Za svaki kupljeni pik-ap "kalašnjikov" gratis!

• Odgovora: 0

0 članova i 1 gost pregledaju ovu temu.

*

Van mreže *Mew - S.w.E.e.T*

• 1 113
  • Zahvaljeno: 3 puta
  • 3
  • Pol: Žensko
  • ..samo u snu..ljubav postoji za nas..
« poslato: 16:59:56, 20.Jul.2009. »

Poznato je da je svetska automobilska industrija platila najveći danak ekonomskoj krizi. Prodavci automobila zbog toga nastoje da na svaki način privuku kupce.
Tako je prodavnica automobila u američkoj državi Kanzas odlučila da uz svaki kupljeni pik-ap kupcu pokloni i čuvenu poluautomatsku pušku “kalašnjikov”.

Da bi stvar bila još bizarnija, akcijska ponuda reklamirana je sloganom koji bi u slobodnom prevodu glasio: “Puške, Bog, petlja i američki pik-ap”.
Vlasnik prodavnice automobila Max Motors Mark Miler zaljubljenik je u američki način života. Kaže da je takva akcija “zdrav način da svoje sunarodnike podstakne da se brinu za svoju sigurnost”.
“Mi imamo obavezu da se zaštitimo. Na svetu je puno ludaka. Onaj ko se ne zaštiti, ponaša se krajnje neodgovorno”, kaže Miler koji je inače strastveni sakupljač vatrenog oružja.
“Imamo sve što mi je potrebno. Mašinke, poluautomatske puške, pištolje, sve. Ne nosim oružje jer sam zao. Nosim ga jer sam se u životu nagledao mnogo zla”, objasnio je Miler.
On kaže da su reakcije na njegovu kampanju odlične.
“Jedna mušterija je naručila sedam pik-apova. Rekao je da mu ne treba sedam “kalašnjikova” pa sam mu dozvolio da izabere neku drugu pušku”, kaže Miler.

[24sata]

...Te busque debajo de las piedras y no te encontre
En la manana fria y en la noche te busquer Hasta enloquecer Pero tú llegaste a mi vida como una luz Sanando las heridas de mi corazon Haciéndome sentir vivo otra vez...

Brzi odgovor Vam omogućava da pošaljete poruku bez učitavanja nove stranice.

Upozorenje: u ovoj temi nije pisano već više od 365 dana.
Ukoliko niste sigurni da želite da odgovorite, razmislite o pokretanju nove teme.

Maksimum znakova 20000; preostalih znakova: 20000