Anketa

Da li gledate Velikog brata?

Uvek
Cesto
Ponekad
Nikad

Veliki brat - treci serijal

• Odgovora: 78
Stranice: « 1 ... 5 6 7 8 »

0 članova i 1 gost pregledaju ovu temu.

*

Van mreže crvena

Počasni član
  • 3 277
  • 7
  • Pol: Žensko
Odg: Veliki brat - treci serijal
« Odgovor #60 poslato: 01:14:44, 28.Nov.2009. »
Đorđe "prebio" Radišu

Bokserski spektakl u Kući Velikog Brata!
Banjalučanin Đorđe odbranio je titulu u "VB Federaciji" pobedivši izazivača "uzavrele južnjačke krvi", "ljuptensku lokomotivu", Radišu.
Sudijskom odlukom, Đorđe je dobio meč - 30:28 (prva runda 10-10, druga 10-9, treća 10-9).

U stilu velikih profesionalnih bokserskih mečeva, takmičare je pratila muzika iz filma "Roki" - "Eye of a Tiger", promoterka je bila nova ukućanka Mirjana, a organizatori su se pobrinuli da borbu sudi profesionalni sudija, Zoran Šimurina, koji je nekoliko puta prekidao borbu i nameštao bokserima kacige. Đorđe, koji je imao podršku svih ukućanki, odlučno je krenuo u prvoj rundi i zadao je Radiši nekoliko direktnih udaraca u glavu, što ga je okuražilo, pa je spuštenog garda izazivao Radišu, koji se "upecao" i zaletao se u prazno.
Radiša je hrabro ušao u ring uprkos problemu sa krvnim pritiskom (190 sa 100!), ali se u prvoj rundi nije snašao i nije slušao svog trenera Arsu, koji mu je vikao: "Sad napadni", "gard, gard".
U drugoj rundi Radiša je krenuo u ofanzivu, ali se previše zaletao, pa mu je Đorđe i tada zadao nekoliko udaraca u glavu. Ni treća runda se nije razlikovala od prethodne dve. Radiša nije slušao savete trenera, a najveći problem mu je bio slab rad nogu, pa je Đorđe lagano koristio mane protivnika.
"Bilo je gusto i napeto, kao i uvek. Protivnik nije nimalo bio lak, bio je baš tvrd orah. Želim da pozovem sve omladince iz Ljuptena da slede korake svog starijeg sugrađanina", rekao je pobednik Đorđe i dodao da uskoro očekuje nove izazove i da će i dalje raditi na sebi.
Radiša je pomirljivo konstatovao: "Na mlađima svet ostaje".

(MONDO)
...Ako zelis da ti se ostvare snovi, ne smes dugo spavati...

*

Van mreže miss80

Počasni član
  • 5 001
  • 3
« Odgovor #61 poslato: 12:56:41, 28.Nov.2009. »
Đorđe "prebio" Radišu

Bokserski spektakl u Kući Velikog Brata!
Banjalučanin Đorđe odbranio je titulu u "VB Federaciji" pobedivši izazivača "uzavrele južnjačke krvi", "ljuptensku lokomotivu", Radišu.

Joj zivote ;D

*

Van mreže crvena

Počasni član
  • 3 277
  • 7
« Odgovor #62 poslato: 14:10:20, 28.Nov.2009. »
da da Radisa je cudo! patose ljude ko besan ;D

*

Van mreže crvena

Počasni član
  • 3 277
  • 7
« Odgovor #63 poslato: 23:54:41, 30.Nov.2009. »
Razdvojeni blizanci - ponovo!

