Veza sa ozenjenim muskarcem

• Odgovora: 175
Stranice: « 1 2 3 4 5 6 ... 18 »

0 članova i 1 gost pregledaju ovu temu.

*

Van mreže Nale 83

Počasni član
  • 8 252
  • Zahvaljeno: 2 puta
  • 15
  • Pol: Žensko
Odg: Veza sa ozenjenim muskarcem
« Odgovor #30 poslato: 14:43:21, 02.Nov.2009. »
Citat
Sad trazim na uvid svu dokumentaciju,upoznam celu rodbinu blizu i dalju,prijatelje,pa tek onda se upustam u nesto...salim se
:D

Ovo nije klasicna prica o ozenjenom muskarcu-slobodnoj devojci. Kada si saznala da je ozenjen, prekinula si svaki kontakt. To je ok, moze svakom da se dogodi.
Da budem u vezi sa covekom za koga znam da je ozenjen - nikada. Ne treba biti iskljuciv i reci "to necu nikada uraditi" ali po ovom pitanju jesam, jer zaista ne znam sta bi trebalo da se desi u mojoj glavi pa da pristanem na takvu vezu.

*

Van mreže sunshine_Dijana

Počasni član
  • 2 194
  • Zahvaljeno: 1 puta
  • 7
  • ~Sunshine~
« Odgovor #31 poslato: 20:30:18, 02.Nov.2009. »
U ljubim je pametnu! :)  A sta da odg na ovu temu, kad je Nale napisala moje misli od reci do reci? Bas, bas tako bih ja napisala :D
~Sunshine~

*

Van mreže maraja

Počasni član
  • 1 835
  • 69
    • Facebook
« Odgovor #32 poslato: 20:45:01, 02.Nov.2009. »
Nale je uglavnom sve napisala. Makar sama bila ne bih se usudila (*o*)

*

Van mreže rada

• **
  • 163
  • 0
« Odgovor #33 poslato: 21:03:37, 05.Nov.2009. »
ma ajde posle treba da me prozovu rasturacica brakova :D

*

Van mreže sunshine_Dijana

Počasni član
  • 2 194
  • 7
  • ~Sunshine~
« Odgovor #34 poslato: 18:15:48, 06.Nov.2009. »
He, samo zbog toga ne bi, ili...? :)
~Sunshine~

*

Van mreže Felisity

• **
  • 226
  • 9
« Odgovor #35 poslato: 00:28:38, 27.Nov.2009. »
Jao, bas me je pogodila ova tema! Verovali ili ne meni se dogodilo, ne ponosim se time ali se jednostavno dogodilo. Pre tri godine sam upoznala decka na nekoj svirci, on je prisao, razmenili brojeve telefona i to je to. Sutradan on mi pusti poruku da odemo na kafu i ja pristanem. Vidjali smo se sigurno jedno mesec dana skoro 2 puta nedeljno cisto na kafu i razgovor. Ni pomena o zeni, nikakva naznaka, burma, nejavljanje na telefon, dostupan uvek za mene. I posle nekih mesec dana se smuvamo, posle toga me upozna sa celim svojim drustvom izlazili zajedno bez nekog skrivanja ili tome slicno.Ja sam se zaljubila kao nikad u zivotu, nikad mi se nije dogodilo da se za tako kratko vreme zaljubim ali je to valjda neko prokletstvo. I on je stvarno bio pun paznje. Jos je dosao posle jedne uzasno grozne veze u kojoj je posesivnost bila nenormalna i traumaticna. On je prosto izgledao savrsen!Ja nikad nesto nisam imala potrebu da upoznam  njegovu porodicu posto su bili iz drugog grada i to mi je nekako bilo previse vezivanja i nisam razmisljala uopste o tome.  Kad posle godinu i mesec dana veze, bum, on me pozove i kaze da hoce da razgovara.Tada mi kaze da je ozenjen vec tri godine, da mu je zena u Austriji, da tamo radi i da se vidjaju jednom godisnje, da to vec dve godine i nije brak, da je ona otisla tamo jureci za karijerom, da ne zeli porodicu posto je izgubila bebu zbog koje su se jedino i vencali. Ma uzas!!!!! I kaze mi da nije imao snage da mi kaze sve to vreme jer nije mogao da podnese da me izgubi i da sam mu ja nesto posebno u zivotu sto nije ni sanjao da postoji. Da ce automatski podneti zahtev za razvod. Ja nisam znala gde se nalazim ali bukvalno, sto rekao neko ovde kao da ga je neko ledomatom polio! Sve sto sam mu rekla je da zbog mene razvod ne trazi jer smo mi tog momenta zavrsili i da ne mogu da mu oprostim toliku laz nikad u zivotu! Jednostavno sam ga izbrisala iz zivota.Nikad ga od tog momenta nisam vise videla niti cula jer sam automatski promenila broj telefona i vratila se na nekoliko meseci u moj rodni grad.Taj period je bio ravan paklu. Slucajno sam srela nekog njegovog druga u nekom kaficu rece mi da se razveo ipak od zene i da se uzasno promenio od naseg razlaza u kom smislu nisam imala snage da pitam. Definitivno ga jesam izbrisala iz zivota ali iz srca cini mi se nikad, posle njega nikoga nisam toliko jako volela jer sam se plasila razocarenja, ali nikad vise ne bih mogla cini mi se ni rec da razmenim sa njim.Sad stvarno dobro analiziram svaki znak, mada ni tada nije bilo znakova. Eto, jednostavno moze da se dogodi, a da ni sami ne znate. Zato nikad ne reci nikad jer to nikad moze biti vec sutra!

*

Van mreže Nale 83

Počasni član
  • 8 252
  • 15
« Odgovor #36 poslato: 13:23:31, 27.Nov.2009. »
Eto, jednostavno moze da se dogodi, a da ni sami ne znate. Zato nikad ne reci nikad jer to nikad moze biti vec sutra!

Tacno tako!
Tvoja prica je bas ostavila utisak na mene.

*

Van mreže Felisity

• **
  • 226
  • 9
« Odgovor #37 poslato: 13:37:14, 27.Nov.2009. »
Eto Nale, a cini mi se da si ti bas cesto koristila nikad u ovoj temi! :) Ali sve u zivotu ima resenje samo zavisi od karaktera, vaspitanja i mnogo toga jos. A onda covek na kraju kaze iznova ne zna se zasto je to dobro, jer uvek naucis nesto novo i spremniji si za nove zivotne prepreke!

*

Van mreže miss80

Počasni član
  • 5 001
  • 3
« Odgovor #38 poslato: 18:00:54, 27.Nov.2009. »
Nikada mi se to nije dogodilo i ne daj Boze da se desi...ne znam sta bi...to je stvarno grozna situacija,jos kada se umesaju jake strasti..uzas i propast.

*

Van mreže Nale 83

Počasni član
  • 8 252
  • 15
« Odgovor #39 poslato: 19:41:43, 27.Nov.2009. »
Rekala sam nikada ne bih bila sa ozenjenim muskarcem znajuci da je ozenjen. Opet, nista se sa sigurnoscu ne moze tvrditi (*o*) ali sam u ovom trenutku 99% sigurna da ta kombinacija ne dolazi u obzir.

Stranice: « 1 2 3 4 5 6 ... 18 »

Brzi odgovor Vam omogućava da pošaljete poruku bez učitavanja nove stranice.

Upozorenje: u ovoj temi nije pisano već više od 365 dana.
Ukoliko niste sigurni da želite da odgovorite, razmislite o pokretanju nove teme.

Maksimum znakova 20000; preostalih znakova: 20000