Anketa

Da li gledate Velikog brata?

Uvek
Cesto
Ponekad
Nikad

Veliki brat - treci serijal

• Odgovora: 78
Stranice: « 1 2 3 4 5 ... 8 »

0 članova i 1 gost pregledaju ovu temu.

*

Van mreže crvena

Počasni član
  • 3 277
  • 7
  • Pol: Žensko
Odg: Veliki brat - treci serijal
« Odgovor #20 poslato: 22:21:40, 05.Okt.2009. »
Karlo bi da ženi makedonsko devojče!

Frizeru iz Beograda Karlu Zagorcu jedno makedonsko devojče potpuno je zavrtelo mozak i želi da je oženi!
Učesnik poslednjeg serijala rijaliti-šoua Veliki Brat, Karlo iz Beograda potvrdio je da želi da oženi Violetu, koja je i dalje u Kući u Košutnjaku.
"Da, istina je. Idem u Skoplje da upoznam Violetine roditelje i da, želim da oženim Viki", rekao je Karlo, koji je došao u Košutnjak u društvu Violetine sestre bliznakinje Kristine. "Jedva čekam da Viki pobedi i da onda izađe", rekao je Karlo, koji se očigledno nije razočarao u brak, jer je jedan već iza njega.

Kristina kaže da je svima u Makedoniji bilo žao što je Karlo izbačen iz kuće, jer su videli da je Violeti "mnogo ubavo (lepo)" sa Karlom i da je ona bila srećna dok je on bio pored nje.
Karlo i Violeta su se, potpuno neočekivano, "smuvali" već prve večeri, a frizer iz Beograda je po izlasku iz Kuće rekao da je zaljubljen u Makedonku.
"Nisam planirao ništa sa njom, niti sa bilo kojom drugom devojkom. Nisam imao svoj krevet, i samo sam pitao čiji je narandžasti krevet jer volim tu boju...Bili smo blizu i desilo se i onda sam shvatio da je ona mene smuvala! Pitala me je je l' imam devojku...bila je toliko slatka", govorio je Karlo.
A "mala" je takođe "odlepila" za njim. "Te sakam, Karlo, mnogo mi fališ", rekla je uplakana Viki Karlu dok je izlazio iz Kuće.

Ni razlika u godinama njima nije problem. Karlo ima 32 godine (u horoskopu je Riba), a Viki tek 19 (u horoskopu je Vodolija), ali je pitanje kako će reagovati Violetini roditelji, pa i sama Viki, jer ona još ne zna da je Karlo vrlo ozbiljan u svojoj nameri.

(MONDO)
...Ako zelis da ti se ostvare snovi, ne smes dugo spavati...

*

Van mreže crvena

Počasni član
  • 3 277
  • 7
« Odgovor #21 poslato: 00:24:01, 06.Okt.2009. »
Sexy Sandra izbačena, ušlo dvoje novih

"Maler" izgleda ipak nije maler. Momak iz Zaječara Nikola uspeo je da dobije duel sa Sexy Sandrom i da preživi prvu nominaciju. Devojka iz Beograda nije imala sreće.Ušla je u Kuću Velikog Brata sa epitetom "najlepše guze" i sa umetničkim imenom koji je obećavao da će se u Košutnjaku, pred kamerama, konačno dogoditi sex.
Ali, Sexy Sandra nije ostala dovoljno dugo da se u nekoga zaljubi. Doduše, tvrdi da nije ni želela. A ispada čak i da je, uz Zemunku Tanju, bila najsmernija u Kući. Posle izlaska iz Kuće, Sexy Sandra je rekla da je zadovoljna kako se prikazala tokom prethodne dve nedelje, da nije želela da pere sudove "da se ne bi folirala, jer to ni u rođenoj kući ne radi", a ukućanima je poručila da "budu dobri" i da se "ne svađaju".