Bliznakinje iz Makedonije Violeta i Kristina nisu provele mnogo vremena zajedno u Kući Velikog Brata, a ovog ponedeljka razdvojen je i drugi par blizanaca! Odlukom gledalaca najmanje glasova ove nedelje imali su Đorđe iz Banjaluke i Admir iz Živinica.
Ukućani su većinom glasova odlučili da kuću napusti Enisov blizanac, iako je većini bilo teško da se odluče za jednog od dvojice nominovanih. Karlo, međutim, nije imao nikakvu dilemu. Glasao je za to da ostane Đorđe, jer "Admir ima autoritet nad Enisom", a i u odnosu na Đorđa je "mnogo, mnogo lošiji".
Jovana je takođe glasala za to da Đorđe ostane u kući, jer je "zaljubljena u njega". Zanimljivo je bilo i kada je Enis, Admirov blizanac ušao u ispovedaonicu. Razmišljao je Enis dobar minut, pre nego što je rekao da u kući treba, naravno, da ostane njegov brat.

Ovo je nova situacija kako za Admira, tako i za Enisa, jer su razdvojeni prvi put u životu! "Samo nam se jednom desilo da smo bili razdojeni na devet dana kada sam bo na Evropskom prvenstvu u Budimpešti. Ovo nam je jedan od najtežih trenutaka u životu, čak je i Enis hteo da napusti kuću. Ubedio sam ga da ostane. Ovo je, mislim, ipak jedan veliki izazov za nas dvojicu i rekao sam mu da ne misli na mene, jer će mu biti lakše", rekao je Admir po izlasku iz kuće.
Na Karlov komentar da on vlada Enisom, Admir je rekao da to nije istina i da niko nema kontrolu jedan nad drugim. "Uvek se dogovaramo oko svega, sve životne odluke zajedno smo doneli", uzvratio je Admir.
Osim brata, u kući je bio najbliži sa Arsom, sa kojim je, naveo je, imao najviše zajedničkih tačaka, a upitan šta misli o Karlu, odgovorio je: "O njemu ne mislim ništa".

(MONDO)

*

Van mreže crvena

Počasni član
  • 3 277
  • 7
« Odgovor #64 poslato: 15:30:37, 04.Dec.2009. »
Manuel Kiki "odsvirao" kraj

U Kući Velikog Brata više nema parova! Manuel je Makedonki "odsvirao" kraj i okrenuo se osvajanju novog "trofeja" - Mirjane.Čim je Mirjana zakoračila u Kuću, Manuelu su oči zasijale, dok se Kristini smračilo. Atraktivna Užičanka je većini ukućanski "stala" na žulj, a da toga nije ni svesna. Kiki se od njenog ulaska Jovani žali kako Manuel sa njom provodi sve manje vremena i da je konstantno sa Mirjanom.
Jovana je protekle noći odlučila da stvar uzme u svoje ruke i Manuelu rekla da mora doneti konačnu odluku: "Mislim da ti se sviđa Mirjana i zato ti je bolje da odlučiš hoćeš li i dalje biti sa Kiki ili vas dvoje prekidate".
Sa zabrinutim izrazom lica i nabranim čelom, Manul je rekao Jovani da pozove Kristinu da on sa njom ozbiljno porazgovara. Međutim temperamentna Makedonka to nije želela.
Piroćanac je nakon Kikinog "ne" ušao u spavaću sobu i u stilu fudbalskog sudije kada rukama označi kraj utakmice, pokazao Jovani šta da prenese Kristini.

(MONDO)

*

Van mreže crvena

Počasni član
  • 3 277
  • 7
« Odgovor #65 poslato: 16:13:08, 06.Dec.2009. »
Manuel podvio rep, vraća se Kiki

