Prvi izlazak sa devojkom / momkom

• Odgovora: 7

0 članova i 1 gost pregledaju ovu temu.

*

Van mreže Ch

• 12 178
  • Zahvaljeno: 28 puta
  • 167
  • Pol: Muško
  • The start!
    • Facebook
    • Twitter
Prvi izlazak sa devojkom / momkom
« poslato: 15:10:14, 07.Jan.2009. »
Sta bi preporucili za prvi izlazak sa suprotnim polom...   oblacenje, kakvo mesto, sta izbegavati, sta praktikovati...  ?

*

Van mreže *Mew - S.w.E.e.T*

• 1 113
  • Zahvaljeno: 3 puta
  • 3
  • Pol: Žensko
  • ..samo u snu..ljubav postoji za nas..
Odg: Prvi izlazak sa devojkom / momkom
« Odgovor #1 poslato: 11:06:25, 02.Feb.2009. »
Mesto: sto tise to bolje, ili sto mirnije, jer vas dvoje treba da pricate, a ne da se nadvikujete :/
tako da preporucujum kej, Cair, park Sv. Save, kafici ali samo u Pobedinoj...Kalca je previse bucna..

Oblacenje: onako kao se vi osecate, i onako kako zaista i nosite u svom privatnom zivotu. Nikada se nemojte sredjivati ko za pistu jer to moze samo da izazove kontra efekat. Sredjivanje je uvek dozvoljeno i pozeljno, ali u granicama normale ;)

Izbegavati: zapravo ne treba nista..jer se cak i kada se dese neprijatne situacije pokazuje vasa snalazljivost ;) sto moze samo da vam da neki + ...a ako niste toliko snalazljivi, onda nemojte se uplitati u stvari u koje se ne pronalazite, ili ne razumete ..

mali savet:  :)

Ne slusajte casopise, ako se stalno drzite tema u kojima ste vi najbolji, suprotni pol ce pomisliti da se egoista i pozamasni narcis..sto nikako ne ide u prilog..vec treba pronaci teme o kojima cete moci diskutovati i razmeniti vasa misljenja... jer vise ce vas ceniti cak iako imate razlicito misljenje, nego ako samo klimate glavom..

to bi bilo to od mene :D
...Te busque debajo de las piedras y no te encontre
En la manana fria y en la noche te busquer Hasta enloquecer Pero tú llegaste a mi vida como una luz Sanando las heridas de mi corazon Haciéndome sentir vivo otra vez...

*

Van mreže tikica

Počasni član
  • 1 743
  • 12
    • Facebook
« Odgovor #2 poslato: 13:05:34, 10.Feb.2009. »
sto vise biti prirodan i opusten :)
Zaljubljenaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa :-)

*

Van mreže kleopatra

• *
  • 32
  • 0
« Odgovor #3 poslato: 18:15:40, 31.Mar.2009. »
kod mene obicno sve zavisi od tog prvog izlaska jer uvek kad nije bilo kako treba -vise se nismo ni videli ???

*

Van mreže *Mew - S.w.E.e.T*

• 1 113
  • Zahvaljeno: 3 puta
  • 3
  • ..samo u snu..ljubav postoji za nas..
« Odgovor #4 poslato: 01:25:49, 01.Apr.2009. »
kod mene obicno sve zavisi od tog prvog izlaska jer uvek kad nije bilo kako treba -vise se nismo ni videli ???

haha desavalo mi se i to :D ali kod mene ne zavisi sve od prvog izlaska..ali on uglavnom ostavi najvise utisaka :-\
...Te busque debajo de las piedras y no te encontre
En la manana fria y en la noche te busquer Hasta enloquecer Pero tú llegaste a mi vida como una luz Sanando las heridas de mi corazon Haciéndome sentir vivo otra vez...

*

Van mreže tikica

Počasni član
  • 1 743
  • 12
    • Facebook
« Odgovor #5 poslato: 16:18:02, 01.Apr.2009. »
 to je verovatno jer je kao i kod svakog taj prvi utisak veoma bitna :)
Zaljubljenaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa :-)

*

Van mreže Ch

• 12 178
  • Zahvaljeno: 28 puta
  • 167
  • Pol: Muško
  • The start!
    • Facebook
    • Twitter
« Odgovor #6 poslato: 14:55:36, 19.Sep.2009. »
Šta da ne radite na prvom sastanku
Subota, 19. septembar 2009. 09:42    

Na početku veze, kada tek upoznajete nekoga, utisci su vrlo važni, ali mogu i da prevare.
Naravno, ovo važi za oba pola, a naročito za prvi sastanak. Razni signali mogu se protumačiti na razne načine, piše časopis "Glamur".

