Sestre bliznakinje ~ horoskop i njihove natalne karte

• Odgovora: 26
Stranice: « 1 2 3 »

0 članova i 1 gost pregledaju ovu temu.

*

Van mreže Šmišonja

Počasni član
  • 2 697
  • Zahvaljeno: 7 puta
  • 19
  • Pol: Žensko
  • I don't follow footsteps I leave my own footprints
    • Facebook
    • Google+
    • Instagram
Odg: samo prvo da utvrdim, pa posle se bacim na analizu:
« Odgovor #10 poslato: 10:43:35, 25.Sep.2009. »
Znači ti si XI polje, ona je III polje jel tako, tj. ti si starija?
Let me ask you something. If someone prays for patience, you think God gives them patience? Or does he give them the opportunity to be patient? If he prayed for courage, does God give him courage, or does he give him opportunities to be courageous? If someone prayed for the family to be closer, do you think God zaps them with warm fuzzy feelings, or does he give them opportunities to love each other?

*

Van mreže miss80

Počasni član
  • 5 001
  • 3
Odg: Sestre bliznakinje ~ horoskop i njihove natalne karte
« Odgovor #11 poslato: 20:58:36, 25.Sep.2009. »
Pa da,ja sam minut starija,jer smo rodjene carskim rezom :)

*

Van mreže Šmišonja

Počasni član
  • 2 697
  • 19
    • Facebook
    • Google+
    • Instagram
« Odgovor #12 poslato: 16:00:01, 26.Sep.2009. »

Pa da,ja sam minut starija,jer smo rodjene carskim rezom :)

U redu ~ sad sam prepisala podatke iz čarta, bacim se večeras na analizu, pa sutra kad stignem postujem moje vidjenje tebe u tom čartu  :)
Let me ask you something. If someone prays for patience, you think God gives them patience? Or does he give them the opportunity to be patient? If he prayed for courage, does God give him courage, or does he give him opportunities to be courageous? If someone prayed for the family to be closer, do you think God zaps them with warm fuzzy feelings, or does he give them opportunities to love each other?

*

Van mreže miss80

Počasni član
  • 5 001
  • 3
« Odgovor #13 poslato: 19:16:44, 26.Sep.2009. »
Joj Šmišo,pa ti si divna :zaljubljena:

*

Van mreže Šmišonja

Počasni član
  • 2 697
  • 19
    • Facebook
    • Google+
    • Instagram
Odg: Sestre bliznakinje ~ malo kasnim, izvinjavam se.
« Odgovor #14 poslato: 09:42:26, 30.Sep.2009. »
"Nov" Asc' je XI polje u Raku, sa Mesecom u Ovnu u "novom" X polju.

orijentacija ka "pronalaženju mesta pod suncem" je izražena, kao i osećaj za vodjstvo i davanje dobrih saveta. Osećaj samovrednovanja je stabilan i često je osoba nesvesna pozitivne harizme kojom zrači na okolinu. Ljudi je vole i poštuju. Srčanost i borbenost je u harmoniji sa diplomatskim osećajem za meru, sve dok se poštuju pravila ponašanja, dok u suprotnom, ovo je jedan vrlo oštar i nemilosrdan borac bez dlake na jeziku.

♥ posao : u suštini sa ovakvom postavkom planeta osoba može da se bavi čime god poželi, sem da nisu u pitanju previše "fizički" poslovi. Odlično za organizaciju, planiranje, pomaganje drugima, trgovinu. Svi javni poslovi su pogodni za ovu osobu, sem politike. Za ovu osobu je jako povoljan privatan biznis, jer iako je poslušan i marljiv radnik, više voli da bude "sama svoj gazda" nego da prihvata nekreativne i nepraktične ideje od drugih.

♥ obrazovanje : osoba će i u poznim godinama imati nerpesušnu "žedj" za učenjem i intetelektualnom nadgradnjom. Pronicljiv um, strpljenje za detalje, izuzetna memorija i pamćenje svih [ne]potrebnih sitnica, ovoj osobi će od malena dobro doći u njenom školovanju. Jedino je moguće da će malo duže da se bavi samim školovanjem jer će joj pažnja biti podeljena na dve škole i želeće da obe i završi.