Novi stanari - pesnikinja i politicar

Kuća Velikog Brata je ostala bez jednog, ali su ušla dva nova stanara (sada ih je ukupno 13).
Pesnikinja iz Nikšića - Dragica - rekla je za sebe da je "pozitivno luda" i da je prijatelji zovu "strujni udar". Tvrdi da je nevisnost izgubila sa 29 godina, dakle u prethodnih godinu dana i da je ljubav do sada vodila samo dva puta. Kakva suprotnost u odnosu na profil pojedinih devojaka u Kući!
Banjalučanin Đorđe je budući političar, vođa studentskih organizacija, ali i vulkanizer, zidar i ljubitelj ekstremnih sportova, pre svega raftinga.
"Volim izazov, volim da osetim da sam živ", kaže 27-godišnji Banjalučanin, koji u kući ima "zemu" Indijanu.

(MONDO)

*

Van mreže crvena

Počasni član
  • 3 277
  • 7
« Odgovor #22 poslato: 17:08:57, 07.Okt.2009. »
VB: Klovnovi i "opasni momci"

Arsa se pretvorio u pravog cirkuzanta, dok je Manuel pokušavao da se "nabilduje" vežbajući mišiće sa flašom vode.
"Narodni DJ" celog dana je vežbao svoj novi zadatak, usavršavanje mađioničarskog trika sa preklapanjem novčanice, i šalio se da će mu na kraju faliti samo plašt pravog mađioničara. Indiana mu je rekla da je trebalo da bude klovn!
Manuel je dobio zadatak da glumi obezbeđenje, pa je "bildovao" bicepse vežbajući sa flašicom vode. Kasnije je uvežbavao i poze i "opasne" face, na opštu radost svih ukućana.
Pored vežbanja, Manuel je dobio i znak na kojem piše "Van upotrebe", koji je vezao oko glave, jer ga svi "prozivaju" da ne upotrebljava mozak, već se oslanja na svoj izgled.

Nova ukućanka Dragica nije bila oduševljena Manuelovim "likom i delom", pošto cele noći nije mogla da spava od njegovog hrkanja. Dragica je do kasno šetkala po kući, boreći se sa nesanicom.
Ukućani su u sredu prepodne vredno radili na grupnom zadatku - pripremi proslave rođendana Velikog Brata. Najveći problem predstavlja im komponovanje rođendanske pesme, kao i zajednička koreografija koju bi trebalo da osmisle.

(mondo)

*

Van mreže crvena

Počasni član
  • 3 277
  • 7
« Odgovor #23 poslato: 16:24:05, 09.Okt.2009. »
Karlo u tazbini

Prvi izbačeni ukućanin Karlo Zagorac u intervjuu MONDU otkrio kako je protekao susret sa Violetinim roditeljima.
Frizer iz Beograda Karlo Zagorac (32) prvi je učesnik rijaliti šou programa Veliki Brat 3 za kojim su se zatvorila vrata Kuće u Košutnjaku. On je i prvi ukućanin koji je prve večeri "otvorio" sezonu romansi.
"Susreli su nam se nosići prve večeri u krevetu i...", počeo je Karlo priču o njemu i Violeti koja ga je, od pretpostavljene "čudne atmosfere u Kući" zbog koje se uglavnom i dešavaju brojne romanse pod okriljem Velikog Brata, došao do rečenice "oženiću je".

"Neću se ženiti, to su mediji 'prenaduvali'. Išao sam u Makedoniju ne da isprosim Viki već upoznam njene roditelje i oduševio sam se! Potvrdio sam sebi da se nisam zaljubio pod presijom okruženja i atmosfere u Kući sa nepoznatim ljudima...Kada sam ušao u njihov stan čuo sam Boba Marlija i sve mi je bilo jasno".
Karlo se osvrnuo i na pisanja medija da su se u Makedoniji pojedina udruženja bunila oko "prikazivanja scena u kojima se mlada Makedonka ljubi sa Karlom". "Violetinoj kevi je malo bilo krivo kada je to čula. Kao majci joj je bio problem, ali je sada, naravno, sve ok. Ćaleta je bolelo d... Poznaje on svoju decu. Rekao je da smo savršeni spoj i da između mene i Violete postoji neka hemija. Rekao mi je, doduše, i da sam spor. Ispričao mi je da je on zaprosio Svetlanu (Violetinu mamu) pola sata nakon što su počeli da se zabavljaju, a pre toga su se poznavali tek 15 dana!".

