Prolece, Leto 2010

• Odgovora: 17
Stranice: « 1 2

0 članova i 1 gost pregledaju ovu temu.

*

Van mreže elenica

Počasni član
  • 4 065
  • Zahvaljeno: 2 puta
  • 53
  • Pol: Žensko
Odg: Prolece, Leto 2010
« Odgovor #10 poslato: 11:15:24, 11.Maj.2010. »
Ovi ogromni kaiševi su mi odvratni.. Kao neki oklop.. A i ko ce da ih trpi na 25+

Hehehe...ne podudaraju nam se ukusi crvena  :D
Moracu i ja da razmislim o ovoj narandzastoj posto sam prilicno siromasna  :smesko: sa ovom bojom u ormaru.Ako ne za prolece onda za leto
« Najnovija izmena:: 11:17:28, 11.Maj.2010. elenica »

*

Van mreže Nale 83

Počasni član
  • 8 252
  • 15
« Odgovor #11 poslato: 14:51:05, 11.Maj.2010. »
Koje prolece Elenice? Vidis kakvo je vreme, a kako je krenulo ni leto necemo imeti  :(
Upravo sam videla i probala narandzastu haljinicu i ne znam, ne ide uz mene  ta boja. (*o*) Odlucila sam da cu uzeti samo neki detalj kao sto je kais ili sl. pa cu kombinovati sa belom ili braon garderobom.

*

Van mreže maraja

Počasni član
  • 1 835
  • Zahvaljeno: 1 puta
  • 69
    • Facebook
« Odgovor #12 poslato: 13:32:37, 15.Maj.2010. »
Uh ni ja nikad nisam bila za to da sve u nekoj drec boji ali uvek nesto moze da se iskombinuje sa narandzastom :)

*

Van mreže elenica

Počasni član
  • 4 065
  • 53
« Odgovor #13 poslato: 17:51:05, 28.Maj.2010. »
Tufne su hit leta

Tačkasti uzorak je već nekoliko sezona veliki hit, ali modni kreatori za ovo proleće i leto najavljuju apsolutnu dominaciju ženstvenih tufni. Bez obzira na veličinu, tufne će osvežiti svaku kombinaciju, pa nije ni čudo što su mnoge poznate modne kuće posegnule za ovim slatkim uzorkom koji uvek izgleda šik.

Ukoliko ste skeptične prema ovom uzorku i čini vam se previše tradicionalan, odaberite istačkane modne dodatke poput traka za kosu, rajfova, torbica, čarapa, šalova, marama. Ipak, oprez! Prilikom kombinovanja najbolje je odabrati samo jedan odevni predmet (npr. majicu, suknju ili haljinu) jer svako preterivanje u tufnama može da donese kontraefekat. Dakle, ako nosite tufne, ostatak garderobe mora da bude neutralan, ali nikako u sličnim bojama. Modni znalci kažu i da tačkice nikako nisu za široke ili duge haljine jer postoji mogućnost da vas „progutaju".
Žene sitnije građe, savetuju stilisti, trebalo bi da odaberu manje tufne, dok visoke mogu da eksperimentišu različitim veličinama ovog uzorka.

izvor
« Najnovija izmena:: 17:55:00, 28.Maj.2010. elenica »

*

Van mreže SnowLady

• **
  • 339
  • 1
« Odgovor #14 poslato: 21:09:19, 28.Maj.2010. »
Kombinacija upadljivih boja je takodje trend...Braon i bez boja takodje!

Od tkanina prirodni materijali, sto mi bas odgovara.

A obuca mi je bas interesantna. Mnogo kaisica, zatvorena peta, duboke a otvorenih prstiju na nogama.

Samo ne znam dali cemo biti u prilici nositi sandale. Ako je suditi po prolecu, tesko! :)
" Srecan je i veliki samo onaj koji ne mora ni vladati ni pokoravati se da bi mogao nesto biti"!
 Gete

*

Van mreže Nale 83

Počasni član
  • 8 252
  • 15
« Odgovor #15 poslato: 21:35:09, 28.Maj.2010. »
Tufne tek ne volim  ;D ! Po svemu sudeci necu ni ove godine slepo pratiti trendove.
Ono sto je the hit ove godine su svetle i razigrane nijanse zute, roze, braon, zelene, plave, ljubicaste...
Maicice i haljinice su u stilu anticke Grcke (meni se ovo izuzetno dopada). Blejzeri, koji su takodje in ove sezone, kombinovace se sa pantalonama i visokim stiklama.
 Dakle, za nekoga sve za svakog po nesto ;)

*

Van mreže elenica

Počasni član
  • 4 065
  • 53
« Odgovor #16 poslato: 22:33:43, 29.Maj.2010. »

