Nesto novo u vezi ~ kada nam postane dosadno

 • Odgovora: 0

0 članova i 1 gost pregledaju ovu temu.

*

Van mreže Ch

 • ******
 • 12 178
 • Zahvaljeno: 25 puta
 • 167
 • Pol: Muško
 • The start!
  • Facebook
  • Twitter
Nesto novo u vezi ~ kada nam postane dosadno
« poslato: 16:20:14, 27.Avg.2009. »
Zašto traži nešto novo?

Nakon što veza potraje neko vreme, nije ništa neobično ako partner ili partnerka predlože i nešto novo što biste mogli da isprobate u krevetu. Nije neobično, ali mnoge uznemiri to što partner ili partnerka predlažu nešto novo, pitaju se otkud to odjednom.
Uplaše se. Pitaju se da li su voljenoj osobi postali dosadni i neprivlačni, pa pokušava da nekako osveži zajednički seksualni život i vrati strast koju polako prestaje da oseća. Do malopre je sve bilo u redu, da li više nisu dovoljno dobri u krevetu? Hoće li ih voljena osoba ostaviti i potražiti nekog drugog, boljeg?

Novo, i već i sam predlog novog, mogu da uznemire, kao što svaka promena može da uznemiri, ali u ovakvim slučajevima razloga za strah nema. Niti bi predlog voljene osobe trebalo dočekati odbojnošću, gađenjem, ili sličnom reakcijom. To što voljena osoba predlaže nešto novo ne znači da ne uživa s vama niti da joj je dosadno, već da samo aktivno smišlja još načina da vam pruži još i više uživanja - uživanja i zadovoljstva nikad previše, naročito ne ako ga pružate nekome koga volite. Pored toga, trebalo bi ceniti to što se voljena osoba oseća dovoljno blisko i opušteno da sme da predloži nešto novo u intimnim uživanjima, potrebno je zaista verovati nekom da bi se imalo hrabrosti za to.

Da li to što voljena osoba predlaže novotarije u krevetu znači da će potražiti zadovoljstvo i sa strane? Ne. Da ima u planu zadovoljstvo sa strane, ne bi novotarije predlagala vama, već bi ih isprobavala s nekim drugim. To što vam predlaže nešto novo znači da to želi da uradi s vama - vi ste ti koje voli, vi ste joj privlačni, i zadovoljstva želi da isprobava s vama, ne sa nekim drugim.
A da li ste u obavezi da prihvatite ono što parner ili partnerka predlože? Ne ako vas ideja tog novog uplaši ili vam je odbojna, ali budite nežni prilikom odbijanja i uverite voljenu osobu da ne odbijate nju, već vam se samo ta konkretna ideja ne dopada. I, ne bi bilo loše da tada sami predložite nešto novo što biste voleli da isprobate - time voljenoj osobi pokazujete i da ne odbijate nove ideje kao takve, samo vam se taj jedan predlog nije dopao, a rado biste čuli šta još ima da vam predloži.

Bez straha - i uživajte!

izvor: Krstarica


 

 

Brzi odgovor Vam omogućava da pošaljete poruku bez učitavanja nove stranice.

Upozorenje: u ovoj temi nije pisano već više od 365 dana.
Ukoliko niste sigurni da želite da odgovorite, razmislite o pokretanju nove teme.


Maksimum znakova 20000; preostalih znakova: 20000

Related Topics

  Naslov teme / Započeo Odgovora Najnovije:
1 Odgovora
1266 Pregleda
Najnovije: 20:08:50, 04.Apr.2009.
cedomir jovanovic
7 Odgovora
4703 Pregleda
Najnovije: 12:21:43, 21.Mar.2010.
Ch
18 Odgovora
2681 Pregleda
Najnovije: 06:30:10, 25.Maj.2014.
web manijak