Aspekti Venere

• Odgovora: 173
Stranice: « 1 ... 14 15 16 17 18 »

0 članova i 1 gost pregledaju ovu temu.

*

Van mreže Vessna

• *
  • 11
  • 0
  • Pol: Žensko
Odg: Aspekti Venere
« Odgovor #150 poslato: 22:37:06, 06.Maj.2014. »

Hvala Plutonac   na pomoci:)...neko mi davno rece da imam neku zvezda bas tu u pravcu 7. kuce ..neka baksuzna :). i da je ona najveci" krivac.''..salim se verovatno sve to ima neki visi smisao i nije nam dato da znamo zasto..mozda sam uloge udate  zene i majke apsolvirala u nekim predhodnim zivotima :D

*

Van mreže plutonac

• 7 310
  • 77
  • Pol: Muško
  • mizantrop 100%
« Odgovor #151 poslato: 08:06:32, 07.Maj.2014. »
kada sam sebi gledao, to isto sam našao, teorija tako kaže, e sad verovatno treba više segmenata da se poklopi  :D
verovatno, ako Vam to ne predstavlja veći problem, tako treba i prihvatiti, pa se posvetiti drugim karmičkim lekcijama  ;D
"Power is being told you're not loved and not being destroyed by it." Madonna

*

Van mreže Aco p

• *
  • 62
  • 0
« Odgovor #152 poslato: 17:53:22, 07.Maj.2014. »
Postovanje moja Venera je u Devici u sedmoj kuci sedma kuca je u znaku lava ,samo neznam sa kojom planetom ili znakom je u aspektu moze li neko da mi protumaci .http://www.dodaj.rs/f/1m/Ho/4LsZJ55S/astrow2gw01acophp5311224.gif

*

Van mreže plutonac

• 7 310
  • 77
  • mizantrop 100%
« Odgovor #153 poslato: 18:17:32, 07.Maj.2014. »
Acop, zar nisi bio banovan zbog spamovanja? hajde molim te nemoj da budes nepristojan i svaku temu na astrologiji da bombardujes..ako jednom vec pitas neko ko je raspolozen ce ti reci, i na pitanja koja pitas mozes da procitas odgovore i sam lepo u temama.

*

Van mreže Vessna

• *
  • 11
  • 0
« Odgovor #154 poslato: 01:03:44, 08.Maj.2014. »
Da slazem se  u svemu sto je receno ...eto izgleda nisam usamljen slucaj  :)...nije mi nikada bilo sve jedno ( :D :D:placko: -la  bih)samo pokusavam da gledam sve sa vedrije strane..lecija izgleda nije naucena cim tisti

*

Van mreže plutonac

• 7 310
  • 77
  • mizantrop 100%
« Odgovor #155 poslato: 19:30:27, 09.Maj.2014. »
Da slazem se  u svemu sto je receno ...eto izgleda nisam usamljen slucaj  :)...nije mi nikada bilo sve jedno ( :D :D:placko: -la  bih)samo pokusavam da gledam sve sa vedrije strane..lecija izgleda nije naucena cim tisti
pogledao sam Vašu natalnu, Ve kao vladar 7. u Ca u 9. kući sa praktično divnim aspektima osim 90 sa Ju, ali kako su obe planete benefične to ne bi trebalo da je veći problem..a opet niste se nikad udavali..prvi pogled zbunjuje-Ve ima 60 sa svojim dispozitorom Mo, što je dobro i trebalo bi da daje naklonost partnera, skladan porodični život i sl, ali Mo je vodi u pad u Vi, pa izvesna doza sumnjičavost, kritike, hladnoće ili odricanja stoji kao prepreka za brak, Ve 0 So, Ve 0 Smč trebalo bi da daju uspeh i sreću u braku i baš suprotno brz ulazak u brak, sa zrelim čovekom, možda starijim, Ve 90 Ju može dati nerealna očekivanja ili moguće veliku izbirljivost, zajedno sa Mo Vi u koji dovodi i Ve možda od Vas prave osobu velikih očekivanja, kriterijuma, nekoga ko nije zadovoljan običnim, a Ve kao vladar 7. u Ca daje obične ljude za partnere, ne baš neke prilike.. 9. kuća je srećna, ali je treba osvestiti, ne radi kod svakoga, potrebno je rad na duhovnoj sferi da bi se sreća privukla.. ne znam koje su okolnosti sve uticale na ovu situaciju, ali moj bi zaključak bio da Vas je kriterijum i kritika kočila da se vežete za nekoga, ukoliko bi postojala mogućnost breka sa starijim, razvedenim čovekom ili strancem, to bi možda pomoglo u ovoj situaciji, ukoliko postoji takva mogućnost. Onaj 6 stepen Ta je takođe pokazatelj neulaska u brak ili gubljenja partnera, ali može dati i dosta kasni brak. Bilo bi lepo da Vam pogleda neko ko ima više znanja od mene jer je zanimljiva karta  :)

