Prekinuta prijateljstva

• Odgovora: 10
Stranice: 1 2 »

0 članova i 1 gost pregledaju ovu temu.

*

Van mreže Avantura

• **
  • 396
  • 3
  • Pol: Žensko
  • SuperLady
Prekinuta prijateljstva
« poslato: 16:47:56, 16.Jun.2009. »
Da li vam se desilo da se sa nekim intenzivno družite jedno vreme, da bi se u nekom trenutku prekinuo kontakt bez nekog važnog razloga, bez svađe, eto tako, samo se udaljite...? Da li ste možda kasnije pokušali da obnovite kontakt sa tom osobom?

*

Van mreže blackgirl

• **
  • 185
  • 1
Odg: Prekinuta prijateljstva
« Odgovor #1 poslato: 02:15:37, 27.Apr.2010. »
Ovakve stvari ukoliko se dese odjednom sigurno da imaju neki razlog o kome se mozda jednostavno ne govori ali sam sigurna da postoji.

Da li vam se desilo da se sa nekim intenzivno družite jedno vreme, da bi se u nekom trenutku prekinuo kontakt bez nekog važnog razloga, bez svađe, eto tako, samo se udaljite...?
Meni se desilo onda kada sam se preselila, kada smo se jednostavno prostorno udaljili, poceli da zivimo drugacije zivote i negde kroz odrastanje postali drugacije osobe. U takvim situacijama ostanes u kontaktu ali ne i u bliskom odnosu jer se vremenim razvijete u razlicitim pravcima.
Zasto uvek istu pesmu sviras kad mozes da biras

*

Van mreže SnowLady

• **
  • 339
  • Zahvaljeno: 2 puta
  • 1
« Odgovor #2 poslato: 21:15:06, 28.Maj.2010. »
Naravno da se desavaju, da ako prodje sve u harmoniji i bez uvreda ne vidim razloga da se kasnije ne obnove!

Mozda se prezasitimo jednostavno druzenja i nemamo vise istih interesovanja. Ili jedno drugo pocne da gusi zahtjevima, ocekivanjima, sto uopste ne volim.

Dalje, ja sam za tu opciju da na vrijeme reagujem i nesto popravim ako zahlade odnosi. Ako vidim da prijateljica nije za otvoren razgovor, jednostavno ne forsiram vise.
" Srecan je i veliki samo onaj koji ne mora ni vladati ni pokoravati se da bi mogao nesto biti"!
 Gete

*

Van mreže andjela pizelli

• *
  • 54
  • 0
« Odgovor #3 poslato: 17:49:16, 28.Jul.2010. »
vrlo rijetko,to se odnosi na neka gimnazijska prijateljstva...u stvari samo jednu prijateljicu iz gimnazije,ona se promijenila,vise mi nije odgovarala za druzenje a i zivot nas je razdvojio
inace ,moja prijateljstva su dugovječna...imam srece u tome

*

Van mreže Perla

• 3 806
  • Zahvaljeno: 1 puta
  • 2
« Odgovor #4 poslato: 21:02:58, 28.Jul.2010. »
Ma ja toga imam bruku, imam takvih pa jedno 5 prijateljica i par drugova...sa kojim sam bas bila nerazdvojna  i super samo obaveze i razlicite navike su nas udaljile, ali i danas kad izadjemo i kad se vidimo
kao da nije nista prekinuto, kao da su svo vrijeme bili tu...mislim ima i onih sto su se drasticno promjenili, udale se, pozenili se :D..moji prijatelji dolaze i odlaze  (*o*)

*

Van mreže sladjica

• 949
  • 1
« Odgovor #5 poslato: 18:18:20, 29.Jul.2010. »
Mislim da je to normalan pojava ako nisu svađe u pitanju jer život nas nosi na sve strane, upoznajemo neke druge ljude, različito nam putevi odlaze...što ne znači da se susreti nećemo ...sigurno negde/ko zna gde ......

*

Van mreže DreamyGirl991

• *
  • 65
  • 1
  • * Viva la Vida *
« Odgovor #6 poslato: 14:24:12, 12.Feb.2011. »
Da,par puta mi se to desawalo,i to sa prijateljima sa kojima sam se dugo druzila. . . Jednostawno dodje do zasicenja i ta osoba prestane da me zanima  :-\
Welik je onaj čowek koji nije izgubio srce deteta. . . :)
Natalna karta

*

Van mreže medenica

• 3 854
  • Zahvaljeno: 8 puta
  • 47
  • Pol: Muško
« Odgovor #7 poslato: 15:15:31, 12.Feb.2011. »
To je sasvim ok, sve je prolazno, nista nije vecno pa i to. Okolnosti i interes vezuju ljude tako da se ne smaram sa tim..

*

Van mreže crvena

Počasni član
  • 3 277
  • 7
« Odgovor #8 poslato: 17:40:29, 12.Feb.2011. »
Malo se rastuzim kad pomislim na to...
...Ako zelis da ti se ostvare snovi, ne smes dugo spavati...

*

Van mreže anuska

• **
  • 103
  • 0
« Odgovor #9 poslato: 20:00:04, 12.Feb.2011. »
O da, sa prijateljicom sa kojom se druzila petnaest godina. I danas se srecemo ali shvatam da je mesto ustupila kvalitetnijim ljudima koji zasluzuju to mesto u mom srcu.

Stranice: 1 2 »

Brzi odgovor Vam omogućava da pošaljete poruku bez učitavanja nove stranice.

Upozorenje: u ovoj temi nije pisano već više od 365 dana.
Ukoliko niste sigurni da želite da odgovorite, razmislite o pokretanju nove teme.

Maksimum znakova 20000; preostalih znakova: 20000