Venera konjukcija kvadrat opozicija Uran (0,90,180)

• Odgovora: 28
Stranice: 1 2 3 »

0 članova i 1 gost pregledaju ovu temu.

*

Van mreže frozen

• *
  • 82
  • Zahvaljeno: 1 puta
  • 0
  • Pol: Muško
Venera konjukcija kvadrat opozicija Uran (0,90,180)
« poslato: 17:03:55, 04.Mar.2009. »
venera u losem aspektu sa uranom (90,180)

Pod neharmoničnim aspektima, rađa se kič. Neumerenost, a stoga i ne ukus je česta osobina. Ovde se radi o potrebi za promenom klasičnih obrazaca u kulturi, ljubavi, lepoti, polnosti i svemu ostalom, pa je potrebno zaista biti super budan iznutra; jer, ukoliko je osoba prosečna u svesti, sa ovim aspektom imaće sve moguće probleme u emotivnom životu – od veza koje ne mogu uspeti ni pre braka, a posebno ne u braku, pa do voljnih i nevoljnih prekida trudnoće, a ponekad i silovanja i sklonosti ka homoseksualnosti. Zato je sa ovim aspektom praktično zabranjeno biti prosečan ako se želi biti srećan

imsiragic

*

Van mreže scorpiorising

• *
  • 57
  • 1
  • Pol: Žensko
Odg: Venera konjukcija kvadrat opozicija Uran (0,90,180)
« Odgovor #1 poslato: 03:49:45, 27.Apr.2009. »
Meni se smestila u 1k na 8'Strelca u konjunkciji sa UR koji je na 12' Strelca...iz mog iskustva donosi:

-Ljubav prema neobicnom i nesvakidasnjem
-Ekscentricnost
-Ljubav prema slobodi(vazi i za veze,  ljubomora i posesivnost su gresi koje partner ne sme da pocini)
-Naglo zaljubljivanje/ljubav na prvi pogled
-Drustvenost i mnostvo socijalnih kontakata
-Asimetricne frizure(1k-gornji deo glave, pa i frizura + UR-asimetrija)
-Potreba da se izgleda originalno i drugacije(meni je u 1k ;))
-Dobro slaganje sa gay ljudima(imam par dobrih gay prijatelja)
-S obzirom da je VE=ljubav + UR=neobicna, ovo moze biti i biseksualnost...A posto mi je Ve0Ur u prvoj kuci, koja predstavlja kako me vide drugi ljudi, ovo je verovatno objasnjenje zasto mi se desava da ljudi pomisle da sam da sam lezbejka ili makar biseksualna...sto mi se desavalo vec par puta  8) (inace, strejt sam)

*

Van mreže elenica

Počasni član
  • 4 065
  • Zahvaljeno: 2 puta
  • 53
« Odgovor #2 poslato: 20:35:43, 04.Maj.2009. »
meni u opoziciji, veza treceg i osmog, em je venera vladar prvog polja ali i osmog pa po zvetdicama meni se lose pise u saobracaju.(mada sve nesto gledam trigon jupitera sa venerom valjda ce mi dati srecu u nesreci)smrc
sto se tice osobina ne pronalazim se u njima

jedino se slazem sa tim da postoji zelja da se bude drugaciji, a i ljubav bas ne cveta kako treba sa ovim aspektom

negde sam procitala da je za prevazilazenje ovog aspekta korisno baviti se npr. plesom?
« Najnovija izmena:: 19:02:30, 25.Avg.2009. * Charobnjak * »

*

Van mreže SelmaPlu

• *
  • 23
  • 0
« Odgovor #3 poslato: 22:53:12, 11.Maj.2009. »
Moja prijateljica ima ovu konjunkciju. Iako ima 29. godina, jos nije ostvarila ljubavnu vezu u kojoj je samo dvoje. Vazda su je privlacili likovi koji su zauzeti, nedostizni na bilo koji nacin, pomalo perverzni i manipulativni. Tako je imala oko tri/cetiri duze veze sa vec zauzetim likovima.