"Zavodnik" iz Kuće Velikog Brata želi ponovo da osvoji Makedonku, ali samo zato što ga je nova ukućanka odbila.Piroćanac Manuel i Kristina nisu razgovarali danima nakon "sportskog" raskida, ali su u subotu konačno progovorili, uglavnom zahvaljujući Radišinoj intervenciji u stilu bračnog savetnika.
Nema više ignorisanja, ratne sekire su zakopane, a Manuel je to video kao svoju šansu da počne da muva Mirjanu. Na njegovo veliko iznenađenje, iako je "znao da ga ona gleda", nova ukućanka ga je hladno odbila."Tvoje šanse kod mene ravne su nuli", odjavila je Mirjana iznenađenog Manuela.
Pošto je raskinuo sa Kiki upravo zbog plavokose medicinske sestre, Manuel je konačno shvatio da je napravio glupost, odnosno "šutnuo" Kristinu pre nego što je proverio da li je Mirjana uopšte zainteresovana za njega.
U subotu uveče je krenulo umiljavanje u sobi za opuštanje..."Neću više da pričam o Mirjani, ona je neiskrena osoba", požalio se namazani Piroćanac svojoj dojučerašnjoj devojci, a zatim prešao u "napad".
"Mirjana je zatvorena knjiga, a ti i ja smo knjiga koja se tek otvara... Trebalo bi da se pomirimo", pokušao je on, ali ni Kristina nije bila naivna, pošto je od Dragice čula da je Mirjana nezainteresovana."Ne pada mi na pamet da ti budem rezerva, znam od Dragice da te je Mirjana iskulirala", rekla je Kiki.

(MONDO)

*

Van mreže crvena

Počasni član
  • 3 277
  • 7
« Odgovor #66 poslato: 19:58:37, 08.Dec.2009. »
Tanja opet ode, policija u Kući

Beograđanka Tanja Jovančević imala je dve šanse da osvoji glavnu nagradu u rijaliti-šou Veliki Brat. Nijednu nije iskoristila. Prvi put je izbačena iz Kuće 9. novembra, onda se vratila u šou, na iznenađenje većine ukućana, ali su je oni, udruženim snagama sa gledaocima, ponovo izbacili.
Najmanje glasova publike ove nedelje imali su Dragica, Karlo, Radiša, Mirjana i Tanja. Užičanka Mirjana i Tanja su išle u dvoboj, a ukućani su, većinom glasova (6:4), odlučili da Beograđanku ponovo isprate iz kuće. "U, je***, al' sam se iznenadila", rekla je Tanja kada je čula ishod glasanja.

Inače, Jovana je dobila tajni zadatak, a ako ga uspešno položi osvojiće luksuzni budžet za sve ukućane. Njen zadatak je da ukrade dosije iz kancelarije "VB policije", ali da je niko ne vidi i potom ga sakrije negde u kući. U krađi će imati saučesnika, odnosno pomoćnika, a ona je izabrala Đorđa (a koga drugog!?).
Zadatak joj neće biti nimalo lak, jer u Kući policija. Policajci su Karlo, Dragica, Mirjana i Radiša, a u dvorištu kuće je i pravi policijski auto, sa sve sirenom!
Naredno izbacivanje iz Kuće Velikog Brata biće lažno. Tačnije, jedan ukućanin će biti izbačen iz kuće, potom će uredno dati intervju, što će ostali ukućani gledati uživo i moćiće da čuju svaku reč "izbačenog". A onda mu sledi povratak u kuću.

(MONDO)

*

Van mreže crvena

Počasni član
  • 3 277
  • 7
« Odgovor #67 poslato: 20:44:12, 11.Dec.2009. »
Danica raskinula sa Arsom?

Dan nakon što su obnovili romansu, Arsa i Danica su "naleteli" na prvi problem u vezi - Danicinu mamu.
"Šta će mama da misli o meni? Kako sam mogla to da uradim, kako sam mogla da se poljubim ovde u Kući", neprestano je ponavljala Danica Arsi ne krijući da se kaje zbog njihove veze. "Šta ti je Danice, pa zna ona da je to tvoj izbor i šta ja osećam prema tebi. Biće sve ok, ne brini", pokušavao je Arsa da je oraspoloži.
"Ne shvataš Vladimire, ja kad bih gledala nekoga kako se ljubi i ... tako to, ja bih prva rekla 'daj iskulirajte'...Ovo je strašno, mama izvini, molim te...ponašala sam se kao debil", rekla je Danica.
Arsa je još jednom pokušao da je oraspoloži i nasmeje pa je rekao: "Nemoj da brineš, biće ti lakše kad se zaljubiš u mene", ali ni to nije uspelo.
"Ćuti, samo ćuti. Ne mogu da ti objašnjavam, i ne mogu da vratim vreme i ispravim to", rekla je i odgurnula ga od sebe, i rekla da se tako nešto neće ponoviti.
Arsu je kasnije privela policija, tako da nije imao vremena da razmišlja o svom odnosu sa Danicom...

