Facebook prednosti i mane

• Odgovora: 132
Stranice: 1 2 3 ... 14 »

0 članova i 1 gost pregledaju ovu temu.

*

Van mreže gemini-leo

• **
  • 230
  • 0
  • Pol: Žensko
  • HAKUNA MATATA!
Facebook prednosti i mane
« poslato: 00:29:33, 06.Jan.2009. »
Dakle?  :D  :D  :D

*

Van mreže miodrag-vr

• **
  • 128
  • 0
  • Pol: Muško
Odg: Facebook prednosti i mane
« Odgovor #1 poslato: 17:12:10, 06.Jan.2009. »
Moje misljenje je da vlasnik facebook-a puno zaradjuje :-\

*

Van mreže gemini-leo

• **
  • 230
  • 0
  • HAKUNA MATATA!
« Odgovor #2 poslato: 18:50:42, 06.Jan.2009. »

:D Slazem se... Skoro rekose na 1RTS-u da je neka vrsta bolesti  :-[

*

Van mreže Tranzitna_Venera

• **
  • 142
  • 0
« Odgovor #3 poslato: 19:25:28, 06.Jan.2009. »
KRESBOOK...
Shto jedete g0*na kad je hamburger euro?
moja natalna karta

*

Van mreže miodrag-vr

• **
  • 128
  • 0
« Odgovor #4 poslato: 20:10:32, 06.Jan.2009. »

« Odgovor #5 poslato: 01:29:04, 08.Jan.2009. »
malo normalnih ;D

*

Van mreže talentovana

• **
  • 310
  • 1
  • Love_is_in_the_air
« Odgovor #6 poslato: 00:02:15, 10.Jan.2009. »
Facebook je postao svakodnevnica iako i ja imam tamo profil smatram da tamo ima mnogo kretena  :(

:D Slazem se... Skoro rekose na 1RTS-u da je neka vrsta bolesti  :-[
Nemoj da gledas rts :D
« Najnovija izmena:: 16:10:08, 11.Jan.2009. jelenacv »
Ljudi kažu da postoji mudrost glave i mudrost srca.     
Charles Dikens

*

Van mreže Se-Osiris

• **
  • 340
  • 1
  • Mens sana in corpore sano
« Odgovor #7 poslato: 12:57:25, 10.Jan.2009. »

Po meni FACEBOOK je jedna velika glupost. Ali ne za onog ko je to izmislio vec uglavnom za one koji ga koriste. I ranije je bilo oglasa tipa - `solidno situiran muskarac,33 god iz Bg a upoznao bi finu i diskretnu damu radi druzenja ili neceg vise` ali da svi redom krenu da se prodaju to mi je bas BLJAK.

Prvo je krenulo sa poznatim licnostima koji su otvarali profile, ajde njih i da razumem, izmedju ostalog, oni od slave i zive ! Ajde i oni koji pokusavati reklamirati firmu, sopstveni biznis, pa traze neku zaradu, i to mi je ok. Ali zaista ne razumem sta bi mene (koji ne spadam u gore navedene) nateralo da otvorim profil. Da kacim moje i slike mojih bliznjih, slike na motorima, skuterima, u dobrim kolima, letovanjima, avionima, da pokazem sto vecu raskos (ako je nemas onda se malo kitis tudjim perjem) kako bi se mlade prelepe guskice lozile i bile mi `frendice`?! Kako ga rekoh, muskarci ce pomisliti da sam gay :'(, ali ja samo vise cenim skromnost od razmetljivosti a sta god ti kacio na profilu (malo je onih koji kace svoje mane tamo, uglavnom sve najbolje o sebi) moze se protumachiti i kao da se hvaluckas !
   Naravno, nemaju svi otvoren profil sa tim ciljem (ili bar ubedjuju sebe kako im to nije cilj) ali oni mi pa tek nisu jasni  :) Oni idu onom narodnom `pa svi to imaju, moram i ja`! Moja naj drugarica mi je na facu i stalno smo u kontaktu. - ako ti je naj drugarica izadjite na kafu, prosetajte, ako pa stizete to uklopiti i sa kuckanjem na facu onda ste verovatno neradnik koji trosi tudju lovu, ne zna sta ce sa sobom i ne zna organizovati svoj zivot kvalitetnije !
   I sta je uopste cilj tamo, da prikupis sto vise kvazi prijatelja, nova poznanstva, da ostanes u toku s vremenom i drustvom jel imas strah od odbacivanja! Da li je ljudima toliko dosadno da ne znaju pametnije iskoristiti svoje vreme ?? A tek one glupe igrice tamo, jao jao!

Mada, ima dosta mekusaca koji nemaju petlju prici curama u svakodnevnom zivotu pa im je taj Face spas (nisam ni ja nesto specijalno otvoren za prilazak ali vise volim da se malo znojim :P)

Skoro sam se video sa jednim deckom sa kim sam nekada bio dosta dobar, nismo se videli 4-5 godina, nije vise u istom gradu. I kaze on, pa gde si bre, nema te ziv, trazio sam te cak i na facu - nista? Ej, a ja 17 godina zivim na istoj adresi i 5-6 godina isti br. moba koristim ??!! Rekoh mu : da smo mi zivi i zdravi, aj da nazdravimo malo sada a onda svako svojim poslom !! Ja stvarno ne padam na te prazne price..

A sad ocekujem paljbu gotovo svih ovde, ajde udarite, spreman sam :-X. Moguce je da ja to gledam iz pogresnog ugla, pa ako imate ubedljive komentare, mozda i napravim profil, pa me posle zezajte, hehe!

« Najnovija izmena:: 16:10:59, 11.Jan.2009. jelenacv »

*

Van mreže miodrag-vr

• **
  • 128
  • 0
« Odgovor #8 poslato: 12:56:03, 11.Jan.2009. »
Slazem se mada ja imam profil na facebooku :D 

*

Van mreže talentovana

• **
  • 310
  • 1
  • Love_is_in_the_air
« Odgovor #9 poslato: 15:37:04, 14.Jan.2009. »

Po meni FACEBOOK je jedna velika glupost. Ali ne za onog ko je to izmislio vec uglavnom za one koji ga koriste. I ranije je bilo oglasa tipa - `solidno situiran muskarac,33 god iz Bg a upoznao bi finu i diskretnu damu radi druzenja ili neceg vise` ali da svi redom krenu da se prodaju to mi je bas BLJAK. 

Nije glupost jer oni koji ga koriste traze tzv "frendove" iz svoje sobe i onda kombinuju partnere   :D

A sad ocekujem paljbu gotovo svih ovde, ajde udarite, spreman sam :-X. Moguce je da ja to gledam iz pogresnog ugla, pa ako imate ubedljive komentare, mozda i napravim profil, pa me posle zezajte, hehe![/color]

Zasto paljbu? Ja imam profil ali eto otvorila sam kad mi je bilo dosadno  :)
Ljudi kažu da postoji mudrost glave i mudrost srca.     
Charles Dikens

Stranice: 1 2 3 ... 14 »

Brzi odgovor Vam omogućava da pošaljete poruku bez učitavanja nove stranice.

Upozorenje: ova tema je trenutno zaključana! Samo administratori i urednici mogu da odgovaraju.

Upozorenje: u ovoj temi nije pisano već više od 365 dana.
Ukoliko niste sigurni da želite da odgovorite, razmislite o pokretanju nove teme.

Maksimum znakova 20000; preostalih znakova: 20000