Zašto ste se udale?

• Odgovora: 28
Stranice: « 1 2 3

0 članova i 1 gost pregledaju ovu temu.

*

Van mreže sunshine_Dijana

Počasni član
  • 2 194
  • Zahvaljeno: 1 puta
  • 7
  • Pol: Žensko
  • ~Sunshine~
Odg: Zasto ste se udale?
« Odgovor #20 poslato: 22:57:47, 25.Maj.2009. »
Da, definitivno je tacno ono:"Tek kad izgubis, vidis sta si imao!"... Moj decko i ja smo cak i raskinuli jedno, i to je bilo... Ajooooj! Bio je on kriv, i to mnogo. Ali onda je dosao i kada smo se pomirili, rekao mi je da je to:"Tek kad izgubis, vidis sta si imao!" zaista tacno i da je shvatio mnoge stvari... I da sam ja njegovo sve. I devojka, i drug, i brat, sve! :) I zaista, od tada se mnogo bolje ponasa i oboje se dosta vise trudimo.... Jer to vreme jedno bez drugog je bio pravi pakao!
~Sunshine~

*

Van mreže marijet

• *
  • 62
  • 0
« Odgovor #21 poslato: 11:26:37, 26.Maj.2009. »
 Od one bake koja stalno kuka na muža,pretvori se u baku koja umire za njim,prisecajuci se samo lepih stvari.Jutarnjih kafica,setnje, rodjenje prvog deteta i jegovog ushicenja,godišnjih odmora itd.
Ta priča,njena zivotna..me je baš mnogo naučila.Čovek bude slep pored očiju i vrlo često ne vidi šumu od drveca.

mislim da je tu u pitanju masta!
verovatno je ta baka uvek i zivela u nekoj svojoj masti, mozda zbog toga sto je bezala od stvarnog zivota sa svojim muzem, koji ju je varao i povredjivao, tako da bi opstala u tom braku, jer je inace resila da izdrzi do kraja, morala je pobeci u mastu ....  :(

« Najnovija izmena:: 11:29:18, 26.Maj.2009. marijet »

*

Van mreže Little_dress

• **
  • 326
  • 1
« Odgovor #22 poslato: 14:21:47, 31.Maj.2009. »
Ja nisam , jos uvek....
Moja Natalna karta
 ...Sanovnik s jasnim slovima lako je to sa snovima nevolje krenu onda kad tumačim stvarnost...

*

Van mreže lilka

Počasni član
  • 1 314
  • Zahvaljeno: 2 puta
  • 4
« Odgovor #23 poslato: 00:01:31, 01.Jun.2009. »
Od one bake koja stalno kuka na muža,pretvori se u baku koja umire za njim,prisecajuci se samo lepih stvari.Jutarnjih kafica,setnje, rodjenje prvog deteta i jegovog ushicenja,godišnjih odmora itd.
Ta priča,njena zivotna..me je baš mnogo naučila.Čovek bude slep pored očiju i vrlo često ne vidi šumu od drveca.

mislim da je tu u pitanju masta!
verovatno je ta baka uvek i zivela u nekoj svojoj masti, mozda zbog toga sto je bezala od stvarnog zivota sa svojim muzem, koji ju je varao i povredjivao, tako da bi opstala u tom braku, jer je inace resila da izdrzi do kraja, morala je pobeci u mastu ....  :(

Povredjivanje je tokom života neminovno...ne treba meriti šta koga više može da zaboli...e, samo je poenta sta je mera vrednosti i šta može prevagnuti u takvom-onakvom životnom putu.

*

Van mreže jupiter u raku

• **
  • 285
  • 1
  • volim Paris
« Odgovor #24 poslato: 01:22:24, 02.Jun.2009. »
Citat
Povredjivanje je tokom života neminovno...ne treba meriti šta koga više može da zaboli...e, samo je poenta sta je mera vrednosti i šta može prevagnuti u takvom-onakvom životnom putu.

prioriteti su najbitniji u svemu pa i u braku...da li je prioritet sam brak i deca i porodica, zajedništvo i sve one lepe male i velike stvari, koji dvoje ljudi dele u zajedničkom životu....
ili je prioritet samo emotivna i fizička veza do daske...
pa ako nešto zaškripi u ovom drugom aspektu, zaboravi se na ono prvo....počnu svađe i razlaz je neminovan..posle dolazi osvešćivanje i kajanje..
jer, dvoje ljudi mogu da ostanu u zajednici,braku samo uz puno uzajamno poštovanje, razumevanje i veeliku dozu tolerancije..
i u dobru i u zlu ..i razumeti slabosti i mane druge strane i moći ih prihvatiti zajedno sa vrlinama..
ne zaboraviti nikad da smo i sami puni mana i slabosti i raznih loših navika, koje takođe smetaju drugoj strani..
tolerancija...tolerancija..tolerancija....to su tri preduslova za dobar brak..
moj je trajao 35 godina, sve dok nas smrt nije razdvojila....a udala sam se, jer sam osećala da sa njim mogu da živim..to je bio glavni razlog..
nikad ne reci nikad

*

Van mreže lilka

Počasni član
  • 1 314
  • Zahvaljeno: 2 puta
  • 4
« Odgovor #25 poslato: 10:04:34, 02.Jun.2009. »
Citat
ne zaboraviti nikad da smo i sami puni mana i slabosti i raznih loših navika, koje takođe smetaju drugoj strani..
tolerancija...tolerancija..tolerancija....to su tri preduslova za dobar brak..

Srž :) (e*e)

*

Van mreže elena86

• 4 388
  • Zahvaljeno: 1 puta
  • 129
Odg: Zašto ste se udale?
« Odgovor #26 poslato: 23:09:06, 24.Apr.2014. »
Mladost ludost  ;D
Svaka zena je dama u drustvu pravog muskarca

*

Van mreže Persefona.

• *
  • 29
  • 1
« Odgovor #27 poslato: 05:58:43, 18.Avg.2014. »
Imala sam priliku, ali nisam, mozda sam tada bila nezrela zato i to je onda dobro.
Sama sam, pa ponekad uhvatim sebe kako razmisljam o tome sta bi bilo da je bilo..., ali to je bio moj izbor (rzm)
Noćas ljubav dolazila k meni, mrtva ljubav iz sviju vremena,zaljubljeni, smrću zagrljeni, pod poljupcem mrtvih uspomena
V.P.DIS

*

Van mreže zaza

• **
  • 143
  • 2
« Odgovor #28 poslato: 11:41:58, 01.Dec.2014. »
mladalacka radoznalost :)

Stranice: « 1 2 3

Brzi odgovor Vam omogućava da pošaljete poruku bez učitavanja nove stranice.

Upozorenje: u ovoj temi nije pisano već više od 365 dana.
Ukoliko niste sigurni da želite da odgovorite, razmislite o pokretanju nove teme.

Maksimum znakova 20000; preostalih znakova: 20000