*

Van mreže Vessna

• *
  • 11
  • 0
« Odgovor #156 poslato: 02:22:37, 11.Maj.2014. »
pogledao sam Vašu natalnu, Ve kao vladar 7. u Ca u 9. kući sa praktično divnim aspektima osim 90 sa Ju, ali kako su obe planete benefične to ne bi trebalo da je veći problem..a opet niste se nikad udavali..prvi pogled zbunjuje-Ve ima 60 sa svojim dispozitorom Mo, što je dobro i trebalo bi da daje naklonost partnera, skladan porodični život i sl, ali Mo je vodi u pad u Vi, pa izvesna doza sumnjičavost, kritike, hladnoće ili odricanja stoji kao prepreka za brak, Ve 0 So, Ve 0 Smč trebalo bi da daju uspeh i sreću u braku i baš suprotno brz ulazak u brak, sa zrelim čovekom, možda starijim, Ve 90 Ju može dati nerealna očekivanja ili moguće veliku izbirljivost, zajedno sa Mo Vi u koji dovodi i Ve možda od Vas prave osobu velikih očekivanja, kriterijuma, nekoga ko nije zadovoljan običnim, a Ve kao vladar 7. u Ca daje obične ljude za partnere, ne baš neke prilike.. 9. kuća je srećna, ali je treba osvestiti, ne radi kod svakoga, potrebno je rad na duhovnoj sferi da bi se sreća privukla.. ne znam koje su okolnosti sve uticale na ovu situaciju, ali moj bi zaključak bio da Vas je kriterijum i kritika kočila da se vežete za nekoga, ukoliko bi postojala mogućnost breka sa starijim, razvedenim čovekom ili strancem, to bi možda pomoglo u ovoj situaciji, ukoliko postoji takva mogućnost. Onaj 6 stepen Ta je takođe pokazatelj neulaska u brak ili gubljenja partnera, ali može dati i dosta kasni brak. Bilo bi lepo da Vam pogleda neko ko ima više znanja od mene jer je zanimljiva karta  :)

Plutonac hvala Vam sto ste  pogledali moju natalnu :) i bez preterivanja cu Vam reci da sam impresionirana analizom .i.sa skoro 100% tacnoscu Vi ste usli moju licnost i zivotne etape.Ja sam se prepoznala u svim analiziranim aspektima.Nije to tek tako i budite sigrni da Vam to govori neko ko je sebe dobro upoznao jer sam vrlo rano pocela da analiziram sebe posmatrajuci se kao neko drugi.Introspekcija kada sam ja u pitanju i ulazak drugima ispod koze ,je moj dar.Tipican sam primer nekoga ko ima razvijenu emocionalnu iteligenciju.Sad cu Vam opisati malo sebe da bih ste dobili potvrdu onoga sto ste mi rekli.

Kao mala bila sam introvertna ,tiha i bez potebe da pricam o sebi i onome sto osecam.Kao da sam bila samozadovoljna i kao da se to ticalo samo mene.Nisam bila stidljiva i ako bih me neko nesto i pitao ja bih dosta otvoreno i iskreno pricala.Rasla sam u zdravoj porodicnoj atmosferi sa puno ljubavi i nisam imala nikakvih trauma.Kao takva ,u dobu puberteta ,nisam ni mogla mnogo da se dopadnem muskarcima i privucem njihovu paznju.U stvari i tu sam bila inertna i ni to mi nije bilo bitno.Znala sam da se zaljubim i to bi trajalo dugo i desavalo se da ta osoba to nije nikada saznala.Kao da sam bila samozadovoljna.Kako sam sazrevala i pocela da upoznajem sebe nisam se svidela sebi kao takva.Pocela sam sa analizom svoje licnosti i pokusala da menjam sebe,malo po malo.Ono sto je dobro pri osvescivanju je to da ja nisam bila razocarana u ono sto sam otkrivala kod sebe,jer sam inace imala uvek dosta razumevanja i veliki prag  tolerancije prema svemu sto me okruzuje,pa i prema sebi.Znam da oprastam drugima i sebi.
Ta nova Vesna mi se vremenom mnogo dopadala a i ona drugima  :) Iz sadasnjeg ugla posmatranja nije mi jasno zasto je Skorpija na mene tako jako delovala kada je njen uticaj trebao da bude takav u drugoj polovini moga zivota.Dobro, to je astrolosko pitanje i nisam sigurna da li ima uopste smisla.Zasigurno znam da mi je Lav pomogao da postanem (uz moj rad na sebi) da postanem extrovertnija.
Vremenom moj odnos sa muskarcima je bivao sve  mnogo bolji i do 25-te  ja sam skoro bila druga osoba .Oduvek ozbiljna prema svojim i tudjim emocijama i nikada se ne poigravala.Kako sam bivala komunikativnija i neposrednija mislila  sam da je za moj emotivni neuspeh bila kriva moja introvertnost.Medjutim nije ili jeste po fazama.Mozda sam morala da savladam tu lekciju i kako sam  je savladala  mislila sam bice bolje kada tu me saceka druga ,pa treca.Mislila sam da mogu da dam sebi odgovor na sva pitanja ,ali nije mi bilo dato.

