Venerin povratak

• Odgovora: 53
Stranice: « 1 2 3 4 ... 6 »

0 članova i 1 gost pregledaju ovu temu.

*

Van mreže jupiter u raku

• **
  • 285
  • 1
  • Pol: Žensko
  • volim Paris
Odg: Venerin povratak
« Odgovor #10 poslato: 23:06:37, 18.Maj.2009. »
Ulepšala si mi ovaj smor dan...Hvala :) Izvinte ako je Off
Da dodam pitanje:
Da li su i koliki su orbisi? Da li samo egzaktan aspekat donosi ljubav...ukoliko je u znaku ispred,recimo...Sta to znaci?

orbisi ne mogu ni biti veliki 2-4 stepena,a ako je u znaku ispred,to se dešava kad je na početku znaka...napr ako je Venera na uzmimo...2 stepena raka..ona može da se nađe na 28 ili 29 blizanaca u svom povratku....i to se računa..:)
nikad ne reci nikad

*

Van mreže Ch

• 12 178
  • Zahvaljeno: 28 puta
  • 167
  • Pol: Muško
  • The start!
    • Facebook
    • Twitter
« Odgovor #11 poslato: 23:16:59, 18.Maj.2009. »
Mislim da ste trebali da spomenete da je 8 godina potrebno da se ciklusi Sunca i Venere poklope i da te planete dodju na isto mesto kao u natalnoj poziciji.
Verovatno se zbog toga i zbunila Astro-girl.

Inace Veneri je potrebno oko godinu dana da se vrati na isto mesto - znaci njen ciklus traje oko godinu dana.

*

Van mreže lilka

Počasni član
  • 1 314
  • Zahvaljeno: 2 puta
  • 4
« Odgovor #12 poslato: 23:20:32, 18.Maj.2009. »
Nisam shvatila,izvini.Evo konkretno pitanje.
Znaci -Natalna Venera(retro) je na 18 Blizanaca,a Solar R je na 20 Bika.

*

Van mreže jupiter u raku

• **
  • 285
  • 1
  • volim Paris
« Odgovor #13 poslato: 23:29:46, 18.Maj.2009. »
ovo je suviše veliki orbis, i to govori da nije u pitanju Venerin povratak za tu godinu...
nikad ne reci nikad

*

Van mreže Ch

• 12 178
  • 167
  • The start!
    • Facebook
    • Twitter
« Odgovor #14 poslato: 23:34:09, 18.Maj.2009. »
Venerin povratak je kada se vrati tacno i precizno na mesto gde je bila u natalu. Cim nahvatam malo vremena napisacu sve ono sto znam.

*

Van mreže lilka

Počasni član
  • 1 314
  • 4
« Odgovor #15 poslato: 23:35:07, 18.Maj.2009. »
Sad apsolutno i kristalno jasno :)
Ima istine...sad pogledah solar R za 1996/7 kad sam upoznala muža.I s obzirom da sam lupila datum po kom mi je ispalo da je Solarna venera na 26 Raka,a natalna na 7 Lava..Otprilike je to to.
I ju :) Ko ce se to vama udati? hehehe
« Najnovija izmena:: 23:49:52, 18.Maj.2009. lilka »

*

Van mreže medium

• *
  • 25
  • Zahvaljeno: 1 puta
  • 0
« Odgovor #16 poslato: 21:18:18, 19.Maj.2009. »
znaci gleda se kada je u solaru venera na natalnoj jesam li skapirala??? mojoj drugarici je to u ovom solaru ali ne znam da li se tako gleda a ona ima neke takve planove...a jedna se udaje u julu..ali sad gledam da je skoro svim ljudima mog godista ona na natalnoj ili bar blizu i meni....verovatno ja nisam nesto skapirala ;D....ajte nesto blize.... :-[
« Najnovija izmena:: 21:23:53, 19.Maj.2009. medium »

*

Van mreže Dorijana

• **
  • 533
  • 4
« Odgovor #17 poslato: 23:32:23, 19.Maj.2009. »
Hm...meni se doticni povratak desava 31-og ovog meseca...i gle cuda Asc kao i u solaru u Ribama...i to za malo da mi se desi da je u konjukciji sa Ma...a od aspekata nista pametno...sve presiroki orbisi...al dobro, cu da pratim sta se desava..pa mozda nesto i spojim... :-[

a ako se gleda u solaru...vala do 40-e nema meni smirivanja...;D
« Najnovija izmena:: 23:40:55, 19.Maj.2009. Dorijana »

Moj natal Oprez - aktivira se nakon 30-e poruke

*

Van mreže Ch

• 12 178
  • 167
  • The start!
    • Facebook
    • Twitter
« Odgovor #18 poslato: 23:45:07, 19.Maj.2009. »
znaci gleda se kada je u solaru venera na natalnoj jesam li skapirala??? mojoj drugarici je to u ovom solaru ali ne znam da li se tako gleda a ona ima neke takve planove...a jedna se udaje u julu..ali sad gledam da je skoro svim ljudima mog godista ona na natalnoj ili bar blizu i meni....verovatno ja nisam nesto skapirala ;D....ajte nesto blize.... :-[

Mozes ti da gledas u Solaru gde je Venera i da uporedjujes ali sa Venerinim povratkom ti dobijas sasvim novu kartu. Kroz tu novu kartu zvanu povratak Venere mozes da vidis kako ces u tom periodu pristupati ljubavi i svemu onom sto Venera simbolizuje.

Najznacajniji faktor u toj karti je kuca u kojoj se Venera nadje. Obicno pokazuje za cim tragate u tom periodu. Aspekti sa njom naravno opisuju kako, sta gde...
Nije dobro ako u je ovoj karti Venere potpuno neaspektovana jer ukazuje na jedan monoton period po pitanju ljubavi, srece i bliskih kontakata...

Ascedent pokazuje kako cete izrazavati simbole Venere a MC pokazuje ciljeve vezane za simbole Venere...

Uglovi kao i ugaone planete u karti Venerinog povratka su od sustinskog znacaja.

*

Van mreže medium

• *
  • 25
  • Zahvaljeno: 1 puta
  • 0
« Odgovor #19 poslato: 23:49:12, 19.Maj.2009. »
a kako se ona izradjuje ..posto je na astro.com nema...a ja videh da mi je u solaru i lunaru venera na natalnoj......anyway kako da izradim kartu? znaci nisam dobro skapirala... :D

Stranice: « 1 2 3 4 ... 6 »

Brzi odgovor Vam omogućava da pošaljete poruku bez učitavanja nove stranice.

Upozorenje: u ovoj temi nije pisano već više od 365 dana.
Ukoliko niste sigurni da želite da odgovorite, razmislite o pokretanju nove teme.

Maksimum znakova 20000; preostalih znakova: 20000