Besplatno tumacenje sinastrije ~ uporednog horoskopa

 • Odgovora: 137
Stranice: « 1 2 3 4 ... 14 »

0 članova i 1 gost pregledaju ovu temu.

*

Van mreže Šmišonja

 • *****
  Počasni član
 • 2 696
 • Zahvaljeno: 7 puta
 • 19
 • Pol: Žensko
 • Never Born, or Died. Only Visited This Planet...
  • Facebook
  • Twitter
  • Google+
  • Instagram
  • Badoo
Odg: Besplatno tumacenje sinastrije ~ uporednog horoskopa
« Odgovor #10 poslato: 11:45:10, 29.Sep.2009. »
♥ sinastrija ♥ čart

♥ dejvison ♥ čart


A sad da vidomo šta kažu zvezde :
♥ Sunce 180° Sunce : ovo nam ukazuje staru izreku "suprotnosti se privlače". Dva promenljiva Sunca mogu da donesu jedno drugome puno lepih i interesantnih situacija. S obzirom da ni jedan ni drugi znak nisu ljubitelji monotonije i uvek su željni avantura, sa ovakvom kombinacijom nikad nije "dosadno". Suprotni temperamenti koji se na neki čudan način uklapaju i dopunjuju daju mogućnost da oboje puno toga naučite od onog drugog. Moguće je da će on kao Blizanac biti čak i više od željenog "vrcavi vrtoguz" ali ti kao Strelac ćeš umeti da mu držiš pažnju.
~ tvoje Sunce sklapa 60° sa njegovim Mesecom, pada u njegovo VII polje i dodatno ima 180° sa njegovim Merkur O° Venera : ovo nam ukazuje da često ta njegova "vrcavost" može da te nervira, ali da se to sve uz odredjeni nivo šale i sitnog bockanja prevazilazi.
~ s druge strane, njegovo Sunce sklapa pa 60° sa tvojim Mesecom i ima O° sa vrhom tvog VIII polja : iako nije sklon padanju pod uticaj bilo čiji, ovaj momak će ipak na vrlo lagan i simpatičan način to ipak da uradi, poštovaće tvoje želje i vrlo često će te iznenaditi nivoom razumevanja i želje da ti ugodi.

♥ Mesec 180° Mesec : ovo nam pak pokazuje da se na neki način ispoljavanje emocija razlikuje kod vas dvoje ~ ti si ta koja vuče da emocije budu konkretnije kako u verbalnom ispoljavanju [jer tvoj Mesec je u njegovom IV polju] a on pak uvek kad treba da bude ozbiljan i ispolji svoje emocije, on okrene na šalu [njegov Mesec je u tvom III polju] Manji nesporazumi se mogu pojaviti jer ovakva kombinacija vrlo često prati onu narodnu "u pogrešno vreme na pogrešan način", ali zbog dobre postavke po poljima, to se sve nekako na kraju razreši u pozitivu.
~ tvoj Mesec ima 60° sa njegovim Merkur O° Venera : to tebi donosi mogućnost da ga na mnogo bolji način "osetiš" kad ili nešto nije u redu, ili pak da "čitaš izmedju redova" kad on nešto nedorečeno kaže.
~ njegov Mesec pak ima malo širi 90° sa tvojim Marsom : ovde već možemo da naslutimo odreddjenu dozu nervoze ili pak ljubomorne posesivnosti koja se povremeno javlja kod tebe zbog njegovog ponašanja. Nije ništa strašno, jer je 90° dosta širok, pa se ti periodi "negativnih vibracija" samo povremeno blago osećaju da struje izmedju vas dvoje.