I tako dok sam se ja bavila vise sobom nego drugima tj. muskarcima pravila sam greske i birala pogresne .Uvek sam sa njima bila iskrena i postena i davala sebe kompletnu i mislila da je to "recept "za srecu u ljubavi.Vremenom sam ih bolje procenjivala i bila zadovoljnija ,ali nikako to nije vodilo ka braku ili barem blizu njega.Veze su se prekidale bez nekog veceg razloga.Nisam znala sta se desava i patila sam malo zbog toga.Znala sam cak i da na neko duze vreme budem sama i bez partnera.Ali nisam bila demoralisana u toj meri da bih gubila nadu i posustala.

Plutonac Vi ste u pravu kada kazete da sam kriticna ..jesam i dosta samokriticna ali nikada to nije bilo toliko izrazeno da bih smetalo i ugrozavalo nekoga.Moja ocekivanja nikada nisu bila velika a mozda su od mene to trazili.Mozda sam ja njima bila obicna i ne dovoljno intrigantna jer sam bila i ostala jednostavna,iskrena,postena,saosecajna.Ja nikada nisam trazila nista sto ja nisam mogla da dam.Secam se da sam jednom cula kao; Biti dobar je dosadno
Moje ljubavi su bile iz inostranstva ili su imale jaku vezu sa inostranstvom,i o tome govori moja Venera u 9.kuci.Oni su bili sa nasih prostora i nikada stranac.U ovom trenutku kada mi kazete da je brak po prvi put moguc u mojim 50-tim ,ja dobijam  potvrdu onoga sto mi se trenutno desava.Ja sam vec 7 meseci u vezi sa jednim muskarcem iz Australije i vereni smo :) Na jesen dolazi ponovo, jer treba da se vencamo ,sacekamo vizu i nastavimo tamo da zivimo. :).Moram da Vam kazem da nikada nisam bila bliza braku i ikada tako voljena kao sada.On ima 57 godina ,razveden je sa vec odraslom decom.Skorpija je u horoskopu,rodjen na moju slavu 8.Novembra.Osecamo oboje veliku bliskost po prvi put sa nekim partnerom i o tome govori Mesec trigon Mesec.Nadamo se da smo napokon nasli srodnu dusu sa jednom aurom :)

*

Van mreže plutonac

• 7 310
  • 77
  • mizantrop 100%
« Odgovor #157 poslato: 08:39:55, 11.Maj.2014. »
Vessna, iskreno se radujem zbog toga što Vam se upravo događa na ovom planu! Time bi potrebna simbolika Vašeg horoskopa bila ispunjena i onda bi svi ovi lepi aspekti radili za Vas u najboljem svetlu! Eto kako se sve dešava s razlogom, želim Vam svako dobro u Australiji  ;D

*

Van mreže Vessna

• *
  • 11
  • 0
« Odgovor #158 poslato: 18:10:35, 11.Maj.2014. »
Vessna, iskreno se radujem zbog toga što Vam se upravo događa na ovom planu! Time bi potrebna simbolika Vašeg horoskopa bila ispunjena i onda bi svi ovi lepi aspekti radili za Vas u najboljem svetlu! Eto kako se sve dešava s razlogom, želim Vam svako dobro u Australiji  ;D

Hvala puno za iskene zelje Plutonac :) i slazem se da se sve desava sa razlogom.u to sam oduvek verovala ..Hvala Bogu da je tako..kako sejemo tako cemo  poznjeti..potpuno ispravan prirodni zakon..samo treba doci do tog nivoa svesti i to spoznati  i prihvatiti.nadam se da smo se nas dvoje sreli u pravom trenutku...i ja Vama zelim sve naj u zivotu i radu :).

*

Van mreže skopje

• *
  • 3
  • 0
« Odgovor #159 poslato: 10:49:57, 28.Jul.2014. »
Venus in the Tenth House 10th hs
Mercury Conjunct Venus
Venus Square Ascendant
Venus Square Pluto
Venus Trine Mars
Venus Sextile Jupiter,to su nam neki aspekti u sinastriji, :),da li ima nade  (*o*)

Stranice: « 1 ... 14 15 16 17 18 »

Brzi odgovor Vam omogućava da pošaljete poruku bez učitavanja nove stranice.

Upozorenje: u ovoj temi nije pisano već više od 365 dana.
Ukoliko niste sigurni da želite da odgovorite, razmislite o pokretanju nove teme.

Maksimum znakova 20000; preostalih znakova: 20000