(MONDO)

*

Van mreže crvena

Počasni član
  • 3 277
  • 7
« Odgovor #68 poslato: 15:12:32, 12.Dec.2009. »
Ukućani postaju manekeni

Stižu kostimi, rasveta i profesionalni aparat, a onda će se društvo iz Kuće VB oprobati u manekenskom poslu! Novi zadatak je profesionalno snimanje kalendara iz Kuće Velikog Brata.
Enis je ostalim ukućanima pročitao novi zadatak - moraće da se slikaju za kalendar. Naravno, zadatak obiluje detaljima koji "fotografima i manekenima" već zadaju glavobolje.
"Morate imati po pet slika, od kojih tri moraju da imaju celu figuru, a dve mogu da imaju i samo glavu, ali morate svi biti prikazani na slici", samo su neki od zahteva Velikog Brata.
Ukućanima je naređeno i da paze profesionalni fotoaparat kao oči u glavi, i da paze da slučajno ne obrišu slike. Da bi atmosfera na snimanju bila prava, tu su i rekviziti, rasveta, ali i kostimi koje ukućani još uvek nisu dobili.
"Ne smem da zamislim na šta ćemo ličiti, verovatno će biti neki smešni kostimi", žalila se Danica.

Đorđe ne brine zbog zadatka, jer često pomaže "prijatelju sa skijanja" u fotografskom poslu, pa je podelio nekoliko informacija sa ostalima. Najveći šok ukućanima bila je cena fotografske opreme.Jovana takođe ima iskustva, ali sa druge strane aparata, pošto je svojevremeno pozirala.
"Fotograf me je naučio kako ne smem da se smejem, rekao mi je da stalno ispuštam krike i derem se, i to ne izgleda lepo", poverila se Đorđu, Dragici i Kristini.

(MONDO)

*

Van mreže crvena

Počasni član
  • 3 277
  • 7
« Odgovor #69 poslato: 17:00:48, 16.Dec.2009. »
Kuvanje je na ceni

U toku je novi nedeljni zadatak "VB hotel", a ukućani su dužni da Velikom Bratu ispunjavaju kulinarske želje.
Posle sinoćnjih pljeskavica, pomfrita i milkšejka koji su Velikom Bratu spremali Karlo i Danica, na današnjem meniju je desert "Banana split" koji moraju da pripreme Arsa i Radiša.
S obzirom da se Arsa i Radiša baš najbolje ne snalaze u kuhinji, u pomoć im je pritekao jučerašnji glavni kuvar Karlo.
"Prvo bananu prepolovite po dužini i stavite u dugaljustu posudu. Nakon toga, po jednu kuglu sladoleda od vanile i čokolade stavite između dva dela banane. Sve to ukrasite čokoladnim desertnim prelivom, šlagom i sokom od pomorandže", Karlov je savet kojeg su se današnji kuvari slepo držali.
Savet je očito bio od velike koristi jer su uspeli da desert pripreme u rekordnom roku i odnesu Velikom Bratu na degustaciju.
Veliki Brat, kao vlasnik restorana koji posluje u okviru "VB hotela", ocenjuje koliko su ukućani spretni u pripremanju specijaliteta kuće od čega im zavisi i budžet za narednu nedelju.

(MONDO)

Stranice: « 1 ... 5 6 7 8 »

Brzi odgovor Vam omogućava da pošaljete poruku bez učitavanja nove stranice.

Upozorenje: ova tema je trenutno zaključana! Samo administratori i urednici mogu da odgovaraju.

Upozorenje: u ovoj temi nije pisano već više od 365 dana.
Ukoliko niste sigurni da želite da odgovorite, razmislite o pokretanju nove teme.

Maksimum znakova 20000; preostalih znakova: 20000