Nekadašnji ukućanin je pre puta u Makedoniju rekao da je razmišljao o Vikinim roditeljima i u Kući, i da iz poštovanja prema njima i njoj nije želeo "da je k..... pred kamerama", a nakon što se upoznao sa njima shvatio je da čak i ta tema koja se nameće kao lajtmotiv ovogodišnje sezone, ne bi bila problem.
"Njen ćale je potpuno kul lik koji sve razume i rekao mi je da bi razumeo čak i to. Na rastanku mi je rekao da sam ja njegov prijatelj, a video sam i suzu u njegovim očima", rekao je Zagorac za MONDO.

(MONDO)

*

Van mreže crvena

Počasni član
  • 3 277
  • 7
« Odgovor #24 poslato: 22:07:20, 09.Okt.2009. »
Nominovani svi osim Manuela!

Neki po zasluzi, neki po kazni – samo Manuel i dvoje novih ukućana ostali su bez nominacija!
U petak uveče, Veliki Brat je na lajv strimu obavestio ukućane da je vreme da saznaju ko možda "leti"! Zbog kršenja pravila, "alapače" Jovana i Violeta su ove nedelje automatski u konkurenciji za izbacivanje, i to bez mogućnosti da nominuju ostale. Pored Jovane i Viki, nominovani su Nikola, Radiša, blizanci Admir i Enis, Danica, Indiana, Arsa i Tanja.
Jedini bez nominacija je Manuel – novi ukućani Dragica i Đorđe ne mogu da budu nominovani jer im je ovo prva nedelja u Kući.

"Grupna" nominacija svih ukućana je svojevrsna kazna od Velikog Brata za Manuela, pošto je i on skoro prekršio pravila. Odbio je da nominuje bilo koga, rekavši da je sada po prvi put sa svima u dobrim odnosima.
"Ti znaš da su nominacije obavezne, i da ukoliko ih odbiješ, svi će snositi posledice", podsetio ga je VB, ali Manuel se nije dao.

Među nominacijama su prednjačili Nikola i Radašin, a u stopu su ih pratili Indiana i Tanja. Zanimljivo je da su Admir i Enis identično nominovali (Nikolu i Indianu).Izbacivanje sledećeg ukućanina biće u ponedeljak uveče.
(MONDO)

« Odgovor #25 poslato: 22:19:11, 09.Okt.2009. »
indiana mi se svidja  (e*e)

*

Van mreže crvena

Počasni član
  • 3 277
  • 7
« Odgovor #26 poslato: 21:14:54, 11.Okt.2009. »
Neverovatno "neinteresantna" osoba...

*

Van mreže crvena

Počasni član
  • 3 277
  • 7
« Odgovor #27 poslato: 13:57:59, 12.Okt.2009. »
Manuel muva Violetu!

Piroćanac se konačno opustio u Kući, i pokušao da se zbliži sa devojkama.
U nedelju uveče, Manuel je "zaređao" po ukućankama, pokušavajući svakoj da se dodvori na različite načine, pun samopouzdanja. Pošto kod Tanje nije imao uspeha, prešao je na Jovanu, ali ga je starleta iz Kraljeva "ohladila".
"Zelen si ti još, ne gledamo te kao muškarca. Ti si kao moje dete", rekla je Jovana i zagrlila Manuela.
Shvatio je da ni kod Kraljevčanke nema prođu, ali je ipak bio ohrabren komplimentima, pa je prešao na Viki, što se može smatrati nefer potezom jer nju van Kuće čeka izbačeni Karlo.
"Još nekoliko dana, i zaljubiću se u tebe", umiljavao se Manuel, ali ni kod Viki nije postigao mnogo...
"Šta ako se ja u tebe ne zaljubim, ili sutra ispadnem", vratila ga je lepa Makedonka u stvarni svet.

Radiša je u nedelju sa Jovanom imao razmenu "lepo za korisno". Najpre joj je pomogao da se snađe sa šporetom "smederevcem", a zauzvrat je njemu starleta napravila frizuru po svom izboru. Radiša je rekao da po ceo dan gleda kako se ukućanke doteruju, pa je i sam poželeo promenu stajlinga. Zato mu je Jovana napravila pletenice, na opštu radost i smeh svih ukućana.