♥ zdravlje / bolesti : sa ovakvom konstalacijom planeta osobi je često teško utvrditi šta nije u redu sa njenim zdravljem. Inače fizički je snažna i pokretna, ali nije baš preterani ljubitelj sporta i znojenja. Pedantno će voditi računa o svom izgledu i ishrani, iako ponekad može pogrešiti u odabiru nutricionističke ishrane. Problemi sa zdravljem dolaze u kasnijem periodu života ~ posle 45god moguće je da će malo "jače i brže" uleteti u klimaks, a takodje je moguće da će postojati genetski problemi sa srcem, pritiskom, kičmom i krvnom slikom. Takodje, kako bude starija, tako će morati da unosi dosta tečnosti i da uzima puno namirnica koje imaju C vitamin u sebi. Osoba može doživeti i da vidi svoje praunučiće ako bude redovno išla kod lekara.

♥ partnerski odnosi & deca : vrlo je moguće da će osoba kasnije stupiti u brak zbog straha da ne pogreši u izboru supružnika. Iako je verna i odana partneru sa kojim je, želja za slobodom i kretanjem je jača, pa osoba vrlo često i dok je u vezi drži distancu i ne dozvoljava partneru da predje "mali kineski zid" kojim je okruženo njeno srce i duša. Period kad bi mogla da počne da planira brak je tek posle 30godine. Sa ovakvom pozicijom planeta, osoba voli decu, ali se brine da neće biti dovoljno ažurna majka i da neće umeti dobro da se organizuje u njihovom podizanju. Trudnoća će se desiti iznenada, potpuno neplanirano, čak je moguće i pre nego što osoba stupi u brak. Moguće je da će osoba imati dve ćerke.

♥ inostranstvo : tek podle 40god osoba će imati prilike da istraži kulture i običaje stranih zemalja o kojima je kao mala maštala. Vrlo je moguće da će čak i promeniti mesto života i preseliti se u drugu državu i to dva puta u toku svog života.

*

Van mreže miss80

Počasni član
  • 5 001
  • 3
« Odgovor #15 poslato: 18:58:42, 30.Sep.2009. »
Smiso,vidim dosta toga pogodjenog u vezi mene,hvala ti puno.Samo mi reci sta tacno znaci greske u navikama u vezi ishrane?Koja je to ishrana preporucena?

*

Van mreže Šmišonja

Počasni član
  • 2 697
  • 19
    • Facebook
    • Google+
    • Instagram
« Odgovor #16 poslato: 19:10:50, 30.Sep.2009. »

Smiso,vidim dosta toga pogodjenog u vezi mene,hvala ti puno.Samo mi reci sta tacno znaci greske u navikama u vezi ishrane?Koja je to ishrana preporucena?

Pa na primer po savetu nutricioniste, ali nikako bez mesa ~ jer ipak tvoj veliki vatreni 120° traži "snagu"  :)

*

Van mreže miss80

Počasni član
  • 5 001
  • 3
« Odgovor #17 poslato: 19:13:26, 30.Sep.2009. »
Hvala Smiso :-*

E sad bi mogla da napišeš i nešto o sestri bliznakinji da ljudi shvate kolika je to razlika... :)
« Najnovija izmena:: 21:09:33, 09.Okt.2009. lilka »

*

Van mreže Ch

• 12 178
  • Zahvaljeno: 28 puta
  • 167
  • Pol: Muško
  • The start!
    • Facebook
    • Twitter
« Odgovor #18 poslato: 21:25:04, 09.Okt.2009. »
@ miss80
Bilo bi lepo da se odlučiš koja je tvoja karta pošto u nekim temama analiziramo jednu a u drugim drugu kartu.  :)

*

Van mreže miss80

Počasni član
  • 5 001
  • 3
« Odgovor #19 poslato: 21:29:49, 09.Okt.2009. »
E pa baš nisam razumela,kako koja je moja karta (*o*) Ja ne znam koja mi je prva kuća,siroče malo :o Ali Šmiša kaže da je to XI polje,mada ja mislim da mi je ovaj Saturn ipak malo zabiberio život ;D

Stranice: « 1 2 3 »

Brzi odgovor Vam omogućava da pošaljete poruku bez učitavanja nove stranice.

Upozorenje: u ovoj temi nije pisano već više od 365 dana.
Ukoliko niste sigurni da želite da odgovorite, razmislite o pokretanju nove teme.

Maksimum znakova 20000; preostalih znakova: 20000