoje su u stalnoj opoziciji,suprotnosti... ali imam odlicnu komunikaciju sa majkom jer sam citala da donosi ovaj aspekt probleme i tu.

*

Van mreže bielenda

• 2 106
  • Zahvaljeno: 2 puta
  • 34
« Odgovor #6 poslato: 19:53:13, 04.Jul.2013. »
Da li teško pokazuješ osjećanja ljudima koje voliš? Kao da ti je riječima teško da opišeš kako se osjećaš ili griješim?

*

Van mreže volonter

• **
  • 212
  • 14
« Odgovor #7 poslato: 21:07:15, 06.Jul.2013. »
pa ne bih rekla,vise mislim da mi ovaj aspekt donosi konflikt izmedju emocija i razuma,da se tako ispoljava...

Brzi odgovor Vam omogućava da pošaljete poruku bez učitavanja nove stranice.

Upozorenje: u ovoj temi nije pisano već više od 365 dana.
Ukoliko niste sigurni da želite da odgovorite, razmislite o pokretanju nove teme.

Maksimum znakova 20000; preostalih znakova: 20000