Imam problem ..nznm odakle da pocnem,,komplikovano je. ali bih volela da razgovaram o tome, jer mi znaci razgovor u ovim trenucima...pa bih molila da sto vise vas se ukljuci u diskusiju

..Imala sam vezu od 3 godine..ali ta veza je bila sa puno uspona i padova..problemi sa roditeljima, vezu sam skrivala jer sam decka jako volela, borila se za njega, jer sam videla da i on mene voli, hteo da provede zivot samnom..ali kruzila je glasina da je zenskaros..nisam nikog slusala, jednostavno sam slepa bila

.pocele su svadje, odrekla se svega zbog njega, kidala se, ali sebi sam stavila uvek prvo-ja njega jako volim, zivot bi dala za njega,,najveca podrska mi je bio..ali, pocele su svadje, ja sam postala ljubomorna,,nije mi dalo mira, da li intuicija, nznm.dopisivao se sa bivsim curama, to mi je smetalo, slao je curama nekim da mu se svidjaju,,ostavila sam ga zbog toga, ali me molio da mu se vratim, oprostila mu, promenio se prema meni, pokazivao je ljubav, ali opet pocelo je isto..izlazio u grad, za mene nema kinte, ispaljuje me..verovala sam da nema kinte..svadjali se oko toga.. i samo je rekao da ovo nama ne ide, da nije za mene, da ne moze da me usreci, da je prso..nisam verovala da hoce da raskine, trudila se da spasim vezu, on se javljao, hteo u kontaktu da bude samnom, sve mi je asociralo na Drugu...dok nije rekao-NEMAM ZElLJU ni da te vidim .bila sam u soku, svasta sam mu rekla, a on je sutradan izbacio slike na fb sa devojkom jednom..shvatila sam da me je zezao..pala sam u depresiju,.razbolela sam se, a on mi je poslao sta mi je? opet sam pocela da se kidam i da ga molim, svasta sam mu ispricala...jos uvek se osecam tako ...ja sam njemu sve oprostila, da li je to bila ljubav uopste sa njegove strane ili je dobro glumio?

. u sustini osecam se tako zbunjeno, sve je to uradio preko poruka..