Mesec opozicija (180) Uran

• Odgovora: 14
Stranice: 1 2 »

0 članova i 1 gost pregledaju ovu temu.

*

Van mreže lilka

Počasni član
  • 1 314
  • Zahvaljeno: 2 puta
  • 4
  • Pol: Žensko
Mesec opozicija (180) Uran
« poslato: 01:50:19, 19.Jul.2009. »
Uran180 Mesec
Uran je planeta koja simbolizuje nemir, inovacije, eksplozivan je i revolucionar, njega je nemoguce zadovoljiti konacnim resenjem, originalan I nezavistan donosi nagle preokrete voli slobodu ima želju za promenom,nezavisnost,bavi se hunaitarnim radom. Postice kreativnost,ekcwntričnost,a simbolizuje astrologe,pilote,električare….Nepovoljnim aspektom se naglasava njegov loš uticaj

Opozicija spada u negativne uticaje, prouzrokuje spoljasne uticaje I probleme. Planete se nalaze jedna naspram druge I ovaj aspekat je izuzetno tezak jer daje sukobe,patnje, velike borbe.

Mesec je nežan, intuitivan, osecajan I odnosi se na najdublje emocije na podsvesno, navike,uspomene,mastu,popularnost,detinjstvo,materinstvo,plodnost .Na majku,sestru,suprugu I sve vezano za ženski rod.

Šta je meni doneo?
Uran u Skorpiji u XII kuci 180 Mesec u Biku u VI kuci
Znaci malefik u opoziciji sa benifikom u padajucim poljima i fiksnim znacima.

Ovaj aspekat mi daje hipersenzitivnost,prorocke snove,izuzetnu intuiciju, potrepu za konstantnim promenama, istrazivanjem, dubljim znacenjem i shvatanjem života, znatizelju, vrlo cesto potrebu za samoizlaciju(depresiju), nestrpljivost,a opet ne trpim dosadu, veciti kolaps emotivni nemir,balansiranje izmedju nesigurnoscu i potrebu za sigurnoscu koju zahteva taj moj Mesec u Biku(Hedonista) ,a opet Uran trazi veciti pokret i promene, voli osecaj slobode, kratke zivce i unutrasnju nervozu, strah od samoce. Na ASC obozavam brzinu, motore i daje mi tu neobicnost.
A opet u fiksnim znacima I padajucim poljima mi daje tu fleksibilnost,prilagodljivost da ipak tu energiju iznesem.
Čestu promenu posla,zanimanja,višestruke talente. Ovaj aspekta ne voli vezivanje, vencati papiroloski jer tad imamo nesvestan osecaj uskracene slobode I munjevitu potrebu i bega iz tog braka,razvod, a opet želi stabilnost i voli porodicu. Ovaj aspekat mi je doneo smrt majke u mojoj 4 godini.S obzirom da 6 kuca smbolizuje I macehu, povredjivanje s njene strane I mnogo gubitaka naprasnih. I žene oko mene,sve su neobicne, obozavaju ezoteriju, posebne su na svoj način.

Šta mislite šta mi je još doneo? I ako imate Mo180Ur, kako je Vas obeležio?
« Najnovija izmena:: 02:23:41, 19.Jul.2009. lilka »

*

Van mreže elenica

Počasni član
  • 4 065
  • 53
Odg: Mesec opozicija (180) Uran
« Odgovor #1 poslato: 22:20:52, 25.Jul.2009. »
evo ja da kazem nesto o ovoj grozoti:meni je opozicija na relaciji 3-9 kuca, znaci strelac-blizanci, ono sto sam primetila je nemir, zivci losi, nikako da se skrasim a kad dodju periodi monotonije onda dodje i do depresije, nestrpljivost(to me ubi citav zivot), tesko izrazavanje emocija, i ovo sto si rekla za sigurnost i nesigurnost, a takodje i za brak..... pa prilicno slicno deluje i kod mene kao i kod tebe lilka, jedino ne znam kako ce biti kad krenem da radim a ocigledno cu popiti koji otkaz ali to otom potom, a trenutno se jako tesko nosim s ovom opozicijom mada ne dam se tako lako....sto se tice gubitaka na fizickom planu nisam ih imala hvala bogu, nadam se da ih nece biti

*

Van mreže lilka

Počasni član
  • 1 314
  • 4
« Odgovor #2 poslato: 03:58:45, 25.Avg.2009. »
Ovaj aspekat ti donosi i sukobe sa okolinom, mozda i osecaj da si drugacija od drugih...moguce je da si i dobra kuvarica,ali nemas strpljenja, emocije nestabilne,pa cas jedno osecas cas drugo i sama si zbunjena svojim osecajima. Imas jaku potrebu da se osamostalis,odvojis od svojih ukucana, mozda neslaganja sa ocem.Vrlo inteligentna i intuitivna.
Ovo su samo laicka nagadjanja.

*

Van mreže elenica

Počasni član
  • 4 065
  • 53
« Odgovor #3 poslato: 08:23:03, 25.Avg.2009. »
nisu laicka nagadjanja, prilicno je tacno sem sukoba sa ocem, ja sam tatino dete he he.....a to za kuvaricu sve nesto bezim od sporeta dok ima ko da mi kuva
« Najnovija izmena:: 08:25:56, 25.Avg.2009. elenica »

*

Van mreže lilka

Počasni član
  • 1 314
  • 4
« Odgovor #4 poslato: 10:17:30, 25.Avg.2009. »
Sad pogledah i nisam sigurna da imas 180 jer je prevelik orbis,sto za astro.com nije neobicno.
Carobnjak i ostali neka potvrde?
« Najnovija izmena:: 10:43:14, 25.Avg.2009. lilka »

*

Van mreže elenica

Počasni član
  • 4 065
  • 53
« Odgovor #5 poslato: 11:51:44, 25.Avg.2009. »
nije, mislim da je orbis 4 u aplikaciji

*

Van mreže lilka

Počasni član
  • 1 314
  • 4
« Odgovor #6 poslato: 12:25:24, 25.Avg.2009. »
Jeste...ipak je na zalost 180

*

Van mreže elenica

Počasni član
  • 4 065
  • 53
« Odgovor #7 poslato: 12:30:54, 25.Avg.2009. »
na zalost, a i osecam ga prilicno ali ajde bitno je da se razlikujes od drugih he he

*

Van mreže mica88

• **
  • 252
  • 0
« Odgovor #8 poslato: 18:54:36, 28.Nov.2009. »
Slazem se da donosi sukobe sa okolinom,buntovne osobe...

*

Van mreže elenica

Počasni član
  • 4 065
  • 53
« Odgovor #9 poslato: 16:04:39, 22.Dec.2009. »
da li ovaj aspekt moze da znaci probleme u trudnoci?

Stranice: 1 2 »

Brzi odgovor Vam omogućava da pošaljete poruku bez učitavanja nove stranice.

Upozorenje: u ovoj temi nije pisano već više od 365 dana.
Ukoliko niste sigurni da želite da odgovorite, razmislite o pokretanju nove teme.

Maksimum znakova 20000; preostalih znakova: 20000