Aspekti Venere

• Odgovora: 173
Stranice: « 1 ... 5 6 7 8 9 ... 18 »

0 članova i 1 gost pregledaju ovu temu.

*

Van mreže Ch

• 12 178
  • Zahvaljeno: 28 puta
  • 167
  • Pol: Muško
  • The start!
    • Facebook
    • Twitter
Odg: Aspekti Venere
« Odgovor #60 poslato: 14:16:58, 26.Feb.2011. »
Pre mesec dana postavila sam pitanje za moju veneru. Dobila sam odgovor, da moram bas da se potrudim. Pokusala sam biti zadovoljna sa ovim odgovorom, ali mi nije jasan,  oko cega sta, ako bi neko strucan mogao dati konkretniji odgovor.
Konkretan odgovor moze da vam da samo neko ko zna malo vise o vama. Ovde ciljam na vas zivot, sredinu u kojoj ste odrasli i odnose koje imate sa vasim okruzenjem.

Kao sto smo napisali na prethodnim stranama. Trebate vise da se opustite, znaci malo vise srce a manje razum. Drugo, ne treba te biti pesimisti kada je u pitanju vas emotivni zivot nego optimisti. Kao sto Astro-girl rece, mozda vam ocekivanja i mogucnosti nisu uskladjeni.  :)

*

Van mreže elisabeth

• *
  • 7
  • 0
  • Pol: Žensko
  • ponasaj se kao dama, razmisljaj kao muskarac
« Odgovor #61 poslato: 23:40:19, 17.Maj.2011. »
Venera i Mesec :
Povoljni aspekt ova dva emotivna principa je gotovo sigurno najlepši aspekt koji u ženskom čartu čini nju veoma privlačnom , ženstvenom , lepom i poželjnom , dok u muškom donosi veliku ljubav prema ženama .
U predbračnim vezama , ovo je znak lepih ljuvanih dogodovština ( sem naravno ako neko od njih dvoje nema neki loš aspekt sa malefikom ) , ljubav i zabavljanje tu lako preraste u brak , koji najčešće se sklapa zbog trudnoće .
Može da se desi da upravo ovaj aspekt nagoni osobu da stupi ranije u brak zbog velike ljubavi prema deci i porodici . Naravno , ako su ostali parametri za brak ugroženi , osoba će se zaista zaljubiti tek kada bude udata/oženjen , ili kada postane roditelj ( a to ne mora da znači da će se zaljubiti u tog partnera sa kojim je u tom trenutku ) .
Prvi deo se skroz odnosi na mene. Bas lep aspekat i drago mi je sto imam takav sekstil izmedju meseca i venere. :) Mesec u ovnu i venera u blizancima. Ovo mi je ujedno i jedini aspekat sa venerom. Jel to znaci slicno kao za neaspektovanu veneru?

*

Van mreže Ch

• 12 178
  • 167
  • The start!
    • Facebook
    • Twitter
« Odgovor #62 poslato: 15:22:40, 19.Maj.2011. »
Prvi deo se skroz odnosi na mene. Bas lep aspekat i drago mi je sto imam takav sekstil izmedju meseca i venere. :) Mesec u ovnu i venera u blizancima. Ovo mi je ujedno i jedini aspekat sa venerom. Jel to znaci slicno kao za neaspektovanu veneru?
Pa ukoliko imate aspekt izmedju Venere i Meseca znaci da vam je Venera aspektovana.  :)

*

Van mreže Lilith

• *
  • 6
  • 0
« Odgovor #63 poslato: 14:59:59, 26.Avg.2011. »
Ve0Ur, 1. kuca, Skorpija i sve to fino sa op. Mo  .... ::)
Ka-ta-stro-faaaa!!!!

Nemiri, opsesije, strahovi, ni gore ni dole, ni dosla ni posla...ma paket aranzman iz pakla... >:(

*

Van mreže ZzZz

• *
  • 81
  • 0
« Odgovor #64 poslato: 08:56:34, 02.Sep.2011. »
da li bi ova moja ve u 7p mogla doneti da porodica bude protiv mog braka na pocetku...posto pravi kvadrate sa planetama iz 4p, a disp JU cini mi se spasava situaciju jer dobro aspektuje 4p pa bi posle trebalo biti sve ok.

*

Van mreže plutonac

• 7 310
  • 77
  • mizantrop 100%
« Odgovor #65 poslato: 04:40:27, 21.Sep.2011. »
da li bi ova moja ve u 7p mogla doneti da porodica bude protiv mog braka na pocetku...posto pravi kvadrate sa planetama iz 4p, a disp JU cini mi se spasava situaciju jer dobro aspektuje 4p pa bi posle trebalo biti sve ok.
tata ce ti praviti probleme  ;D
"Power is being told you're not loved and not being destroyed by it." Madonna

*

Van mreže ZzZz

• *
  • 81
  • 0
« Odgovor #66 poslato: 23:42:39, 21.Sep.2011. »
..a ja mislila mama  :D :D

*

Van mreže Ch

• 12 178
  • 167
  • The start!
    • Facebook
    • Twitter
« Odgovor #67 poslato: 14:24:17, 29.Sep.2011. »
Ve0Ur, 1. kuca, Skorpija i sve to fino sa op. Mo  .... ::)
Ka-ta-stro-faaaa!!!!

Nemiri, opsesije, strahovi, ni gore ni dole, ni dosla ni posla...ma paket aranzman iz pakla... >:(
A sta je to lepo, ekscentrično što te izdvaja sa tom prvom kućom?

Prva asocijacija je roditelj suprotnog pola zbog četvrte kuće ali ne mora da znači...
Meni ne deluje da će biti protiv braka ali mogu uvek imati neke prigovore, svejedno da li su dobri ili loši.  :)

*

Van mreže Leposava

• **
  • 203
  • 0
« Odgovor #68 poslato: 19:12:48, 29.Sep.2011. »
Mene moja venera rastura  >:(

*

Van mreže Nale 83

Počasni član
  • 8 252
  • Zahvaljeno: 2 puta
  • 15
« Odgovor #69 poslato: 23:44:36, 29.Sep.2011. »
Leposava, ti je bar osecas ;) Opste je poznato da se zalim naokolo (po forumu) da ni nemam Veneru u chartu :p - nije aspektovana i mislim da samo bezveze zauzima mesto. Nikakve koristi od nje ;)

Stranice: « 1 ... 5 6 7 8 9 ... 18 »

Brzi odgovor Vam omogućava da pošaljete poruku bez učitavanja nove stranice.

Upozorenje: u ovoj temi nije pisano već više od 365 dana.
Ukoliko niste sigurni da želite da odgovorite, razmislite o pokretanju nove teme.

Maksimum znakova 20000; preostalih znakova: 20000