(MONDO)

*

Van mreže crvena

Počasni član
  • 3 277
  • 7
« Odgovor #28 poslato: 13:24:24, 13.Okt.2009. »
Indijana, idi vežbaj negde drugde

Igra je završena i za Banjalučanku Indijanu Pejić.
Instruktorka fitnesa na prekookeanskim brodovima dobila je najmanje glasova publike i kao četvrti ukućanin napušta Kuću Velikog Brata.

Konkurencija u borbi za opstanak ove nedelje bila je veoma oštra. Zaslugom Piroćanca Manuela, bili su nominovani svi osim njega i dvoje novih ukućana - Dragice iz Nikšića i Banjalučanina Đorđa. Indijana je bila gotovo neprimetna u Kući, uglavnom je vreme provodila vežbajući i ne zamerajući se nikome. "Meni su svi dragi. Budite dobri, borite se, pokažite malo više tolerancije i nemojte se svađati", rekla je Indijana ukućanima.
Za razliku od prethodnika, njoj jeste žao što nije ostala u kući. "Pa, tri meseca nije dug period, to se može izdržati. Bila sam u Kući ono što u realnom životu jesam", rekla je Indijana.
Ona bi volela da pobedi njen sugrađanin i poznanik Đorđe, a smatra da je od svih "ljubavi" u kući najiskrenija ona između Danice i Arse. Manuel joj je pri izlasku dobacio: "Izvini, ja sam kriv", ali Indijana kaže da ga uopšte ne krivi. Mladog Piroćanca Manuela čeka teška nedelja. Pošto je odlučio da nikoga ne nominuje, jer je sa svima OK, ostali su se okrenuli protiv njega. Manuelovo oklevanje, najteže je palo Užičaninu Arsi koji mu je zamerio na neodlučnosti.
Kada je voditeljka upitala Arsu da li zamera Manuelu na tome što su svi kažnjeni zbog njega, Arsa je smrtno ozbiljan odgovorio: "Ne poznajem nikakvog Manuela. Do pre tri dana imao sam druga koji se zvao Manuel, ali sad ga više nemam". Manuel je bio smrknut celo veče i videlo se da bi najviše voleo da propadne kroz pod. Velikom Bratu je u ispovedaonici rekao da bi voleo da ga iduće nedelje ostali ukućani kazne tako što će ga nominovati za izbacivanje. "Nikom u životu nisam ostao dužan, dobro jesam mt:s-u jer nisam platio račun za telefon", rekao je mladi Piroćanac.
Manuele, plati račun, treba 'leba da jedemo!

(MONDO)

*

Van mreže crvena

Počasni član
  • 3 277
  • 7
« Odgovor #29 poslato: 12:26:30, 14.Okt.2009. »
"Thrilller" u Kući Velikog Brata

Stanari Kuće Velikog Brata na Košutnjaku dobili su zadatak da izvedu koreografiju na pesmu "Thriller" Majkla Džeksona.

Uloge su podeljene - Enis je Majkl Džekson mada su mnogi ukućani poželeli da to bude Radiša - "njega je lako pratiti, on se neće ni pomerati", dok su ostali njegovi pratioci. Kada su dobili kostime, crne pantalone i nezaobilazne bele košulje i čarape, proba je mogla da počne.

Manuel je priznao da nije inspirisan da đuska, što se moglo i primetiti, a sve zbog svađe i suza koje su usledele nakon ovonedeljnog izbacivanja. Ukućani su optužili Manuela da je kriv što je Indijana izbačena iz Kuće, a Viki mu se i otvoreno suprotstavila. Jovana ga je, iza leđa, "standardno" nazvala "džukelom razmaženom", nakon čega je mladi momak iz Pirota u ispovedaonici zatražio od Velikog Brata da napusti Kuću. Da li je jutro pametnije od večeri i da li će Manuel "srcem i dušom" naučiti da đuska uz legendarnu pesmu kralja popa, videćemo.

(MONDO)

Stranice: « 1 2 3 4 5 ... 8 »

Brzi odgovor Vam omogućava da pošaljete poruku bez učitavanja nove stranice.

Upozorenje: ova tema je trenutno zaključana! Samo administratori i urednici mogu da odgovaraju.

Upozorenje: u ovoj temi nije pisano već više od 365 dana.
Ukoliko niste sigurni da želite da odgovorite, razmislite o pokretanju nove teme.

Maksimum znakova 20000; preostalih znakova: 20000