Drugarice

• Odgovora: 6

0 članova i 1 gost pregledaju ovu temu.

*

Van mreže lilka

Počasni član
  • 1 314
  • Zahvaljeno: 2 puta
  • 4
  • Pol: Žensko
Drugarice
« poslato: 10:46:06, 13.Jul.2009. »
Imamo razlike u prijateljstvu. Neko nam je poznanik, neko drugar, neko prijatelj. Vrlo često sa poznaniciama izadjem u grad, sa drugaricama se dobro provedem pročavrljam o ne bitnim stvarima, a sa prijateljicama se kvalitetno ispričam i one su mi veliko bogatstvo.Da li prijateljica biti znači provoditi s nekim vreme ili prosto osoba ne mora biti prisutna svakodnevno u našem životu Šta je po vama prava prijateljica?. Da li duže traju takva prijateljstva ili pak ne ? Kakva su vasa iskustva?

*

Van mreže miss80

Počasni član
  • 5 001
  • 3
Odg: Drugarice
« Odgovor #1 poslato: 11:03:49, 13.Jul.2009. »
Postoje prijateljice koji su mi bliske po srcu i dusi, jako lojalne osobe na koje se uvek mogu osloniti,a koje nisam u mogucnosti da vidjam svaki dan.Ljubav i prijateljstvo izmadju nas ne moze da promeni cinjenica da zive u inostrabstvu ili su zbog posla onemoguceni cesci susreti. Drugarice sa kojima mozete da podelite i najintimnija osecanja,bez straha, koje ce se naci i u teskim trenucima,da vam pomognu da ustanete kada vas zivot baci na kolena,su prave drugarice i cuvajte ih!

*

Van mreže *Baby*

• **
  • 380
  • 2
« Odgovor #2 poslato: 18:05:03, 16.Jul.2009. »
Imam par osoba oko sebe sa kojima provodim  dosta vremena,tj. svaki dan se viđamo,zajedno izlazimo...Sa jednom se slažem,pa da kažem dosta dobro,ali u poslednje vrijeme sam primjetila kao da je ljubomorna ili već ne znam šta joj je.Počela je dosta da leže, visoko da se drži i sviju oko sebe odmjerava.Ne znam da li je to uticaj drugih ljudi ili je u pitanju nešto drugo.Sa njom nastojim održati nekakav normalan odnos,ali ona opet po svom.

*

Van mreže lilka

Počasni član
  • 1 314
  • 4
« Odgovor #3 poslato: 19:08:16, 19.Jul.2009. »
Mislim da nas iskrenije prate prijateljstva gde nismo non stop zajedno, jer prosto nemam priliku za prezasicenjem ili za konretne svadje,situacije, pa samim tim ni povredjivanje.U prijateljstvu ne postoji onaj deo- daleko od očiju,daleko od srca..

*

Van mreže Džudi

• **
  • 212
  • 10
« Odgovor #4 poslato: 11:30:00, 20.Jul.2009. »
Imam mnogo više prijatelja nego prijateljica.

One retke čuvam kao najveće blago. To su moje prijateljice iz detinjstva koje ne viđam često, ali to ne utiče na samo prijateljstvo.
Život je sastavljen od dana za plakanje i od dana za smejanje...

*

Van mreže lilka

Počasni član
  • 1 314
  • 4
« Odgovor #5 poslato: 14:14:53, 20.Jul.2009. »
Pa baš to. Prosto mi dokaz da čovek ne ume da ceni ono sto ima pored sebe -slep pored očiju.Kako u prijateljstvu, tako i u svakom drugom pogledu?Pa se sa prijateljima koji su svakodnevno pored njega posvadja,a oni koji su dalje ostanu do kraja zivota.

*

Van mreže elena86

• 4 388
  • Zahvaljeno: 1 puta
  • 129
« Odgovor #6 poslato: 23:23:19, 30.Maj.2014. »
Pravu prijateljicu imam samo jednu,nismo u prilici da se vidjamo cesto,ali na nju uvek mogu da se oslonim,znamo se jos od detinjstva.Sve ostalo svrstavam u drugarice i poznanice
Svaka zena je dama u drustvu pravog muskarca

Brzi odgovor Vam omogućava da pošaljete poruku bez učitavanja nove stranice.

Upozorenje: u ovoj temi nije pisano već više od 365 dana.
Ukoliko niste sigurni da želite da odgovorite, razmislite o pokretanju nove teme.

Maksimum znakova 20000; preostalih znakova: 20000