*

Van mreže Ch

• 12 178
  • Zahvaljeno: 28 puta
  • 167
  • The start!
    • Facebook
    • Twitter
« Odgovor #4 poslato: 20:31:11, 13.Jul.2009. »

Ovde bih hteo da spomenem ono sto je scorpiorising ispustila a jako je vazno za ovaj aspekt.
Venera je ljubav i harmonija izmedju dvoje ljudi a Uran je hir i nekad dovoljan sam sebi...   Pravi rat izmedju veze, slobode, harmonije i svojeglavosti...  Venera - lagani vetar pokusava da umiri Urana koji je predstavljen jakim vetrom ...   Da li munjevito reagovati ili vagati...   Spoj i konjukcija obicno stvore veoma neobicne, cudne, jedinstvene veze, brakove, ljubavi koje drugi ne razumeju ali bitno da su oni uspeli da sacine pravi spoj...
« Najnovija izmena:: 18:25:00, 21.Jul.2009. * Charobnjak * »

*

Van mreže scorpiorising

• *
  • 57
  • 1
« Odgovor #5 poslato: 18:40:41, 21.Jul.2009. »

Moja prijateljica ima ovu konjunkciju. Iako ima 29. godina, jos nije ostvarila ljubavnu vezu u kojoj je samo dvoje. Vazda su je privlacili likovi koji su zauzeti, nedostizni na bilo koji nacin, pomalo perverzni i manipulativni. Tako je imala oko tri/cetiri duze veze sa vec zauzetim likovima.

kao da pricas o meni. mene uvek privuku zauzeti ili nedostupni na neki drugi nacin(cesto mi se desavalo i da se ispostavi da je decko koji mi se svidja gej!)...tako da eto, imam 25 godina a jos nisam imala ono sto bi nazvali vezom u pravom smislu...a promene nigde na vidiku

Ovde bih hteo da spomenem ono sto je scorpiorising ispustila a jako je vazno za ovaj aspekt.
Venera je ljubav i harmonija izmedju dvoje ljudi a Uran je hir i nekad dovoljan sam sebi...   Pravi rat izmedju veze, slobode, harmonije i svojeglavosti...  Venera - lagani vetar pokusava da umiri Urana koji je predstavljen jakim vetrom ...   Da li munjevito reagovati ili vagati...

ove suprtonosti sa kojima se stalno borim su mi dobro poznate  (*o*)

Spoj i konjukcija obicno stvore veoma neobicne, cudne, jedinstvene veze, brakove, ljubavi koje drugi ne razumeju ali bitno da su oni uspeli da sacine pravi spoj...

Ovo sto si rekao se odnosi prvenstveno kada se ovaj aspekat desi u konjunkciji zar ne? Mislim na ovaj deo sa cudnim ljubavima i vezama

Edit by * Charobnjak *: Bez dupliranja postova. Ako nesto zelis da dodas koristi opciju "izmeni".
« Najnovija izmena:: 00:56:50, 22.Jul.2009. * Charobnjak * »

*

Van mreže Ch

• 12 178
  • 167
  • The start!
    • Facebook
    • Twitter
« Odgovor #6 poslato: 10:02:10, 23.Jul.2009. »
Sa ovim aspektom previse su izmesani ljubav i prijatelljstvo. Venera je ljubav a Uran prijatelj...
venera je nesto lepo, harmonicno i skladno a Uran je sav "lud", nepredvidiv, nema obrasce ponasanja...  zbog toga se kaze da je ljubav degenerisana a zadovoljstvo izopaceno...   naravno ne nesto lose ali osoba mora da pravilno usmerava svoje potrebe ljubavi i zadovoljstva...

scorpiorising osim ovog aspekta tebi je i vladar V kuce u XI pa bi ti ozbiljno trebala da povuces crtu izmedju ljubavi i prijateljstva. Konjukcija u tvom I polju govori o tome da se ovaj aspekt poznaje na licu, po frizuri, nacinu sminkanja, mozda pirsing ili tetovaza...  nesto je tu ekscentricno...