Pretvaranje
Nemojte glumiti nešto što niste. Ako jedete meso, pušite ili slično, a vaša nova simpatija to ne radi, nemojte da se pravite da ni vi to ne radite. Posebno ukoliko se složite, i zakažete više sledećih sastanaka, istina će izaći na videlo.

Poziv na popodnevnu kafu
Tačno je da ste skupili hrabrost i pozvali nekoga na "dejt", ali poziv na običnu kafu, i to radnim danom, šalje poruku "ti si super… za nekog drugog, ali ne i za mene". Ovakav poziv najčešće se koristi za selekciju - ako ste se dopali jedno drugom, sledeći put zakazujete viđanje u večernjim časovima.

Veliko društvo
"Nalazim se sa nekim prijateljima, pa možeš i ti sa nama". Čim vam je potrebna armija prijatelja, to znači da ne želite da ostanete sami sa novom osobom.

Priča o bivšima
"Upravo sam izašao/izašla iz duge veze". Ovo priznanje će možda zanimati osobu sa kojom ste izašli, ali svakako ne odmah. Čak i ako zaista patite zbog nekog raskida, ne biste bili prvi koji bi se odmah nakon njega upustili u novu vezu, ili makar prijateljstvo. Vaš novi partner ne mora odmah da čuje sve o vašoj intenzivnoj, dugoj, problematičnoj vezi. Neće želeti da prve trenutke sa vama provede slušajući kako vam je bilo sa nekim drugim.

Izgovori, izgovori…
Najčešći izgovor kada vam se iz bilo kog razloga ne izlazi sa nekim, kome ste već dali broj telefona, je umor. Svi mislimo kako neko neće imati srca da nas agresivno ubeđuje da se vidimo, ako se "izvučemo" na iscrpljenost i umor. Međutim, ovo je jedan od najprovidnijih izgovora, a odmah za njim su oni koji sadrže previše detalja.

(MONDO)

*

Van mreže miss80

Počasni član
  • 5 001
  • 3
« Odgovor #7 poslato: 21:58:54, 19.Sep.2009. »

Pretvaranje
Nemojte glumiti nešto što niste. Ako jedete meso, pušite ili slično, a vaša nova simpatija to ne radi, nemojte da se pravite da ni vi to ne radite. Posebno ukoliko se složite, i zakažete više sledećih sastanaka, istina će izaći na videlo.
Veliko društvo
"Nalazim se sa nekim prijateljima, pa možeš i ti sa nama". Čim vam je potrebna armija prijatelja, to znači da ne želite da ostanete sami sa novom osobom.
Priča o bivšima
"Upravo sam izašao/izašla iz duge veze". Ovo priznanje će možda zanimati osobu sa kojom ste izašli, ali svakako ne odmah. Čak i ako zaista patite zbog nekog raskida, ne biste bili prvi koji bi se odmah nakon njega upustili u novu vezu, ili makar prijateljstvo. Vaš novi partner ne mora odmah da čuje sve o vašoj intenzivnoj, dugoj, problematičnoj vezi. Neće želeti da prve trenutke sa vama provede slušajući kako vam je bilo sa nekim drugim.

Ovo se apsolutno slazem.Mesto gde se izlazi mora biti takvo da moze da se razgovara,oblacenje opusteno,sredjeno ali da se ne vidi da ste se satima bili u kupatilu i ispred ogledala ;)
Gledajte da ne pricate preterano od treme ili da samo cutite-a desava se ;D

« Najnovija izmena:: 22:03:59, 19.Sep.2009. miss80 »

Brzi odgovor Vam omogućava da pošaljete poruku bez učitavanja nove stranice.

Upozorenje: u ovoj temi nije pisano već više od 365 dana.
Ukoliko niste sigurni da želite da odgovorite, razmislite o pokretanju nove teme.

Maksimum znakova 20000; preostalih znakova: 20000