hocu li uspeti?

• Odgovora: 5

0 članova i 1 gost pregledaju ovu temu.

*

Van mreže elenica

Počasni član
  • 4 065
  • Zahvaljeno: 2 puta
  • 53
  • Pol: Žensko
hocu li uspeti?
« poslato: 19:24:44, 18.Avg.2009. »
šmišonjo ;), muka me naterala da te pitam pa ako mozes da odgovoris super....naime interesuje me jedan zdravstveni problemcic a pitanjce glasi:hocu li uspeti da sprecim nervni slom?
18.8.2009 u 19.17 beograd
nadam se da nije suvise komplikovano pa ako mozes da odgovoris super u svakom slucaju veliko hvala

*

Van mreže decko u usponu

• 687
  • 1
  • Pol: Muško
Odg: hocu li uspeti?
« Odgovor #1 poslato: 13:06:16, 26.Avg.2009. »
drage volje bih ti pomogao ali se ne razumem u astrologiju (*o*)

*

Van mreže elenica

Počasni član
  • 4 065
  • 53
« Odgovor #2 poslato: 13:17:58, 26.Avg.2009. »
he he nema veze vec se primirujem tako da je ok

*

Van mreže Šmišonja

Počasni član
  • 2 697
  • Zahvaljeno: 7 puta
  • 19
  • Never Born, or Died. Only Visited This Planet...
    • Facebook
    • Twitter
    • Google+
    • Instagram
    • Badoo
... ja baš kasnim sa odgovorom ... sori ...
« Odgovor #3 poslato: 10:35:23, 27.Avg.2009. »
Evo da vidimo šta zvezde kažu :

◘ ti si u horarcu predstavljena Asc' u Vodoliji sa Saturnom u Devici u VIII polju ~ vladar Asc' pokazuje zdravstveno stanje tela ~ u ovom slučaju vidimo veliku iscrpljenost zbog posla kao i jak pad imuniteta, a sve to je verovatno uzrok nepotrebnog trošenja energije na raznorazne sitnice koje i nisu bile toliko bitne i važne, a najviše se vezuju za dom i porodicu, kao i na neki način za partnera.

◘ s druge strane, takodje si predstavljena i Mesecom ~ on nam pokazuje tvoje emotivno, psihičko stanje ~ Mesec je ovde na samom početku Lava u VI polju ovde vidimo da na neki način su ti uzburkane emocije ["upaljene"] jer je Mesec do "malo pre" bio u svom sedištu, u znaku Raka [sve je bilo ok] i sada se nalazi u znaku koji mu ni malo ne prija [Mesec je hladan i vlažan, dok je Lav vreo i suv] i samim tim nam ukazuje da se nešto drastično promenilo i prouzrokovalo psihičku nelagodnost i nesigurnost.

◘ da bi videli šta će biti dalje ~ gledamo aplikacije i Saturna i Meseca :

•○• Saturn ima prvu aplikaciju sa Venerom, dok Mesec ima prvu aplikaciju sa Jupiterom
○•○ iz ovoga vidimo da će ti se desiti nešto vrlo prijatno što će ti "napuniti baterije" i u narednih -/+ 3 nedelje sve će biti oki doki  :)
Let me ask you something. If someone prays for patience, you think God gives them patience? Or does he give them the opportunity to be patient? If he prayed for courage, does God give him courage, or does he give him opportunities to be courageous? If someone prayed for the family to be closer, do you think God zaps them with warm fuzzy feelings, or does he give them opportunities to love each other?

*

Van mreže elenica

Počasni član
  • 4 065
  • 53
« Odgovor #4 poslato: 11:09:47, 27.Avg.2009. »
joj smiso da me malo oraspolozis, takvi jesu neki problemi bezrazlozne sitnice a ja izmucila svoje zivce tri godine  pa mi sad bas treba nesto da mi napuni baterije

*

Van mreže Šmišonja

Počasni član
  • 2 697
  • Zahvaljeno: 7 puta
  • 19
  • Never Born, or Died. Only Visited This Planet...
    • Facebook
    • Twitter
    • Google+
    • Instagram
    • Badoo
« Odgovor #5 poslato: 11:28:44, 27.Avg.2009. »
Biće draga, nemoj brinuti ~ opušteno i sve će se vratiti na svoje mesto  ;)
Let me ask you something. If someone prays for patience, you think God gives them patience? Or does he give them the opportunity to be patient? If he prayed for courage, does God give him courage, or does he give him opportunities to be courageous? If someone prayed for the family to be closer, do you think God zaps them with warm fuzzy feelings, or does he give them opportunities to love each other?

Brzi odgovor Vam omogućava da pošaljete poruku bez učitavanja nove stranice.

Upozorenje: u ovoj temi nije pisano već više od 365 dana.
Ukoliko niste sigurni da želite da odgovorite, razmislite o pokretanju nove teme.

Maksimum znakova 20000; preostalih znakova: 20000