Crno i belo za vrelo leto

Sinonim elegancije i klasičnog stila, crno-bela odevna kombinacija ovog leta osvojiće kancelarije, ulice, ali i plaže. Od lepršavih haljina, preko neobično dizajniranih cipela i tašni, sve do kupaćih kostima, spoj crnog i belog osvojio je gotovo sve segmente mode.
Različiti dezeni, crne ili bele tufnice ili uklopljeni geometrijski oblici dobrodošli su na haljinama, suknjama, košuljama, kupaćim kostimima, čak i šeširima.Bela odevna kombinacija lako se može osvežiti crnim detaljima poput narukvica, kaiševa, tašne ili cipela.
Dizajneri su se potrudili ove sezone da naprave interesantne crno-bele cipele koje se odlično uklapaju u neprolazni stil koji asocira na modnu ikonu Odri Hepbern.

Naočare za sunce sa belim okvirima neizbežan su detalj, kako na plaži, tako i tokom šetnje po gradu ili u bašti kafića.

Sinonim za klasično odevanje, crno-bela kombinacija, ne može se zamisliti bez šešira. Lagani letnji modeli, najčeće beli sa jednostavnom crnom trakom daju izgledu pečat sofisticiranosti i ujedno čuvaju od prejakog sunca.

Kada je o tašnama reč, poznavaoci modnih kretanja podsećaju da se modeli sa jednostavnijim dezenima mogu lepo uklopiti i sa odevnim predmetima izrađenim od crno-belih cvetnih materijala ili komplikovanijim printovima.Sa druge strane, jednobojna kombinacija sa ponekim detaljem druge boje obavezna je uz „jače" dizajnirane tašne.Odlazak na plažu u crno-belom kupaćem kostimu predstavljaće pravo zadovoljstvo onim devojkama koje vole da se razlikuju.   Takođe, kombinacija boja koja se možda i najviše nosi odlično ističe preplanuli pen, dajući izgledu posebnu, elegantnu notu.

izvor

p.s.Sa ovom kombinacijom boja ne moze se nikad omasiti...Ovaj trend nije los.Mada ga pratim vec par godina unazad sad samo nastavljam  :)

*

Van mreže elenica

Počasni član
  • 4 065
  • 53
« Odgovor #17 poslato: 13:47:03, 19.Jun.2010. »
Najmodernije pantalone za ovu sezonu

Dizajneri za proleće/leto 2010. predlažu nekoliko dominantnih stilova, pa ćete bez mnogo muke naći moderne pantalone koje vam savršeno pristaju. Ne možete da pogrešite jer je ove sezone sve dozvoljeno.

Da biste dobro izgledale u pantalonama, najbitnije je da materijal lepo pada. To znači da na bokovima i kukovima ne smeju da budu ni uske ni široke, već da stoje kao salivene. Modeli širokih i ravnih nogavica dobro stoje skoro svim ženama i, u zavisnosti od materijala, mogu da se nose u različitim prilikama. Cigaret pantalone su najženstvenije, naročito ako su uparene s dužom tunikom, strukiranom košuljom, ali i s običnom pamučnom majicom. Novi modeli kargo pantalona zahvaljujući stilizaciji sada izgledaju potpuno drugačije. Imaju manje džepove, uže nogavice i notu ženstvenosti, pa možete da ih nosite s patikama, baletankama, pa čak i sa sandalama visokih potpetica.

ELEGANTNO
Široke pantalone svima dobro stoje, naročito u kombinaciji sa strukiranom košuljom ili bluzom. Uz elegantne pantalone možete da nosite i sandale sa visokom potpeticom i baletanke, jer podjednako dobro stoje.

SOFISTICIRANO

Uparite tuniku i pantalone, pa ćete delovati šik i prikrićete eventualni višak kilograma.

SPORTSKI ŠIK   

Asimetričnu majicu ćete lako kombinovati i sa suknjom i s kargo pantalonama.

U SAFARI STILU       
Klasične pantalone sa ravnim nogavicama nosite sa strukiranom košuljom i bićete elegantne

ŽENSTVENO

Cigaret pantalone s falticama možete da nosite ceo dan jer su udobne i ženstvene. Kombinujte ih sa bluzama i majicama

izvor

Stranice: « 1 2

Brzi odgovor Vam omogućava da pošaljete poruku bez učitavanja nove stranice.

Upozorenje: ova tema je trenutno zaključana! Samo administratori i urednici mogu da odgovaraju.

Upozorenje: u ovoj temi nije pisano već više od 365 dana.
Ukoliko niste sigurni da želite da odgovorite, razmislite o pokretanju nove teme.

Maksimum znakova 20000; preostalih znakova: 20000