Stepeni zodijaka

• Odgovora: 64
Stranice: « 1 2 3 4 5 6 7 »

0 članova i 1 gost pregledaju ovu temu.

*

Van mreže Feniks

• 983
  • Zahvaljeno: 1 puta
  • 1
  • Pol: Žensko
Odg: Stepeni zodijaka
« Odgovor #30 poslato: 14:40:54, 12.Maj.2010. »

29. stepen - Mesto velike snage i energije, pa ovi ljudi imaju ogroman magnetizam koji snažno privlači ljude i ima snažan uticaj na njih. To su ljudi koji sa sobom nose opasnost i veliku moć. Takođe, ovaj stepen kao i 29. stepen Bika nosi mogućnost sticanja velikog novca, ali može dati i bankrot.
Strelac
0 - 1. stepen - Ljudi koji imaju moć, iscelitelji, kriminalci, bogataši; potrebno je čuvati se otrova i prevara.

Lea Imsiragic

A cemu/kom znaku su analogni ovi stepeni?
 ;D A ja sam detaljista...Pitala sam jer ipak u pitanju su minuti a ljudi se ubise da pobiju da je to tako sa stepenima, a ono "promasis za milimetar promasio za kilometar"...ja se ne bih usudjivala da tvrdim kad je u pitanju astrologija/universe...

*

Van mreže srna

• **
  • 524
  • 1
« Odgovor #31 poslato: 16:25:21, 12.Maj.2010. »
Jako lijep tekst.  Međutim, ja ne znam da li je moj Sa na spiki ili arkutrusu. Po ovom tekstu ispada da je bliže arkutrusu, ako se ne varam?

*

Van mreže ruzica2

• *
  • 10
  • 0
« Odgovor #32 poslato: 10:54:15, 13.Maj.2010. »
Kod mene ista nedoumica kao kod Srne. Moj UR- na spiki ili na arkutrusu? I kakvo je uopste znacenje. Negde sam procitala da UR na spici donosi prirodu i naprasnu smrt...u domu...Ovde sad procitah kao dar za otkrica i pronalaske...nesto mi to sve bezveze. Aj Carobnjak, ako mozes objasni...Kao i uvek, unapred hvala!
Natalna karta
"kakve su vam misli, takav vam je život":) :) :)

*

Van mreže Ch

• 12 178
  • Zahvaljeno: 28 puta
  • 167
  • Pol: Muško
  • The start!
    • Facebook
    • Twitter
« Odgovor #33 poslato: 12:24:32, 13.Maj.2010. »
Jako lijep tekst.  Međutim, ja ne znam da li je moj Sa na spiki ili arkutrusu. Po ovom tekstu ispada da je bliže arkutrusu, ako se ne varam?
Uzimate u obzir i Spicu i Arcturus.

Kod mene ista nedoumica kao kod Srne. Moj UR- na spiki ili na arkutrusu? I kakvo je uopste znacenje. Negde sam procitala da UR na spici donosi prirodu i naprasnu smrt...u domu...Ovde sad procitah kao dar za otkrica i pronalaske...nesto mi to sve bezveze. Aj Carobnjak, ako mozes objasni...Kao i uvek, unapred hvala!
Takodje, uzimate u obzir obe zvezde. Pitanja za Spicu, ovde.

*

Van mreže Feniks

• 983
  • 1
« Odgovor #34 poslato: 12:38:50, 13.Maj.2010. »
Citajuci Imsiragicevu - Tajne stepene zodijaka, nisam mnogo razmisljala o tome koji stepen pripada kom znaku, ali je smisao i ono sto stoji i vise nego zadovoljavajuce i tacno u opisu, ako se konkretno odnosi na mene :)
za stepene i koji kom znaku pripada, deljenje na 2,5 moracu da se pomucim, mislim... u stvari pre ostavljam zbog manje vremena ovako. Ali kad imam onda mi nije potrebno da sedim, Literatura "u glavi"... :D

*

Van mreže srna

• **
  • 524
  • 1
« Odgovor #35 poslato: 22:12:43, 13.Maj.2010. »
Otkad sam pročitala da taj arkutrus daje osjećaj nepripadanja svom okruženju, znala sam da je upetljan...
Možda je ovo glupo pitanje, ko je bio Savonarola (nikad nisam čula za tog lika) ?

*

Van mreže Ch

• 12 178
  • Zahvaljeno: 28 puta
  • 167
  • Pol: Muško
  • The start!
    • Facebook
    • Twitter
« Odgovor #36 poslato: 12:45:07, 14.Maj.2010. »
Citajuci Imsiragicevu - Tajne stepene zodijaka, nisam mnogo razmisljala o tome koji stepen pripada kom znaku, ali je smisao i ono sto stoji i vise nego zadovoljavajuce i tacno u opisu, ako se konkretno odnosi na mene :)
za stepene i koji kom znaku pripada, deljenje na 2,5 moracu da se pomucim, mislim... u stvari pre ostavljam zbog manje vremena ovako. Ali kad imam onda mi nije potrebno da sedim, Literatura "u glavi"... :D
Na mene nije ostavila neki poseban utisak...   (*o*)

*

Van mreže srna

• **
  • 524
  • 1
« Odgovor #37 poslato: 17:53:14, 15.Maj.2010. »
Može li neko da napiše šta znači koji stepen na MC-u?

*

Van mreže Feniks

• 983
  • 1
« Odgovor #38 poslato: 20:58:44, 15.Maj.2010. »
Može li neko da napiše šta znači koji stepen na MC-u?
Hej, pa ako sam ja Tebe razumela pitas sta znaci svaki stepen svakog zodijackog znaka gde je nekom MC. MC znas i sam sta predstavlja a svaki stepen ima svoj opis, odnosno svaki st.svakog zodijackog znaka ima svoje znacenje. Ja sam konkretno uzela i citala po tome gde mi je sta. A uopsteno mozda samo kom znaku je analogan taj stepen moze da te povuce i navede na neki trag. 
« Najnovija izmena:: 21:01:11, 15.Maj.2010. Feniks »

*

Van mreže srna

• **
  • 524
  • 1
« Odgovor #39 poslato: 21:30:55, 15.Maj.2010. »
Po stepenu kroz koji prolazi MC može se znati ko će nam biti šef na poslu, tako 12. stepen znači da će šef biti doktor, ako neko može da napiše šta znači prvih 11 stepeni, a ja ću onda da povezujem....

Stranice: « 1 2 3 4 5 6 7 »

Brzi odgovor Vam omogućava da pošaljete poruku bez učitavanja nove stranice.

Upozorenje: u ovoj temi nije pisano već više od 365 dana.
Ukoliko niste sigurni da želite da odgovorite, razmislite o pokretanju nove teme.

Maksimum znakova 20000; preostalih znakova: 20000