Normalna veza nije nastupila jer Venera nema mira od Urana. Ovaj  aspekt je kljucan za uspeh veze.

Spoj i konjukcija obicno stvore veoma neobicne, cudne, jedinstvene veze, brakove, ljubavi koje drugi ne razumeju ali bitno da su oni uspeli da sacine pravi spoj...
Ovo sto si rekao se odnosi prvenstveno kada se ovaj aspekat desi u konjunkciji zar ne? Mislim na ovaj deo sa cudnim ljubavima i vezama
Da, ali i na neke druge kontakte Venere i Urana. Spomenuo sam za konjukciju jer je jaci aspekt a i kad se jednom stope energije Venere i Urana nastaje ekscentricna ljubav ili veza. Ako je takva ima vise izgleda da uspe...

*

Van mreže scorpiorising

• *
  • 57
  • 1
« Odgovor #7 poslato: 14:03:22, 23.Jul.2009. »

Sa ovim aspektom previse su izmesani ljubav i prijatelljstvo. Venera je ljubav a Uran prijatelj...
venera je nesto lepo, harmonicno i skladno a Uran je sav "lud", nepredvidiv, nema obrasce ponasanja...  zbog toga se kaze da je ljubav degenerisana a zadovoljstvo izopaceno...   naravno ne nesto lose ali osoba mora da pravilno usmerava svoje potrebe ljubavi i zadovoljstva...

pa recimo da imam cudne pojmove ljubavi, veze i toga sta mi je seksi...

scorpiorising Konjukcija u tvom I polju govori o tome da se ovaj aspekt poznaje na licu, po frizuri, nacinu sminkanja, mozda pirsing ili tetovaza...  nesto je tu ekscentricno...

hihi, pa ja u zivotu valjda nisam imala 'normalnu' frizuru...uvek je tu nesto asimetricno, izrepano...jedno vreme sam imala i krestu :)

Normalna veza nije nastupila jer Venera nema mira od Urana. Ovaj  aspekt je kljucan za uspeh veze.

sta to znaci, vecno uranovsko lutanje? posto je ta konjunkcija na prominentnom mestu u 1k?

*

Van mreže Ch

• 12 178
  • 167
  • The start!
    • Facebook
    • Twitter
« Odgovor #8 poslato: 21:19:16, 13.Avg.2009. »

sta to znaci, vecno uranovsko lutanje? posto je ta konjunkcija na prominentnom mestu u 1k?

Citiracu sam sebe
Citat
a i kad se jednom stope energije Venere i Urana nastaje ekscentricna ljubav ili veza. Ako je takva ima vise izgleda da uspe...
« Najnovija izmena:: 21:25:33, 13.Avg.2009. * Charobnjak * »

*

Van mreže Dorijana

• **
  • 533
  • Zahvaljeno: 2 puta
  • 4
« Odgovor #9 poslato: 19:13:51, 24.Avg.2009. »

venera u losem aspektu sa uranom (90,180)
 Zato je sa ovim aspektom praktično zabranjeno biti prosečan ako se želi biti srećan
imsiragic

E da jos chika Aca dade uz ovo i pojasnjenje prosecnog, pa da zapevam i za pojas zadenem..;D

PS. ponosna vlasnica Ve180Ur - vladari III, VI i XI...yeah!

Moj natal Oprez - aktivira se nakon 30-e poruke

Stranice: 1 2 3 »

Brzi odgovor Vam omogućava da pošaljete poruku bez učitavanja nove stranice.

Upozorenje: u ovoj temi nije pisano već više od 365 dana.
Ukoliko niste sigurni da želite da odgovorite, razmislite o pokretanju nove teme.

Maksimum znakova 20000; preostalih znakova: 20000