Hoću li ga ikad više vidjeti?

• Odgovora: 3

0 članova i 1 gost pregledaju ovu temu.

*

Van mreže ♥ Lutka♥

• **
  • 315
  • 0
  • Pol: Žensko
  • el destino es así...
Hoću li ga ikad više vidjeti?
« poslato: 15:17:10, 22.Jul.2010. »
Kad sam pomislila da ga napokon uspijevam preboliti,stalno ga sanjam.I tako se podsjećam na njega i koliko mi zna nedostajati.
Pa mi često pada  napamet pitanje :Hoću li ga ikad vidjeti ?Bolje da kažen uskoro?Naime selim za dva mjeseca u drugi grad..i zanima me hoću li ga prije preseljenja vidjeti ikako..

(*o*)
15:10

22.07.2010.-split
« Najnovija izmena:: 15:19:16, 22.Jul.2010. ♥ Lutka♥ »

http://i387.photobucket.com/albums/oo320/nensilovepink/ancy-1.gif al' nista me se ne tice i malo sta me pomera i dotice sem mozda nje <3

*

Van mreže Šmišonja

Počasni član
  • 2 697
  • Zahvaljeno: 7 puta
  • 19
  • Never Born, or Died. Only Visited This Planet...
    • Facebook
    • Twitter
    • Google+
    • Instagram
    • Badoo
Odg: Hoću li ga ikad više vidjeti?
« Odgovor #1 poslato: 15:38:44, 22.Jul.2010. »
Da vidimo :

♥ ti si Mars 25° Device i Mesec 19° Strelca
♥ on je Venera 13° Device i Sunce 29° Raka

♥ da bi dobili potvrdan odgovor, treba nam aplikacija izmedju vaših signifikatora. Ovde imamo sledeće aplikacije :

~ Mars ima prvu aplikaciju 90° sa Mesecom, ali pre toga će Mesec imati 120° sa Merkurom
~ Merkur ima prvu aplikaciju 120° Merkur, pa tek onda 90° sa Mars
~ Venera je imala aspekt sa Mesecom i sada je u Praznom Hodu i neće imati ni jednu apl. sve dok ne promeni znak i predje u Vagu
~ Sunce je u Praznom Hodu i tek kada bude prešlo u znak Lava ima prvu apl. 60° sa Saturnom

♥ iz ovoga vidimo da nema povezivanja izmedju vaših signifikatora, pa je vrlo verovatno da se na žalost nećete u skorije vreme videti, tj. vrlo je verovatno da za ova dva meseca ga nećeš videti :(

Iskreno se nadam da nisam u pravu i da ćete ipak da se vidite ~ sa srećom :)
Let me ask you something. If someone prays for patience, you think God gives them patience? Or does he give them the opportunity to be patient? If he prayed for courage, does God give him courage, or does he give him opportunities to be courageous? If someone prayed for the family to be closer, do you think God zaps them with warm fuzzy feelings, or does he give them opportunities to love each other?

*

Van mreže ♥ Lutka♥

• **
  • 315
  • 0
  • el destino es así...
« Odgovor #2 poslato: 16:07:08, 22.Jul.2010. »
Ajoj :(
A i ja se nadam da ću ga možda ipak vidjeti.

Hvala na odgovoru :*

evo postavila bih još jedno  pitanje ako nije problem; hoću li ga uskoro preboljeti..pa baš me zanima kako se to onda gleda

18:39

23.07.2010-split
« Najnovija izmena:: 00:39:52, 24.Jul.2010. Nale 83 »

http://i387.photobucket.com/albums/oo320/nensilovepink/ancy-1.gif al' nista me se ne tice i malo sta me pomera i dotice sem mozda nje <3

*

Van mreže Šmišonja

Počasni član
  • 2 697
  • Zahvaljeno: 7 puta
  • 19
  • Never Born, or Died. Only Visited This Planet...
    • Facebook
    • Twitter
    • Google+
    • Instagram
    • Badoo
« Odgovor #3 poslato: 12:03:17, 25.Jul.2010. »
     Realno nema potrebe za novim pitanjem, jer se to može videti i iz predhodnog pitanja (a i dodatno se ne ukalapa u pravila vezana za postavljanje sledećeg horarnog pitanja jer nikakva promena nije se desila da bi se na neki način situacija promenila pa treba da se postavlja novo horarno pitanje)

~  ti si Mars u Devici i Mesec u Strelcu, dok je on Venera u Vagi i Sunce u Raku ~ kada tražimo neku promenu, kao ovde u emocijama, gledamo da li dolazi do promene znaka signifikatora.

Ovde imamo da Mars u Devici uskoro menja znak i da prelazi u Vagu i tako dolazi pod vladavinu Venere i to nam govori da još duže vreme ga ti nećeš preboleti, iako ćeš više na nekom racionalnom nivou razmišljati "šta kako gde" dok će emocje polako da se smiruju (al ne onim tempom koji bi bio "ok" kada je reč o "preživljavanju" svih tih jakih emocija) :(
Let me ask you something. If someone prays for patience, you think God gives them patience? Or does he give them the opportunity to be patient? If he prayed for courage, does God give him courage, or does he give him opportunities to be courageous? If someone prayed for the family to be closer, do you think God zaps them with warm fuzzy feelings, or does he give them opportunities to love each other?

Brzi odgovor Vam omogućava da pošaljete poruku bez učitavanja nove stranice.

Upozorenje: u ovoj temi nije pisano već više od 365 dana.
Ukoliko niste sigurni da želite da odgovorite, razmislite o pokretanju nove teme.

Maksimum znakova 20000; preostalih znakova: 20000