♥ Merkur 150° Merkur : ovo je kombinacija stalnog intelektualnog nadopunjavanja i učenja, koje često dodje u ćorsokak zbog manjeg nedostatka tolerancije i strpljenja. Takodje, moguće je da se i neki životni ciljevi dijametralno razlikuju pa i da tu dodje do komplikacija.
~ tvoje Merkur je u njegovom VIII polju i ima 60° sa njegovim Mars O° Sartun i O° sa njegovim Jupiterom : ovo nam ukazuje na činjenicu da u razgovoru ti baš umeš da ga "bocneš gde je tanak" i da često iako nešto i naučiš nešto od njega na osnovu njegovih saveta i grešaka, nećeš da priznaš da je tako. S druge strane, ovo može i da ukaže na "ljubavne nesuglasice" koje se rešavaju kasnije u spavaćoj sobi.
~ njegov Merkur je isti kao i njegovo Sunce : 60° sa tvojim Mesecom, 180° sa tvojim Suncem i 150° sa tvojim Marsom : sve funkcioniše kako treba do tačke kad se jedno od vas ne smisli da ne prihvati savet onog drugog, već da radi na svoju ruku. Takodje je moguće da vas upravo ta "petarda" u komunikaciji i održava da budete zajedno, jer oboje volite "razboritu" svadju koja razbija monotoniju svakodnevnice.

♥ Venera # Venera ♥ ovde obe jesu u vazdušnim znacima koji se veoma vole, ali nemaju konkretan Ptolomejev aspekt da bi mogli da sa sigurnošću kažemo da je to sjajna kombinacija ~ ovo jeste dobra kombinacija, naročito za tebe, jer je tvoja Venera na početnim znacima Vodolije i samim tim je prilagodljivija od njegove Venere na kraju Blizanaca, koja već polako vuče na znak Raka.
~ tvoja Venera je vrlo blizu njegovog X polja [ego] i ima 90° njegov Mars O° Saturn : ovakva kombinacija na početku veze donosi automatsku hemijsku reakciju i izuzetno interesantan sex, ali kasnije, kako veza odmiče, ovaj 90° s njegove strane može da počne polako da te guši.
~ njegova Venera [kao i Sunce i Merkur] su u O° sa tvojim VIII poljem i sklapa 150° sa tvojim Marsom : vrlo slična kombinacija kao i ovo gore navedeno, sve na početku bude interesantno i novo, spremnost za experimentisanje zavidno, al kasnije jednostavno ta iskra nestaje, pa može da je zameni ili ljubomorno proveravanje "gde si, skim si?" ili pak da dodje do extrema proganjanja i uhodjenja s njegove strane.

♥ Mars // Mars ♥ šira O° ovde donosi vrlo visok nivo sexualne privlačnosti koja mora da se kontroliše jer oboje volite da imate glavnu reč u toj sferi vašeg odnosa. Takodje, s obzirom da su oba Marsa u svom drugom sedištu, treba se paziti kako emotivnih tako i fizičkih povreda koje možete jedan drugom da nanesete.
~ tvoj Mars je umetnut u njegovom VI polju i ima malo pre pomenut 150° sa njegovim Sunce O° Merkur O° Venera i 90° Mesec : ti na neki način umeš svojski da mu poremetiš svakodnevnicu i da mu izmeniš dnevni raspored obaveza, ali isto tako tvoju ljubav on može osetiti i kao nešto što mu i daje i oduzima snagu i vitalnost.
~ njegov Mars pak je na vrhu tvog XII polja i ima 90° sa tvojom Venerom i 60° tvoj Merkur : ovde se ponovo naglašava njegova možda nesvesna potreba da te ponekad proverava, ali zbog dobrog odnosa sa Merkurom ti donekle možeš normalnim racionalnim razgovorom da ga "spustiš na zemlju i oladiš mu glavu".

♥ Jupiter 180° Jupiter ♥ ovde imamo malo veći problem ~ sam Jupiter predstavlja osećaj za dobro i pošteno, kod tebe je on dobar i egzaltiran, dok kod njega je slab jer je u padu. Ovde može da dodje do sukoba jer se nikako ne slažete u pogledu nekih širih globalnih ideja, ali isto tako je moguć i omanji sukov na nivou religije ili želje da se istraže druge kulture, a moguće je i da nećete baš punim srcem, naročito on, da podržavate jedan drugog u izboru višeg obrazovanja.
~ tvoj Jupiter ima 120° sa njegovim Mars O° Saturn i širu 180° sa njegovim Neptunom i nalazi se u njegovom II polju: ovo nam ukazuje na malo viši nivo tolerancije koji ti imaš prema njemu u odnosu na njegove životne odluke i stavove. Retko kad mu do kraja skrešeš i retko kad zaista kažeš šta zaista misliš o njegovom načinu života i ponašanju prema drugima.
~ njegov Jupiter je pak umetnut u tvom II polju i ima O° sa tvojim stelijumom Saturn / Uran / Neptun : ovde vidimo da će on koristiti svaku moguću priliku da pokuša da te promeni svojim savetima u vezi pogleda na život ili tvoju želju za višim obrazovanjem i putovanjima i avanturom.

