Anketa

Da li manje kalorija produzava zivot?

Da
Ne

Duzi zivot sa manje kalorija

• Odgovora: 12
Stranice: « 1 2

0 članova i 1 gost pregledaju ovu temu.

*

Van mreže Ouroboros

• 1 481
  • 30
  • Pol: Žensko
Odg: Duzi zivot sa manje kalorija
« Odgovor #10 poslato: 14:38:04, 14.Jun.2012. »
Meni pomaže bonbon od mente da zavaram glad, nekad kad me uhvati, ne jedem ništa cijeli dan, samo pijem vodu, teško je, ali izdržim i ujutro se prelijepo osjećam :)

E to je ono sto ja bas i ne bih mogla.Povisen mi je insulin,ne mnogo ali dovoljno da mi secer jako brzo opada,pa ako nesto ne pojedem osjecam slabost u misicima,vrtoglavicu,manta mi se.A to je odlicno,kad neko moze.Tako ocistis organizam od toksina  :)
"Kažete da ste neshvaćeni, mladi prijatelju.Strpite se.I dijamant je u osnovi ugljik,ali je umio cekati."
Natalna

*

Van mreže Ch

• 12 178
  • Zahvaljeno: 28 puta
  • 167
  • Pol: Muško
  • The start!
    • Facebook
    • Twitter
« Odgovor #11 poslato: 15:01:33, 14.Jun.2012. »
Treba se umjereno hraniti, ali nijesam baš sigurna da to produžava život svima, jer znam ljude koji su navršili 90. godinu, a jako su debeli, dok ima i mršavih koji žive do 60., sve je individualno. Nekome dodatne kalorije škode, nekome ne.
Imaju 90 godina, a gojazni su?  (*o*)  Malo je takvih, to je sigurno...
Individualno jeste, ali smatram da nisko kvalitetna hrana unesena u velikim količinama ništa dobro ne može da donese jer onda organizam ne uspeva da namiri sve što mu je u toku dana potrebno. Isto važi i za mršave jer nije stvar i trpeti gladan ili jesti radi reda. Cilj je uneti ono šta je potrebno i onoliko koliko je potrebno.
Pored toga bitne su i druge stvari koje sam gore spominjao.

*

Van mreže elenica

Počasni član
  • 4 065
  • Zahvaljeno: 2 puta
  • 53
  • Pol: Žensko
« Odgovor #12 poslato: 17:03:38, 15.Jun.2012. »
Zdraviji zivot u svakom slucaju sa umerenom unetom kolicinom kalorija i zdravijom hranom...Jeste da je i manji rizik od bolestina i kraceg zivota mada ne mora da znaci uvek ovo pravilo

Stranice: « 1 2

Brzi odgovor Vam omogućava da pošaljete poruku bez učitavanja nove stranice.

Upozorenje: u ovoj temi nije pisano već više od 365 dana.
Ukoliko niste sigurni da želite da odgovorite, razmislite o pokretanju nove teme.

Maksimum znakova 20000; preostalih znakova: 20000