Zašto ste se udale?

• Odgovora: 28
Stranice: 1 2 3 »

0 članova i 1 gost pregledaju ovu temu.

*

Van mreže sunshine_Dijana

Počasni član
  • 2 194
  • Zahvaljeno: 1 puta
  • 7
  • Pol: Žensko
  • ~Sunshine~
Zašto ste se udale?
« poslato: 17:56:54, 09.Maj.2009. »
Da li Vas je neko prisilio, ili bar vrsio pritisak...? Ili ipak je to bila samo Vasa volja? Da li da ne biste spavale uvece same, ili je nesto drugo razlog?  ;) ;D
« Najnovija izmena:: 00:38:16, 04.Jun.2009. lilka »

~Sunshine~

*

Van mreže Šmišonja

Počasni član
  • 2 697
  • Zahvaljeno: 7 puta
  • 19
  • Never Born, or Died. Only Visited This Planet...
    • Facebook
    • Twitter
    • Google+
    • Instagram
    • Badoo
Odg: Zasto ste se udale?
« Odgovor #1 poslato: 18:41:41, 09.Maj.2009. »
Neplanirana trudnoća koja je otkrivena tek u IV mesecu... onda smo se verili... ali posle je on poginuo... tako da nisam ni stigla do braka... a iskreno... nikako nisam htela da se udam... ali sam zbog deteta ipak htela da bude "sve po propisu" ... i ipak na kraju nije bilo ništa "po propisu"  :( (*o*)
Let me ask you something. If someone prays for patience, you think God gives them patience? Or does he give them the opportunity to be patient? If he prayed for courage, does God give him courage, or does he give him opportunities to be courageous? If someone prayed for the family to be closer, do you think God zaps them with warm fuzzy feelings, or does he give them opportunities to love each other?

*

Van mreže *Mew - S.w.E.e.T*

• 1 113
  • Zahvaljeno: 3 puta
  • 3
  • ..samo u snu..ljubav postoji za nas..
« Odgovor #2 poslato: 18:45:41, 09.Maj.2009. »
zaista uzasno :(
...Te busque debajo de las piedras y no te encontre
En la manana fria y en la noche te busquer Hasta enloquecer Pero tú llegaste a mi vida como una luz Sanando las heridas de mi corazon Haciéndome sentir vivo otra vez...

*

Počasni član
  • 2 194
  • 7
  • ~Sunshine~
« Odgovor #3 poslato: 20:47:16, 09.Maj.2009. »
Zao mi je stvarno, najiskrenije... :( Da li sada imas nekoga koga volis? Ili neku takvu vrstu podrske i oslonca?
~Sunshine~

*

Van mreže Šmišonja

Počasni član
  • 2 697
  • 19
    • Facebook
    • Twitter
    • Google+
    • Instagram
    • Badoo
« Odgovor #4 poslato: 08:51:56, 10.Maj.2009. »
   Imam ćerkicu Dušku od 10 meseci i bolesnog oca [invalidski penzioner] i to je to [mama mi je pre 7 godina umrla o raka] a iskreno, ni malo nisam raspoložena da tražim nekoga [mislim na muškarca] još uvek... jednostavno mi to nema smisla sada... niti imam raspoloženja, niti vremena, pošto živimo od tatine penzije i mojih astro-konsultacija... neki put mi malo 24h da sve obavim po kući i van kuće... e jedino zato mi neki put malo smeta što sam sama... kakvi god da su muškarci, ipak mogu pomoći, pa makar da se izvičem na njega kada mi se sve sakupi u srcu...  :-[
   Na sreću imam par drugarica koje mi puno pomažu, tako da s te strane imam emotivnu podršku  :)
   Jedinica sam... navikla sam da se borim sama... takav život...  (*o*)
Let me ask you something. If someone prays for patience, you think God gives them patience? Or does he give them the opportunity to be patient? If he prayed for courage, does God give him courage, or does he give him opportunities to be courageous? If someone prayed for the family to be closer, do you think God zaps them with warm fuzzy feelings, or does he give them opportunities to love each other?

*

Van mreže Ch

• 12 178
  • Zahvaljeno: 28 puta
  • 167
  • Pol: Muško
  • The start!
    • Facebook
    • Twitter
« Odgovor #5 poslato: 11:50:14, 10.Maj.2009. »
Ceo Charobnjak tim je uz tebe  kiss2

*

Van mreže Šmišonja

Počasni član
  • 2 697
  • 19
    • Facebook
    • Twitter
    • Google+
    • Instagram
    • Badoo
« Odgovor #6 poslato: 12:13:23, 10.Maj.2009. »

*

Počasni član
  • 2 194
  • 7
  • ~Sunshine~
« Odgovor #7 poslato: 13:07:33, 10.Maj.2009. »
Naravno! Svi smo uz tebe! Tako treba... Samo hrabro i jako! :D  Guraj!!! :-* :zagrljaj:
~Sunshine~

*

Van mreže marijet

• *
  • 62
  • 0
« Odgovor #8 poslato: 13:47:56, 10.Maj.2009. »
svaka čast na borbenosti... mislim da se svaki dobro odrađen zadatak u životu dobrim vraća, a sve što ustvari moženo uraditi je da damo najbolje od sebe u datim momentima.  kiss2

*

Van mreže Šmišonja

Počasni član
  • 2 697
  • 19
    • Facebook
    • Twitter
    • Google+
    • Instagram
    • Badoo
« Odgovor #9 poslato: 14:00:41, 10.Maj.2009. »
Naravno. Treba biti zahvalan na malim stvarima [ali nikad ne posustati u želji i za nečim većim] i buditi se sa zahvalnošću ma koliko taj dan bio loš i težak... jer se neki nisu probudili...

Stara kineska poslovica kaže "Borac - pobednik je onaj koji je i izgubio bitku, ali je ipak pokušao da se bori, a gubitnik je onaj koji nije ni pokušao da se bori"  8)

Zato ja ne tugujem previše za tim što nisam udata... ako treba, biće, ako ne... idem dalje... pored mene može biti čovek i 20 narednih godina i bez tog "papira" zar ne?

Upoznala sam davno davno jedan mnogo simpatičan par. Nisu bili venčani, a onda su slavili 25godina braka. Nekako ih prijatelji nagovorili da "red je, ovako nije 'moralno' itd" da se venčaju. Svadba je bila u utorak... razveli su se za nedelju dana... sve se promenilo... na sreću pa su bili svesni svega i kada su se razveli, opet su bili srećni... i ja se držim toga... nekako mi lepše, šta znam, deluje "slobodnije i manje zahtevnije"  :-[

HVALA NA PODRŠCI   :srce: :srce: :srce:

Stranice: 1 2 3 »

Brzi odgovor Vam omogućava da pošaljete poruku bez učitavanja nove stranice.

Upozorenje: u ovoj temi nije pisano već više od 365 dana.
Ukoliko niste sigurni da želite da odgovorite, razmislite o pokretanju nove teme.

Maksimum znakova 20000; preostalih znakova: 20000