♥ Saturn 60° Saturn ♥ ovo je dobra aspektura, naročito zato što je tvoj Saturn u sedištu i "vuče" pozitivne delove ove kombinacije na videlo ~ jer koji god da je aspekt u pitanju, Saturn je malefik i jednostavno je "jače od njega" da širi odredjen nivo "blokade i ograničavanja".
~ tvoj Saturn je u njegovom VIII polju : moguće je da tvoj "star.mali" stav o svemu oko tebe povrmeno negativno deluje na njegovo samopouzdanje.
~ njegov Saturn je u tvom XII polju : moguće je da će povremeno njegova želja za "kontolisanjem cele situacije" da te guši i da ćeš se pored njega osećati kao "pod lupom".

♥ Uran / Neptun / Pluton ♥ kao generacijske planete imaju relativno malog konkretnog uticaja na sam vaš odnos.

Let me ask you something. If someone prays for patience, you think God gives them patience? Or does he give them the opportunity to be patient? If he prayed for courage, does God give him courage, or does he give him opportunities to be courageous? If someone prayed for the family to be closer, do you think God zaps them with warm fuzzy feelings, or does he give them opportunities to love each other?
 


*

Van mreže milica-tea

 • **
 • 479
 • 0
 • Pol: Žensko
Odg: Besplatno tumacenje sinastrije ~ uporednog horoskopa
« Odgovor #11 poslato: 12:43:10, 29.Sep.2009. »
hvala Smisonja :D puno si mi pomogla sa ovim tumacenjem :D :p
 

*

Van mreže Feniks

 • ***
 • 983
 • Zahvaljeno: 1 puta
 • 1
 • Pol: Žensko
Odg: Besplatno tumacenje sinastrije ~ uporednog horoskopa
« Odgovor #12 poslato: 04:56:26, 09.Okt.2009. »
Veliki pozdrav za sve koji pomazu u tumacenju uporednih horoskopa!!! Zamolila bih nekog da mi pomogne..ima li nade u ovoj sinastriji?!!! ja je licno imam (cekacu strpljivo koliko god je potrebno na Vase odgovore).

..i na povoljan momenat za ovu vezu!!!  :;
« Najnovija izmena:: 12:24:19, 03.Nov.2009. * Charobnjak * »
 

*

Van mreže lilka

 • *****
  Počasni član
 • 1 314
 • Zahvaljeno: 2 puta
 • 4
 • Pol: Žensko
Odg: Besplatno tumacenje sinastrije ~ uporednog horoskopa
« Odgovor #13 poslato: 10:12:08, 09.Okt.2009. »
Feniks
Citat
Uputstvo za sve clanove koji postavljaju pitanja u temi besplatno tumacenje natalne karte:

    * Minimum da bi postavili pitanje u ovoj temi je 200 poruka (ponovno tumacenje istoj osobi je moguce nakon godinu dana i 1000 poruka)
    * Takodje minimum je i bar 20 dana provedenog na forumu
    * Mozete postaviti samo jedno pitanje
    * Pitanje koje postavljate treba da bude konkretnije i sa nekim dodatnim informacijama jer na uopstena pitanja vam necemo odgovarati, svaka vasa dodatna informacija nam pomaze da bolje analiziramo vasu natalnu kartu i damo vam adekvatan odgovor

Citat
Tema nije zamisljena kako bi ucenjivali nekog da ima 200 poruka na forumu, vec to je samo jedan od dokaza da je ta osoba aktivan clan foruma i da mi ne zelimo davati tumacenja slucajnim prolaznicima.

