Oprostaj

• Odgovora: 80
Stranice: « 1 ... 6 7 8 9 »

0 članova i 1 gost pregledaju ovu temu.

*

Van mreže filozof

• 697
  • Zahvaljeno: 7 puta
  • 34
  • Pol: Muško
Odg: Oprostaj
« Odgovor #70 poslato: 12:13:30, 25.Sep.2012. »
Cim se jednom predje ta granica da vas neko povredi znaci da vas ne postuje kao osobu, a oprostaj sigurno nece povratiti to postovanje.
Nada je san budnih.
Aristotel

*

Van mreže Danijela G

• *
  • 32
  • 1
  • Pol: Žensko
« Odgovor #71 poslato: 22:26:05, 07.Dec.2012. »
Imam problem ..nznm odakle da pocnem,,komplikovano je. ali bih volela da razgovaram o tome, jer mi znaci razgovor u ovim trenucima...pa bih molila da sto vise vas se ukljuci u diskusiju  :)..Imala sam vezu od 3 godine..ali ta veza je bila sa puno uspona i padova..problemi sa roditeljima, vezu sam skrivala jer sam decka jako volela, borila se za njega, jer sam videla da i on mene voli, hteo da provede zivot samnom..ali kruzila je glasina da je zenskaros..nisam nikog slusala, jednostavno sam slepa bila  (*o*) .pocele su svadje, odrekla se svega zbog njega, kidala se, ali sebi sam stavila uvek prvo-ja njega jako volim, zivot bi dala za njega,,najveca podrska mi je bio..ali, pocele su svadje, ja sam postala ljubomorna,,nije mi dalo mira, da li intuicija, nznm.dopisivao se sa bivsim curama, to mi je smetalo, slao je curama nekim da mu se svidjaju,,ostavila sam ga zbog toga, ali me molio da mu se vratim, oprostila mu, promenio se prema meni, pokazivao je ljubav, ali opet pocelo je isto..izlazio u grad, za mene nema kinte, ispaljuje me..verovala sam da nema kinte..svadjali se oko toga.. i samo je rekao da ovo nama ne ide, da nije za mene, da ne moze da me usreci, da je prso..nisam verovala da hoce da raskine, trudila se da spasim vezu, on se javljao, hteo u kontaktu da bude samnom, sve mi je asociralo na Drugu...dok nije rekao-NEMAM ZElLJU ni da te vidim .bila sam u soku, svasta sam mu rekla, a on je sutradan izbacio slike na fb sa devojkom jednom..shvatila sam da me je zezao..pala sam u depresiju,.razbolela sam se, a on mi je poslao sta mi je? opet sam pocela da se kidam i da ga molim, svasta sam mu ispricala...jos uvek se osecam tako ...ja sam njemu sve oprostila, da li je to bila ljubav uopste sa njegove strane ili je dobro glumio? (*o*). u sustini osecam se tako zbunjeno, sve je to uradio preko poruka..

*

Van mreže malaopasna

• **
  • 414
  • 1
« Odgovor #72 poslato: 16:44:21, 08.Dec.2012. »
Fora ti je da imas takvu vezu i da se ponasas kao on dok ima bar neceg lepog, kad se smoris nadji boljeg  ;D
Kiss, kiss, kiss :-)

*

Van mreže elenica

Počasni član
  • 4 065
  • Zahvaljeno: 2 puta
  • 53
« Odgovor #73 poslato: 14:18:34, 09.Dec.2012. »
Danijela mislim da ti je najbolje da izadjes iz svega toga.Tesko ti je u dusi mozda ali taj odnos kako ga opisa nije normalan i on stv nije osoba zbog koje se vredi boriti.Takav je kakav je, nema promene tu, ili prihvatis osobu sa svim i vrlinama ali i manama ili ne, a on je stv osoba koja ne zasluzuje da se neko oko njega trudi.Svesna si toga i sama, mozda je sada jace malo od tebe sve, tesko ti da sve prekines, i neka navika se kroz odnos stvori, ali ce svakako to biti bolje za tebe.Znas koliko jos ima muskaraca normalnih na svetu, koji umeju da cene, postuju zenu, drze je kao malo vode na dlanu.Naici ce takav sig a svakako mislim da ti je bolje da prekines taj odnos jer ti nece nista dobro doneti.Mislim da je najbolje da bezis od njega jer ti samo nevolje moze doneti..
« Najnovija izmena:: 14:23:05, 09.Dec.2012. elenica »

*

Van mreže bielenda

• 2 106
  • 34
« Odgovor #74 poslato: 11:43:52, 10.Dec.2012. »
Slažem se sa Elenicom, vezu treba što prije prekinuti, tu je kraj ionako neminovan, samo je pitanje vremena, zanosit se da će biti bolje je traćenje vremena i dodatno bespotrebno mučenje.

