Facebook prednosti i mane

• Odgovora: 132
Stranice: « 1 ... 4 5 6 7 8 ... 14 »

0 članova i 1 gost pregledaju ovu temu.

*

Van mreže Ch

• 12 178
  • Zahvaljeno: 28 puta
  • 167
  • Pol: Muško
  • The start!
    • Facebook
    • Twitter
Odg: Facebook prednosti i mane
« Odgovor #50 poslato: 20:10:14, 09.Jul.2009. »
Prolazi li popularnost Facebooka
Da li je Facebook na izdisaju? Da li će ovaj sajt biti još jedan čija zvezda je naglo bljesnula i zatim se ugasila? Nadamo se da neće, ali neke iritirajuće situacije vezane za sajt bi mogle da imaju uticaj na njegovu propast. Podaci za prvi kvartal ove godine nisu nimalo ohrabrujući –procenat korisnika koji posete Facebook.com pri čemu otvore samo jednu stranicu sajta i zatim ga napuste se povećao za 19%. Iako ovaj podatak ne mora da znači skori kraj sajta, on označava da za veliki broj korisnika na samom Facebook-u gotovo da nema interesantnih sadržaja. Razloge za pad interesovanja treba trražiti u drugim atraktivnijim servisima ali i zasićenju korisnika.

Izvor: ITsvet

*

Van mreže miodrag-vr

• **
  • 128
  • 0
« Odgovor #51 poslato: 11:05:37, 14.Jul.2009. »
meni vise uopste fb nije interesantan
glupi statusi, kvizovi i gubljenje vremena
bolje da izadjem negde :-\

*

Van mreže Džudi

• **
  • 212
  • 10
  • Pol: Žensko
« Odgovor #52 poslato: 11:44:56, 19.Jul.2009. »
Koristim FB. Glavni razlog je kontakt sa prijateljima i rođacima iz inostranstva.

Tamo sam pronašla i skoro celo moje odeljenje iz srednje škole, svi smo sada u kontaktu, iako nisu svi u Beogradu.

Koristim nekoliko aplikacija, ne rešavam kvizove, ne uzimam nepoznate kao prijatelje - jedino ako su preporuka osoba koje poznajem lično i koje poštujem.

2-3 puta uđem tamo, i ne zadržavam se dugo. Eventualno četujem sa stranačkim drugarima, i to kratko, radi dogovora za viđenje, ili četujem sa rođacima koji žive u inostranstvu.

Nisam zavisna od FB-a.  

Život je sastavljen od dana za plakanje i od dana za smejanje...

*

Van mreže miodrag-vr

• **
  • 128
  • 0
« Odgovor #53 poslato: 11:03:40, 16.Avg.2009. »

Nisam zavisna od FB-a.  

super (e*e)

*

Van mreže revelation09

• 905
  • 2
« Odgovor #54 poslato: 17:29:29, 16.Avg.2009. »
Ja jos uvijek nemam profil na FB...Nesto nemam trenutno potrebu za tim ....barem ne jos....
FB je ima svojih prednosti ali i mana. Ja jednostavno ne zelim da se previse vezujem za net.Mozda ako bih otisla negdje vani na odredjeno ili neodredjeno vrijeme, tada bih mozda otvorila profil, cisto da imam sve prijatelje na jednom mjestu i sl...

Inace, cini mi se da kod nas kad se nesto pojavi to bas mora da se izgustira...Pa tako se utrkuju ko ima vise frendova( a pola od njih ni ne poznaju, niti su rijec sa njima progovorili ) ili znam da se desava i sledece...da te neki poznanik pozove da mu budes prijatelj na FB a kad tu osobu sretnes na ulicu ni zdravo da ti kaze....bezveze skroz

Ne znam zaista..ponekad mi je sve to oko Fb jako djetinjasto....

« Odgovor #55 poslato: 17:52:59, 16.Avg.2009. »
Pa sve je dobro u granicama normale,pa i FB... ;) (bp)

*

Van mreže crvena

Počasni član
  • 3 277
  • 7
« Odgovor #56 poslato: 22:08:38, 16.Avg.2009. »
Jeste, ali je gomila ljudi koji se toliko zablese nenormalno.. I ja imam pofil  i bude mi lepo kada se iskuckam sa nekim prijateljima koji su negde daleko.. Ima jedna igrica koju igram s vremena na vreme, ali mi i to dosadi..
E sad.. Imam i drugaricu koja je odlucila da nadje tu decka (citaj muza jer nece biti s deckom ako ga ne vidi kao potencijalnog supruga) i onoliko koliko ja znam je da se videla vec sa cetvoricom, mada je taj broj mozda i veci jer mi vise i ne prica otkako sam izrazila svoj stav o tome :)  I tako ona bude na FB po celu noc,ali bukvalno, legne oko 5 - 6 sati.. Glupiranje  blink
...Ako zelis da ti se ostvare snovi, ne smes dugo spavati...

« Odgovor #57 poslato: 22:55:41, 16.Avg.2009. »
Auuuuu e pa to je vec pretjerivanje  (rzm) ...ali mozda se ona ipak i uda tako :D
nikad se ne zna...Ma i meni FB sluzi samo za prijatelje,da se ponekad cujemo i to je to...

*

Van mreže talentovana

• **
  • 310
  • 1
  • Love_is_in_the_air
« Odgovor #58 poslato: 10:46:33, 21.Avg.2009. »

Meni se FB dopada jer mi daje mogućnost ne samo da komuniciram sa rodjacima i prijateljima koji više ne stanuju u Bgd-u, već i da odmorim mozak od svakodnevnih obaveza  :)

Mozda gresim, ali mislim da ima mnogo boljih stvari za odmor mozga  :)
Ljudi kažu da postoji mudrost glave i mudrost srca.     
Charles Dikens

*

Van mreže SnowLady

• **
  • 339
  • Zahvaljeno: 2 puta
  • 1
« Odgovor #59 poslato: 11:36:39, 21.Avg.2009. »
Na Facebook-u nisam, i nemam neko definisano misljenje, samo ne mogu sebi da objasnim, zasto se ubacuju fotografije citave familije. Ako vec odrasli zele kontaktirati s nekim ili obnoviti staro poznanstvo zasto te fotografije ne bi razmijenili, u privatnoj sferi, umjesto sto postavljaju fotke svoje djece tu u profilu. Ako mi moramo biti tu, zasto moraju biti djeca koja jos ne znaju govoriti a kamoli pisati... :)
" Srecan je i veliki samo onaj koji ne mora ni vladati ni pokoravati se da bi mogao nesto biti"!
 Gete

Stranice: « 1 ... 4 5 6 7 8 ... 14 »

Brzi odgovor Vam omogućava da pošaljete poruku bez učitavanja nove stranice.

Upozorenje: ova tema je trenutno zaključana! Samo administratori i urednici mogu da odgovaraju.

Upozorenje: u ovoj temi nije pisano već više od 365 dana.
Ukoliko niste sigurni da želite da odgovorite, razmislite o pokretanju nove teme.

Maksimum znakova 20000; preostalih znakova: 20000