Zabavi se na forumu i sto pre iskuckas, pre ces dobiti odgovor (mah:mah)

*

Van mreže Feniks

 • ***
 • 983
 • Zahvaljeno: 1 puta
 • 1
 • Pol: Žensko
Odg: Besplatno tumacenje sinastrije ~ uporednog horoskopa
« Odgovor #14 poslato: 01:23:01, 10.Okt.2009. »
Hvala puno..i cujemo se uskoro..mada 200"sms-a" (20dana)zvuci kao jako daleko.. ali vredite svaki otkucani znak. :-)
 

*

Van mreže revelation09

 • ***
 • 905
 • 2
 • Pol: Žensko
Odg: Besplatno tumacenje sinastrije ~ uporednog horoskopa
« Odgovor #15 poslato: 16:59:33, 21.Okt.2009. »
Htjela sam da pitam nesto u vezi sinastrije.Da li se moze dati bilo kakvo tumacinje s obzirom da od te druge osobe imam samo datum rodjenja ( bez sata ) i mjesto rodjenja? Na astro.com npr ne mogu da dobijem kartu bez sata, a znam da bez toga nemam raspored planeta po kucama,tako da je tumacenje dosta restriktivno! Da li se u tim situacijama moze uzeti neko proizvoljno vrijeme kao ponoc ili podne ili bi to vise stetilo nego koristilo?
Problem je u tome sto me bas zanima odnos izmedju mene i te osobe, nije u pitanju veza ali bi mogla da bude. On ne zna svoj podznak, tako da je to problem!


*

Van mreže Šmišonja

 • *****
  Počasni član
 • 2 696
 • Zahvaljeno: 7 puta
 • 19
 • Pol: Žensko
 • Never Born, or Died. Only Visited This Planet...
  • Facebook
  • Twitter
  • Google+
  • Instagram
  • Badoo
Odg: Besplatno tumacenje sinastrije ~ uporednog horoskopa
« Odgovor #16 poslato: 17:53:47, 21.Okt.2009. »
Lično mislim da se može odraditi ili ta "jednostrana" sinastrija, ili pak da se zadržiš na opciji "tvoja planeta vrs. njegova planeta" ~ i iz toga puno toga može da se dobije informacija  :)
Let me ask you something. If someone prays for patience, you think God gives them patience? Or does he give them the opportunity to be patient? If he prayed for courage, does God give him courage, or does he give him opportunities to be courageous? If someone prayed for the family to be closer, do you think God zaps them with warm fuzzy feelings, or does he give them opportunities to love each other?
 

*

Van mreže Ch

 • ******
 • 12 178
 • Zahvaljeno: 25 puta
 • 167
 • Pol: Muško
 • The start!
  • Facebook
  • Twitter
Odg: Besplatno tumacenje sinastrije ~ uporednog horoskopa
« Odgovor #17 poslato: 19:58:45, 21.Okt.2009. »
U svakom slucaju tumacenje i analiza sinastrije ne bi bila potpuna.
 

*

Van mreže Ch

 • ******
 • 12 178
 • Zahvaljeno: 25 puta
 • 167
 • Pol: Muško
 • The start!
  • Facebook
  • Twitter
Odg: Besplatno tumacenje sinastrije ~ uporednog horoskopa
« Odgovor #18 poslato: 00:48:24, 06.Nov.2009. »
Veliki pozdrav za sve koji pomazu u tumacenju uporednih horoskopa!!! Zamolila bih nekog da mi pomogne..ima li nade u ovoj sinastriji?!!! ja je licno imam (cekacu strpljivo koliko god je potrebno na Vase odgovore).

..i na povoljan momenat za ovu vezu!!!  :;

Ono sto se na prvi pogled vidi iz ove sinastrije je slican raspored planeta. Kod oboje se planete nalaze od IC do MC tj sa desne strane meridijana sto govori o pasivnim stavovima i neodlucnosti. Oboje ste okrenuti i usmereni na stavove i razmisljanja drugih. Za vecinu odluka i poteza u zivotu morate imate potvrdu drugih ljudi. Trud biste pre svega trebali da upotrebite za jacanje individualizacije.

