Raskid sa devojkom

• Odgovora: 10
Stranice: 1 2 »

0 članova i 1 gost pregledaju ovu temu.

*

Van mreže TarPe

• *
  • 2
  • 0
  • Pol: Muško
Raskid sa devojkom
« poslato: 09:56:09, 04.Nov.2013. »
bio sam sa devojkom 6 meseci, sve je bilo super, i zadnjih 15 dana ona je pocela cudno da se ponasa, na svaku  drugu poruku mi je odgovarala drsko, pitao samje sta nije u redu,ali ona je govorila da je sve u redu. Kad joj kazem volim te, ona mi je pre odgovarala i ja tebe volim,ali odjednom je pocela da mi odg samo i ja tb, kad kod sam ja njoj rekao i ja tb, ona me je pitala sta ti mn? Mrzis... i ja sam joj  govorio nee, volim te i tako smo uvek pisali jedno drugome,ali odjednom se je ona promenila,ali bukvalno odjednom, posle nekoliko dana rekla mi je da me smatra kao druga, i da zeli da se udaljmo i ja sam rekao da cemo o tome da popricamo kad se vidimo, ii posto mi je ona rekla da zeli da se udaljimo,ja sam je testirao, kad mi nap poruku ja joj ne odg jedno 5 min i ona mi posalje jos nek poruke tipa ,,gde si? zasto kasnis s odgovorima? " i doslo je vece kada smo se videli i ona nista nije spomenula, cak sam je i ja pitao zeli li da raskinemo,ona je rekla ne zelim, i ja sam reko necemo onda da raskidamo i ispratio sam je kuci, i na kraju sa hteo da je poljubim,ona mi nije dozvolila i ja sam u besu rekao, gotovo je, necemo se vise cuti ii krenuo sam, nakon dva predjena koraka sam se je pozvao i potrcao ka njoj, poljubio je i rekao da nisam tako mislio i ona je otisla. Kad je stigla kuci nije mi poslala poruku,a obivno mi posalje i onda sam ja njoj poslao i ona mi je odg da joj je dosta svega,da prekidamo i da ne zeli vise nista sa mnom, i ja sam je pitao zasto i ona mi je odg da je u njoj problem,a ne u mn, da nista vise ne oseca prema mn. I raskinuli smo, ja sam je posle toga zvao da se vidimo, da popricamo o svemu, jer ne zelim da posle svega se sve ovo ovako zavrsi,a dosta smo se borili za nasu ljubav. Ona ima 15 gog,a ja 18 ii nzm sta da radim sad, pa mi je potreban savet.

*

Van mreže elena86

• 4 388
  • Zahvaljeno: 1 puta
  • 129
  • Pol: Žensko
Odg: Raskid sa devojkom
« Odgovor #1 poslato: 11:07:53, 04.Nov.2013. »
Ne bih da zvucim grubo ali mozda je nasla nekog drugog a ne zna kako da ti kaze a da te ne povredi,a moda je i nesto drugo problem,njeni ili joj je jednostavno potrebno malo vremena samo za nju... Uostalom vi ste jos mnogo mladi da bi sad imali neke ozbiljne veze. Pusti je malo da se sredi,ne pritiskaj je jer ce biti samo suprotno od onoga sto zelis da postignes,ako bude zelela javice se ona tebi. Kako god glavu gore i ne opterecuj se previse,mlad si,promenices jos mnogo devojaka dok ne naidje ona prava  :flowers:
Svaka zena je dama u drustvu pravog muskarca

*

Van mreže TarPe

• *
  • 2
  • 0
« Odgovor #2 poslato: 21:39:20, 04.Nov.2013. »
Rekla mi je da joj se niko drugi nije posvidjao , culi smo se malopre pitao sam je kako to da do juce me je volela,a danas me vec ne voli i ona mi je rekla da ne zna,ali je sigurna da nista ne oseca prema mn i bukvalno za nekih 20 dana su ta osecanja nestala,a zajedno smo bili 6 meseci i sama kaze da joj je sa mnom bilo lepo, njeni roditelji nisu u pitanju,oni nasu vezu podrzavaju,ali sad stvarno nzm sta se sa njom desava.

