Aspekti Venere

• Odgovora: 173
Stranice: « 1 ... 11 12 13 14 15 ... 18 »

0 članova i 1 gost pregledaju ovu temu.

*

Van mreže Melanija

• **
  • 117
  • Zahvaljeno: 1 puta
  • 7
  • Pol: Žensko
Odg: Aspekti Venere
« Odgovor #120 poslato: 08:03:54, 09.Sep.2013. »
sta u natalnoj daje kvadrat venere i jmc?
Ne znam koliko bi trebalo gledati aspekte sa cvorovima jer su to tacke, mozda pre dispozitore cvorova...

*

Van mreže volonter

• **
  • 212
  • 14
« Odgovor #121 poslato: 09:03:03, 09.Sep.2013. »
pitala sam jer mi je to jedini aspekt gdje je orbis 0 stepeni mada je separacija u pitanju...
dispozitor je uran,a venera je u trigonu sa njim...

*

Van mreže Melanija

• **
  • 117
  • 7
« Odgovor #122 poslato: 13:35:29, 09.Sep.2013. »
pitala sam jer mi je to jedini aspekt gdje je orbis 0 stepeni mada je separacija u pitanju...
dispozitor je uran,a venera je u trigonu sa njim...
Kod tebe su Ve i SMC u kvadratu. SMC svakako nema lose znacenje, ima prirodu Jupitera a trigon dispozitora SMC i Ve svakako samo poboljsava situaciju, Ve120Ur je ljubav prema slobodi, uzivanje u iznenadnom, neocekivani susreti, ljubavi...

*

Van mreže volonter

• **
  • 212
  • 14
« Odgovor #123 poslato: 14:13:10, 09.Sep.2013. »
Kod tebe su Ve i SMC u kvadratu. SMC svakako nema lose znacenje, ima prirodu Jupitera a trigon dispozitora SMC i Ve svakako samo poboljsava situaciju, Ve120Ur je ljubav prema slobodi, uzivanje u iznenadnom, neocekivani susreti, ljubavi...
da smc je u pitanju,ne znam zasto sam napisala jmc,mada ako je izmedju njih kvadrat onda je i izmedju venere i jmc zar ne?
 :)

*

Van mreže dvostruka djevica

• 848
  • 44
  • I reč je dodir.. ako znaš..
« Odgovor #124 poslato: 23:48:38, 10.Sep.2013. »
Citat
Ne znam koliko bi trebalo gledati aspekte sa cvorovima jer su to tacke, mozda pre dispozitore cvorova...
A kad nema disp, meni je Ve0jmc a u vagi je?

*

Van mreže Melanija

• **
  • 117
  • 7
« Odgovor #125 poslato: 11:32:25, 11.Sep.2013. »
Onda ako je JMC kao Sa onda gledaj kao da imas tu konjukciju-Ve0Sa...Dakle suzdrzanost kada su emocije u pitanju, poistovecivanje ljubavi i duznosti, mozda veze sa starijim muskarcima, mozda delujes hladno i nepristupacno..ima li istine u ovome?

*

Van mreže volonter

• **
  • 212
  • 14
« Odgovor #126 poslato: 16:23:25, 11.Sep.2013. »
onda ne znamo nastavak price,kako ce se situacija dalje razvijati kad nema dispozitora,vec daje na znacenju samoj konjukciji.
meni ova konjukcija govori da ces svakako imati u sinastrijama slicne aspekte ve i jmc,ova konjukcija mi nije povoljna-rekla bih gubitak ljubavi ,sad zavisi cija ce venera biti u sinastriji pa ko ce trpiti. veze koje se nastavljaju u ovom zivotu,jer se nisu zavrsile u proslom... ako vjerujes u to,ja vjerujem... :)

*

• 848
  • 44
« Odgovor #127 poslato: 22:46:46, 11.Sep.2013. »
Citat
Onda ako je JMC kao Sa onda gledaj kao da imas tu konjukciju-Ve0Sa...Dakle suzdrzanost kada su emocije u pitanju, poistovecivanje ljubavi i duznosti, mozda veze sa starijim muskarcima, mozda delujes hladno i nepristupacno..ima li istine u ovome?

da, mada sam mislila da je zbog Ve u 10-oj, i mjeseca u djevici..
a i teško je izdvojiti svaki aspekt, položaj planeta, jer ovdje na pr. i Ve90Ne mijenja sliku.. možda griješim  (rzm)

Citat
onda ne znamo nastavak price,kako ce se situacija dalje razvijati kad nema dispozitora,vec daje na znacenju samoj konjukciji.
meni ova konjukcija govori da ces svakako imati u sinastrijama slicne aspekte ve i jmc,ova konjukcija mi nije povoljna-rekla bih gubitak ljubavi ,sad zavisi cija ce venera biti u sinastriji pa ko ce trpiti. veze koje se nastavljaju u ovom zivotu,jer se nisu zavrsile u proslom... ako vjerujes u to,ja vjerujem... :)

ima istine, ja sam nešto slično tumačila, natjera me da povjerujem  :D :(
« Najnovija izmena:: 22:49:04, 11.Sep.2013. dvostruka djevica »

*

Van mreže Melanija

• **
  • 117
  • 7
« Odgovor #128 poslato: 07:18:36, 12.Sep.2013. »
Sta mislite o mom Ve90Sa? Odma' da napomenem, aspekt da se upucas  ??? ;D Jos Ve u padu...

*

• 848
  • 44
« Odgovor #129 poslato: 12:18:56, 12.Sep.2013. »
Možda se teže otvaraš, ulaziš u veze, Ve u padu nije navikla da uživa, plus 90Sa ovdje je najlakše zatvoriti se..

nekad žene sa ovim asp su sa muškarcima zarad materijalne sigurnosti ili trpe u odnosu koji im ne prija zarad tadicije, dužnosti, vjerne a nezadovoljne.. nekad veze postaju stabilnije s godinama, saturn, posle dosta pokušaja. Ovo je aspekt karme, dugovi koje vučemo iz prošlosti, ljubavi u kojima trpimo i na kraju pucaju..
dispozitori mogu da poprave priču..
često u uporednim loši asp Ve i Sa..

Stranice: « 1 ... 11 12 13 14 15 ... 18 »

Brzi odgovor Vam omogućava da pošaljete poruku bez učitavanja nove stranice.

Upozorenje: u ovoj temi nije pisano već više od 365 dana.
Ukoliko niste sigurni da želite da odgovorite, razmislite o pokretanju nove teme.

Maksimum znakova 20000; preostalih znakova: 20000