Spoj Meseca i Sunca u sinastriji je jako bitan faktor za bilo kakvu vezu. Osnov je svega i ovaj vas sekstil ukazuje na sklad i harmoniju. Ono sto i nije za neku pohvalu je to sto nema nikakvog aspekta izmedju Venere i Marsa jer su oni zaduzeni za pojacanje privlacnosti, pokazivanje i zadovoljenje potreba, razbuktavanje strasti...   ali tu situaciju malo vadi sekstil tvoje Venere i njegovog Plutona...
Dupla konjukcija izmedju Meseca i Marsa kao i spoj izmedju Venere i cvorova ukazuje na poravnanje duga na ljubavnom i emotivnom planu.
Mesec, Mars ukazuju na privlacenje suprotnosti ali ukazuju i na odnos gde ozbiljno mozete patiti zbog stavova i ponasanja one druge strane u vezi. Jednostavno ukoliko u ovakvoj vezi dodje do pojacanje netrpeljivosti, neslaganja jedino resenje je prekid. u suprotnom partneri pocinju jedno drugo da muce pa sve to moze da preraste u "sado-mazo" odnos.

Koliko vidim iz natalne on je za neke ljude cudna osoba, ima neke svoje ideje i nezgodnog je karaktera. Da bi promenio nesto i primenio svoju ideju, puno puta ce da donese odluku koja mu ne ide u prilog. Puno puta ce biti jednostavan i neosecajan a puno puta human i dobronameran. Definitivno se vidi jak planetarni potencijal koji neke tvoje planete ne mogu bas u stopu da prate i mozda ce ovde biti i odlucujuci faktor.
Ova osoba je primecena kod zenskog sveta tako da znas da konkurencija nece da izostane...

Zajednicki mozete da privucete pozitivne i srecne okolnosti. Ukoliko biste trebali da resite neku ozbiljnu situaciju verujem da bi to uradili sa minimum utrosene energije jer obostrano razumete medjusobne ciljeve.
Tvoja Venera u njegovoj VIII kuci prica o obostranoj ali pre svega njegovoj strasti prema tebi - znaci definitivno nije ravnodusan...
Znaci ovde ima nade ali morala bi dobro da procenis kakva je do sada situacija bila i da li postoje uslovi da se nesto konkretizuje u narednom periodu.
Ovaj period pa sve do 10. decembra ti je pozitivan za donosenje odluka i vodjenje konkretnih razgovora sa doticnim...

Srecno! :mig:
 

*

Van mreže Feniks

 • ***
 • 983
 • Zahvaljeno: 1 puta
 • 1
 • Pol: Žensko
Odg: Besplatno tumacenje sinastrije ~ uporednog horoskopa
« Odgovor #19 poslato: 04:21:07, 06.Nov.2009. »
Sve je tu..od zdrave i nezdrave konkurencije, preko "uplitanja" blize okoline na negativan nacin..strast, divljenje, podrzavanje.. ne nedostaje u pogledima i recima, ali dela..su ona koja treba da definisu konkretan odnos..

Imam fore da budem pasivna do 23.11,dok se ne vrati (zvucim kao da ce smak sveta, ali mog  :srce:) ..ali na koji nacin moje odluke mogu da uticu pozitivno na nas odnos..to zaista nemam pojma! Jos uvek ne vadim pouku tranzitnog Saturna!

Uhvatila sam se za sve negativne strane i odlucujuci faktor: Jak planetarni potencijal koji On ima - moje planete ne mogu u stopu da prate?! Zar se nekim saznanjima ne moze to ublaziti/razbiti (kad se vec ne mogu otkloniti)? Verujem da postoji nacin  inlove!!! Jer mi mozes samo to jos pojasniti?
I da, gde sam to ono bese procitala: Za pocetak menjajmo sebe(na bolje naravno), jer menjajuci sebe menjamo i druge
  :)


 


Stranice: « 1 2 3 4 ... 14 »

 

Brzi odgovor Vam omogućava da pošaljete poruku bez učitavanja nove stranice.

Upozorenje: ova tema je trenutno zaključana! Samo administratori i urednici mogu da odgovaraju.

Upozorenje: u ovoj temi nije pisano već više od 365 dana.
Ukoliko niste sigurni da želite da odgovorite, razmislite o pokretanju nove teme.


Maksimum znakova 20000; preostalih znakova: 20000

Related Topics

  Naslov teme / Započeo Odgovora Najnovije:
163 Odgovora
34867 Pregleda
Najnovije: 03:04:32, 26.Mar.2018.
Mirjana16011990
2 Odgovora
1492 Pregleda
Najnovije: 22:18:31, 28.Okt.2013.
elena86
9 Odgovora
16155 Pregleda
Najnovije: 12:08:35, 20.Apr.2020.
TF 2008