*

Van mreže web manijak

• 1 841
  • 31
  • Neka ostane licno
« Odgovor #3 poslato: 23:14:51, 05.Nov.2013. »
Iskuliraj je malo pa da vidis  ;D   Ima da kidishe ko svinja na mrsan dzak  ;D

*

Van mreže elena86

• 4 388
  • 129
« Odgovor #4 poslato: 00:24:36, 06.Nov.2013. »
Manijace bre,budi jednom malo ozbiljan  8) ;D
Rekla mi je da joj se niko drugi nije posvidjao , culi smo se malopre pitao sam je kako to da do juce me je volela,a danas me vec ne voli i ona mi je rekla da ne zna,ali je sigurna da nista ne oseca prema mn i bukvalno za nekih 20 dana su ta osecanja nestala,a zajedno smo bili 6 meseci i sama kaze da joj je sa mnom bilo lepo, njeni roditelji nisu u pitanju,oni nasu vezu podrzavaju,ali sad stvarno nzm sta se sa njom desava.
Ako je vec tako onda je pusti pa sta bude nek bude,nije jedina. Znas kako kaze narod "koga nema bez njega se moze",ja vise volim da kazem mora ali isto ti je to.   :flowers:

*

Van mreže web manijak

• 1 841
  • 31
  • Neka ostane licno
« Odgovor #5 poslato: 23:14:31, 22.Nov.2013. »
Ozbiljno mu i kazem  ;D

*

Van mreže plutonac

• 7 310
  • 77
  • mizantrop 100%
« Odgovor #6 poslato: 14:46:45, 23.Nov.2013. »
taj rad  (e*e) zene ne vole kad im se das na tacni ma koliko te ubedjivale da vole otvorenost i te fore
"Power is being told you're not loved and not being destroyed by it." Madonna

*

Van mreže bielenda

• 2 106
  • Zahvaljeno: 2 puta
  • 34
« Odgovor #7 poslato: 14:54:42, 23.Nov.2013. »
taj rad  (e*e) zene ne vole kad im se das na tacni ma koliko te ubedjivale da vole otvorenost i te fore

:-\ Ipak, to je samo na početku veze. Poslije to zna nervirati i činiti da ne znaš na čemu si, pa malo, pomalo, tako hladnim ponašanjem, muškarac otjera lako ženu od sebe.   :eusa_shifty:

*

Van mreže elena86

• 4 388
  • 129
« Odgovor #8 poslato: 16:21:06, 23.Nov.2013. »
Ni muskarci a ni zene ne vole da im se neko da kao na tacni,svakome je zanimljivo da se malo trudi oko partnera,ali samo na pocetku veze. Kasnije ipak treba da se zna kad je vreme da se prekine sa tim igricama. A ako neko vec otvoreno kaze da vise ne zeli vezu treba znati i pustiti tu osobu da ide svojim putem,jer nista ne moze na silu. Kada neko mnogo davi to samo proizvodi kontra efekat  :flowers:

*

Van mreže bielenda

• 2 106
  • Zahvaljeno: 2 puta
  • 34
« Odgovor #9 poslato: 16:28:24, 23.Nov.2013. »
Ni muskarci a ni zene ne vole da im se neko da kao na tacni,svakome je zanimljivo da se malo trudi oko partnera,ali samo na pocetku veze. Kasnije ipak treba da se zna kad je vreme da se prekine sa tim igricama. A ako neko vec otvoreno kaze da vise ne zeli vezu treba znati i pustiti tu osobu da ide svojim putem,jer nista ne moze na silu. Kada neko mnogo davi to samo proizvodi kontra efekat  :flowers:

Moram se apsolutno složiti sa ovim.  yeah

Stranice: 1 2 »

Brzi odgovor Vam omogućava da pošaljete poruku bez učitavanja nove stranice.

Upozorenje: u ovoj temi nije pisano već više od 365 dana.
Ukoliko niste sigurni da želite da odgovorite, razmislite o pokretanju nove teme.

Maksimum znakova 20000; preostalih znakova: 20000