*

Van mreže filozof

• 697
  • Zahvaljeno: 7 puta
  • 34
  • Pol: Muško
« Odgovor #75 poslato: 20:06:00, 13.Dec.2012. »
Jednom oprostis, oprostices opet - staro pravilo  ;)
Nada je san budnih.
Aristotel

*

Van mreže Allegra

• **
  • 172
  • 9
« Odgovor #76 poslato: 00:15:19, 14.Dec.2012. »
Oprostis, ali ne radis stare greske. Jednostavno odes. Svaki kraj je tezak mislis da je kraj sveta i svega. Ali sa tim i ti jacas sebe samu.. potrebno je vreme- ono leci sve rane pa koliko dugo trajalo.
Napravi nekakav makeover za pocetak, pocni raditi sta dugo nisi ili si zapostavila zbog ovog ili onog. Sa vremenom ces nauciti puno sama o sebi i dobiti na samopouzdanju!
Ako ti sebe volis, ce drugi isto znati da te vole :flowers:

*

Van mreže elenica

Počasni član
  • 4 065
  • 53
« Odgovor #77 poslato: 13:38:45, 15.Dec.2012. »
Neki ljudi jednostavno nisu sposobni za ozb veze.Prihvatis to i izaberes dve opcije-ili da se i ti postavis neozb i sve posmatras kroz salu i komiku, ili da jednostavno odes.Od patnje nemas nista, a nekad se jednostavno stvori navika kroz odnos pa je onda osobi vise zao i tuzna je da sve prekine i rastane se nego koliko joj je stv stalo do tog nekog.Gubis svoje dragoceno vreme  na taj odnos, a nisi svesna koliko toga propustas i u buducnosti koliko ces propustiti ako se samo za njega fiksiras.Da je vredan truda pa i u redu ali kako si opisala ceo odnos i njega mislim da stv nije uopste vredan toga da se trudis oko njega.
« Najnovija izmena:: 13:42:37, 15.Dec.2012. elenica »

*

Van mreže Danijela G

• *
  • 32
  • 1
« Odgovor #78 poslato: 20:30:31, 15.Dec.2012. »
Slazem se sa vama, proslo je dva meseca od raskida..i jos uvek me sve to drzi nazalost..prosto me boli to kad vidis da je on srecan, a ti sebe ukopavas..jednostavno je jace od tebe..to pokazuje koliko volis nekog vise od svog zivota. a sebe zanemaris..mada nije to opravdanje, moras da gledas sebe i svoju buducnost, jos uvek nesto ti neda..izgubila sam se previse u toj vezi i ocekivala previse, borila se..pravila iste greske...plus emotivna jako i osetljiva, u problemima, a neko ko ti je bio velika podrska, kao deo porodice te tako surovo razocara..mora zivot da te dotakne kako treba, to je zivot..nisu bile lose stvari samo u vezi, bilo je i lepih..ipak je dug period to bio..osetila se voljenom naravno..to se samo zavrsilo na veoma surov nacin, to vise boli nego bilo sta sto se desilo, jer toj osobi nisi naneo nikakvo zlo, a on te nije cenio ni malo..tako je kako je,,,idemo dalje :)

*

Van mreže elenica

Počasni član
  • 4 065
  • 53
« Odgovor #79 poslato: 14:03:37, 16.Dec.2012. »
Proci ce i to brzo Danijela.Samo se posveti sebi, svojim potrebama u zivotu, ulazi u sebe.Tako reci, budi sebicna i voli najvise na svetu sebe, ovo je samo jedan los period u zivotu koji prolazi a doci ce lepsih perioda sigurno.

Stranice: « 1 ... 6 7 8 9 »

Brzi odgovor Vam omogućava da pošaljete poruku bez učitavanja nove stranice.

Upozorenje: u ovoj temi nije pisano već više od 365 dana.
Ukoliko niste sigurni da želite da odgovorite, razmislite o pokretanju nove teme.

Maksimum znakova 20000; preostalih znakova: 20000