Anketa

Volim leto zbog?

Godisnjeg odmora od posla, skole, fakulteta...
Lepog vremena
Odlaska na more
Letnjeg provoda
Suncanja
Odlaska na bilo kakav odmor
Sve nabrojano

Volim leto zbog ...

• Odgovora: 28
Stranice: 1 2 3 »

0 članova i 1 gost pregledaju ovu temu.

*

Van mreže maraja

Počasni član
  • 1 835
  • Zahvaljeno: 1 puta
  • 69
  • Pol: Žensko
    • Facebook
Volim leto zbog ...
« poslato: 10:18:22, 14.Avg.2009. »
Zbog cega volite leto i iz kog razloga Vam prija letnji period?

*

Van mreže crvena

Počasni član
  • 3 277
  • 7
Odg: Volim leto zbog ...
« Odgovor #1 poslato: 12:36:53, 14.Avg.2009. »
Mnogo sam "zimljiva" pa mi i +36 odgovara vise nego -10. Naravno, velika prednost leta je plivanje, pogotovo sto u gradu nema zatvorenih bazena.. Suncanje manje - vise, nije mi neki prioritet da pocrnim, mada u principu ni ne smem previse vremena da budem na suncu jer imam puno mladeza.
...Ako zelis da ti se ostvare snovi, ne smes dugo spavati...

*

Van mreže revelation09

• 905
  • 2
« Odgovor #2 poslato: 17:55:21, 14.Avg.2009. »
Da moram reci da i meni mnogo vise prijaju ljetnje temperature. Meni je recimo sve ispod +25 smrzavanje....Vise volim dan/svijetlost nego noc/mrak, tako da mi svakako vise odgovara ljeto u tom smislu ( vec me jako nervira sto je dan znatno okracao...)

Ljeti je sve mnogo zivlje, veselije,lagana leprsava odjeca, lagana hrana..vise aktivnosti prije svega plivanje kao sto rece 'crvena'....Suncanje ni mene nesto narocito ne privlaci upravo iz istog razloga (imam dosta sitnih mladeza po kozi ),pa me pomalo strah da se previse izlazem suncu, ali malo suncanja je svakako zdravo i korisno...itd...Ljeto zaista ima dosta prednosti...

Jedino sto bih ja navela kao manu jeste to sto ljeti ima puno malih odvratnih gmizavaca i insekata...To mi vec nikako ne odgovara!!!!!

*

Van mreže web manijak

• 1 841
  • 31
  • Pol: Muško
  • Neka ostane licno
« Odgovor #3 poslato: 22:21:57, 15.Avg.2009. »
lepo vreme, odmor, provod, putovanje, gole guze  :D

*

Van mreže crvena

Počasni član
  • 3 277
  • 7
« Odgovor #4 poslato: 11:42:01, 16.Avg.2009. »
Ah,da,zaboravila sam na komarce, paukove svih vrsta i velicina i ostalo...
...Ako zelis da ti se ostvare snovi, ne smes dugo spavati...

*

Van mreže sunshine_Dijana

Počasni član
  • 2 194
  • Zahvaljeno: 1 puta
  • 7
  • ~Sunshine~
« Odgovor #5 poslato: 13:28:09, 16.Avg.2009. »
Obozavam leto!!!! Jer se tada najvise opustim... Nema bas konstantnog pritiska kao kada idem u skolu, bilo od drugova i drugarica, bilo od profesora, bilo od roditelja... Od prijatelja ne moze, jer sama biram sa kime cu provoditi vreme tokom letnjeg raspusta, nije mi nametnuto kao u skoli! Ne gledam lazove, licemere, drukare, ulizice, itd svakog dana! Samim tim odmah se lakse dise... Od roditelja takodje je manji pritisak, jer neke izgovore za koje koriste skolu, sada ne mogu. Za njih nije da bas uopste nema svadji, pritiska, itd... Ali ipak manje, i samim tim se ja manje opterecujem. A od profesora nema, hvala Bogu, ne vidjam ih tokom raspusta! :D
I jedino tokom letnjeg raspusta mogu totalno da se opustim i da napunim baterije istrosene tokom skolske godine. Koliko nerviranja samo! Uh! Zbog mnogih stvari... A za vreme letnjeg raspusta, radim ono sto najvise volim. Idem na more, plivam, skacem, smejem se, uzivaaam, sa ljudima sam koje volim, idem na druga putovanja, cesce mogu biti van kuce, tj. napolju da udisem svez vazduh i hodam slobodno bez razmisljanja na ono sta sve treba da se uci za sutra, pise, sastavlja, radi, itd... Meni je stvarno ceo zivot znatno laksi dok traje leto!
~Sunshine~

*

Van mreže milica-tea

• **
  • 479
  • 0
« Odgovor #6 poslato: 19:10:09, 14.Sep.2009. »
zato sto tad idem na odmor i uzivam u suncu pesku i moru...

*

Van mreže flame

• 651
  • 0
« Odgovor #7 poslato: 00:08:05, 11.Feb.2010. »
Zbog svega... temperatura jer sam zimogrozna, kupanja u moru, sladoleda u velikim kolicinama, lagane odjece, ugodnih nocnih izlazaka, odmora, razgolicenih komada (muskih naravno)...  ;D

*

Van mreže olishka

• 705
  • 1
« Odgovor #8 poslato: 22:08:20, 16.Mar.2010. »
Volim leto sto sam za tren oka obucena. Kad je zima i krenem sa raznim slojevima muka me uhvati, nikad kraja oblacenju, a ni svlacenju :dash:

*

Van mreže miss80

Počasni član
  • 5 001
  • 3
« Odgovor #9 poslato: 22:45:18, 16.Mar.2010. »
Zbog svega... temperatura jer sam zimogrozna, kupanja u moru, sladoleda u velikim kolicinama, lagane odjece, ugodnih nocnih izlazaka, odmora, razgolicenih komada (muskih naravno)...  ;D

Ništa ja tu ne bih dodavala ;D

Stranice: 1 2 3 »

Brzi odgovor Vam omogućava da pošaljete poruku bez učitavanja nove stranice.

Upozorenje: u ovoj temi nije pisano već više od 365 dana.
Ukoliko niste sigurni da želite da odgovorite, razmislite o pokretanju nove teme.

Maksimum znakova 20000; preostalih znakova: 20000