Mesečevi čvorovi

• Odgovora: 42
Stranice: « 1 2 3 4 5 »

0 članova i 1 gost pregledaju ovu temu.

*

Van mreže Pokahontas-84

• **
  • 262
  • 8
  • Pol: Žensko
  • Love,Peace,Freedom
Odg: Mesečevi čvorovi
« Odgovor #30 poslato: 23:03:50, 29.Nov.2013. »
ja imam Ve 0 jmc, hoćeš da kažeš da postoji karma koju vučem  ???  ;D

Pa jeste, to je obicno jedan pokazatelj ljubavne karme koja vuces is prethodne zivote... Ljubav koja je neslavno zavrzila, nesto je ostalo nedoreceno, pa sad opet tvoja dusa trazi ta neka dusa kojoj duzi ljubav, da joj je vrati, da bude bolje od pre.... Pokazatelj je karmicke ljubavi, to da....

*

Van mreže dvostruka djevica

• 848
  • 44
  • I reč je dodir.. ako znaš..
« Odgovor #31 poslato: 11:05:40, 30.Nov.2013. »
Ma meni Ve vlada šestom i jedanaestom, veći dio desete, hvata mi posao iako je dobar dio pete u biku.. zato sam ono kuckala a da vezuju se aspekti posebno južni nije dobar u konjukciji sa Ve jer ima prirodu Sa :)  :(

*

Van mreže Pokahontas-84

• **
  • 262
  • 8
  • Love,Peace,Freedom
« Odgovor #32 poslato: 11:20:56, 30.Nov.2013. »
Ma meni Ve vlada šestom i jedanaestom, veći dio desete, hvata mi posao iako je dobar dio pete u biku.. zato sam ono kuckala a da vezuju se aspekti posebno južni nije dobar u konjukciji sa Ve jer ima prirodu Sa :)  :(

Da, kod tebe se vidi da ljubavi i veze uopste zapocinju na posla, kroz posla ili preko prijatelja.... Kad budes nasla taj neko i " vratis dug ", sve ce biti u redu... Dusa ce se osloboditi od tereta i ici ce sve lakse....

*

Van mreže plutonac

• 7 310
  • 77
  • Pol: Muško
  • mizantrop 100%
« Odgovor #33 poslato: 14:29:56, 30.Nov.2013. »
Ve na Jmc moze da se odnosi i na polja kojima Ve konkretno u natalu vlada, dakle mozda imas dug prema nekom prijatelju ili profesiji, ne mora samo ljubav da bude u pitanju.. ako imas nekog projatelja sa kojim ti je odnos mucan, ali si jako vezana za njega, nekako ne mozes da prekines prijateljstvo, ili ako kroz neki posao ili profesiju dozivljavas samo gubitke, to je onda to.
"Power is being told you're not loved and not being destroyed by it." Madonna

*

Van mreže Pokahontas-84

• **
  • 262
  • 8
  • Love,Peace,Freedom
« Odgovor #34 poslato: 15:06:24, 30.Nov.2013. »
Slazem se sa Plutonac.... Venera kao simbol ljubavi, obicno se veze za intimna ljubav, ali tu moze da spada i prijateljska ljubav, slaganje sa kolegama, mozda rad, profesija te ne ispunjuje dovoljno.... Ti to najbolje si znas... Ako ti ide dobro u ljubavi, a lose ili manje dobro na posao i sa prijateljima, onda tu je simbolika na VE0jmc i obratno...

*

Van mreže Pokahontas-84

• **
  • 262
  • 8
  • Love,Peace,Freedom
« Odgovor #35 poslato: 15:10:18, 30.Nov.2013. »
E, ljudi, a moji Merkurovi kvadrati na cvorove? Meni je ME vladar 7mu kucu  :(

*

Van mreže plutonac

• 7 310
  • 77
  • mizantrop 100%
« Odgovor #36 poslato: 16:10:41, 30.Nov.2013. »
pa nema Ve nikakve veze sa prijateljskom ljubavlju ili poslom, mislio sam zbog toga sto je vladar 6. i 11. polja.. taj Me 90 cvorovi razmotri ako je egzaktan, siri orbis se ne racuna.. evo sta znaci Me 90 osa cvorova: karma je vezana za brata i pogresnu odluku koju je osoba donela, osoba ne vodi racuna o svojim odlukama i recima, manjak racionalnosti, neaporazum medju partnerima. Kod tebe je upravo u vezi sa prvim muzem.

*

Van mreže Pokahontas-84

• **
  • 262
  • 8
  • Love,Peace,Freedom
« Odgovor #37 poslato: 16:46:25, 30.Nov.2013. »
pa nema Ve nikakve veze sa prijateljskom ljubavlju ili poslom, mislio sam zbog toga sto je vladar 6. i 11. polja.. taj Me 90 cvorovi razmotri ako je egzaktan, siri orbis se ne racuna.. evo sta znaci Me 90 osa cvorova: karma je vezana za brata i pogresnu odluku koju je osoba donela, osoba ne vodi racuna o svojim odlukama i recima, manjak racionalnosti, neaporazum medju partnerima. Kod tebe je upravo u vezi sa prvim muzem.

VE simbolizira ljubav, a ljubav je siroki pojam, tu spadaju sve vrste ljubavi, megju koji je i prijateljska... kako joj je VE vladar 6 i 11 polje, eto povezivanja sa ljubav prema poslu i ljubav prema prijateljima. Hmmm, a moj ME je vladar i moje 4te - Blizanci, pa tu spada i moj brat.... Mislis imam neki dug prema njemu, kako i prema mom prvim muzem? Sa bratom i nemam neku komunikaciju, on je 14 godina mlagji od mene, jos je dzak u srednoj skoli, tako da, putevi su nam skroz razlicni, ali generalno, dobro stojimo.... Sa prvim muzem sam imala na momentima vrlu tesku komunikaciju, zestoke svagje, znali smo gadno da se izvredjamo.... nadam se da sam ispunila taj aspekt tu, da nece da se odrazi nadalje.

*

Van mreže dvostruka djevica

• 848
  • 44
  • I reč je dodir.. ako znaš..
« Odgovor #38 poslato: 22:46:12, 30.Nov.2013. »
Ja sam i napisala prvu por zbog toga jer sam mislim da bi trebalo da mi utiče više na karijeru nego na veze, iako Ve predstavlja način na koji volimo ipak ja bih ovo povezala sa kućama, šesta, veći dio desete i jedanaesta  e sad kači i jedan dio pete ipak milslim da će se ovo odraziti na posao i karijeru prije svega.

*

Van mreže plutonac

• 7 310
  • 77
  • mizantrop 100%
« Odgovor #39 poslato: 23:15:20, 30.Nov.2013. »
Ja sam i napisala prvu por zbog toga jer sam mislim da bi trebalo da mi utiče više na karijeru nego na veze, iako Ve predstavlja način na koji volimo ipak ja bih ovo povezala sa kućama, šesta, veći dio desete i jedanaesta  e sad kači i jedan dio pete ipak milslim da će se ovo odraziti na posao i karijeru prije svega.
i ja mislim to

Stranice: « 1 2 3 4 5 »

Brzi odgovor Vam omogućava da pošaljete poruku bez učitavanja nove stranice.

Upozorenje: u ovoj temi nije pisano već više od 365 dana.
Ukoliko niste sigurni da želite da odgovorite, razmislite o pokretanju nove teme.

Maksimum znakova 20000; preostalih znakova: 20000