Anketa

Moj favorit je...

Loreal.
(21.7%)
Pantene.
(13%)
Garnier.
(21.7%)
Herbal Essences.
(0%)
Gliss Kur.
(17.4%)
Wash&Go.
(8.7%)
Cliven.
(0%)
Clear.
(4.3%)
Head&Schoulders.
(4.3%)
Nivea.
(4.3%)
Samo litarske!
(4.3%)

Šampon za kosu

• Odgovora: 130
Stranice: « 1 ... 3 4 5 6 7 ... 14 »

0 članova i 1 gost pregledaju ovu temu.

*

Van mreže revelation09

• 905
  • 2
  • Pol: Žensko
Odg: Šampon za kosu
« Odgovor #40 poslato: 13:59:08, 20.Avg.2009. »

Radim za Procter & Gamble ( Head & Schoulders,Wash & Go, Herbal Esenciss, Pantene) kao konsultant za kozmetiku skoro 4. godine i jako dobro poznajem i ostale proizvodjace ,a sa kosom skoro 14 godina...Mozemo zajedno odredjivati kome kakav sampon i svi ostali proizvodi za kosu su potrebni. Ukoliko imate bilo kakvo pitanje..pucajte ?

Ne mogu da vjerujem..neko takav kao ti mi je jako potreban!!!!

Ja nemam kosu, ja imam jednu paucinu na glavi..nemas pojma kako ne volim svoju kosu...!!!

Imam tanku, mekanu kosu koja se jako brzo masti i koja se jako mrsi ( valjda upravo zbog toga sto imam jako tanku vlas )...Duzina-do ramena, inace nemam perut, i kosa je zdrava, nije iskrzana i sl.

Potreban mi je neki dobar sampon za volumen i za jacanje kose...Koristila sam razne sampone..Mozda mi se kao najbolji pokazao 'Herbal Essentials za volumen'...ali u posl. vrijeme ni on mi ne prija, kosa mi je bas slaba...Sad sam probala Schaum-in sampon za masnu kosu ali nesto nisam zadovoljna!

Sto bi mi preporucila ?

*

Van mreže lilka

Počasni član
  • 1 314
  • Zahvaljeno: 2 puta
  • 4
« Odgovor #41 poslato: 10:47:18, 22.Avg.2009. »
Sustinski ne mogu reci nesto sto verujem vec ne znas. Vrlo je vazno kosu odmascivati i koristiti kako sampone,tako balzame za jacanje kose i pre svega za volumen, maske i pravilna ishrana.Kosa ti je data genetski i zaista se malo moze uraditi da ona promeni svoju strukturu.Sve sto mi mozemo je da nadjemo pravu stvar da stilizovanjem dobijes ili sebi olaksas.
Herbal sampon je zaista dobar jer je blag, mogu ga i deca koristiti, za svakodnevnu je upotrebu i radila sam neko istrazivanje trzista gde je dokazano da izaziva najmanje pratecih i mogucih nezeljenih dejstava tj efekata. medjutim nova kolekcija je izbacena i sad cemo sacekati da vidimo kako ce reagovati,a do tad.
Pantene Full& Thick sampon je za tebe.Namenjen je za jacanje i tanku vlas, i lepo daje volumen. balzame cemo izbeci ,ali uzeces masku 3XAmino i na taj nacin ces je hraniti i jacati jer Amino acid je prirodan sastojak kose sto ova maska u odnosu na druge maske ima pojacano i vecu koncetraciju. Amino Acid se vezuje za prirodan Amino acid i tad poboljsava strukturu vlasi,jaca je i samam tim imamo jacu samu vlas.Kod ovog sampona s obzirom da cesto moras prati kosu, je vazno da ga vrlo malo stavljas, upitanju su koncetrati i nikeko ne smemo stavljati velike kolicine,kao ni direktno na kosu....bolje ga je malo razblaziti ili pak staviti vrlo malo.Za tvoju kosu je pogubno da posle pranja je frotiras, znaci,pranje mora biti blago,nikako je ne smes trljati peskirom, samo uviti u peskir da peskir upije visak vode i dalje nastavis sa susenjem/stilizovanjem. Češljanje isto tako, nikako grubo i ako mozes sa česčjem koji ima prirodna vlakna.
Gornji sloj kose, ne bi bilo lose da je stepenasto osisan, blago. kako bi prirodno dobila na volumenu,bar u potiljacnom delu,a za stilizovanje,ukoliko je prirodan izgled kose u pitanju? Mozes uzeti Wellaflex fluid za volumen- Volime 2nd day koji blago ucvrscuje i stvara jastucice izmedju vlasi i na taj nacin ne dozvoljava da se kosa slepljuje i elektrise a dejstvo mu je 48 sati.Stavlja se na mokru,opranu,cistu kosu vise prema korenu kose,kako bi koren bio izdignutiji i blago ga rascesjas.Šta dobijes? da kada je isfeniras ili pak ostavis da se osusi jednim pokretom ruke kroz kosu povecas volumen. Tu su i blaga feniranja, vikleri u korenu kose i redovno pranje kose.Jenom mesecno je prelij sa jedan cep jabukovog sirceta na par litara vode i tako ostavi.Em je hrani,jaca em je odmascuje i skoda nagomilan kamenac na vlasi sto otezava samu vlas.
Ukoliko zelis bas frizure preporucila bih ti Londa kolekciju...sadrze betain i pntenol,gelovi su bez alkohola sto nece dodatno isusivati kosu i namenjena je za negu kose ili tanku vlas.Ne ulepljuje sto je u tvom slucaju vrlo vazno,a mozes odabrati i jacinu koja ti odgovara.Nadam se da sam odgovorila na bar deo tvog problema,a ako imas neko konretno pitanje, pucaj? :D

*

Van mreže revelation09

• 905
  • 2
« Odgovor #42 poslato: 18:20:03, 22.Avg.2009. »
Lilka zaista ti hvala na ovako iscrpnom odgovoru!!!!Ti se zaista razumijes u sve ovo i divno je sto si voljna da svoje znanje, kroz savjete dijelis sa nama :)

Posto nisam pronasla Herbalov sampon za volumen, kupila sam juce Nivein Lift Volumen(cini mi se da se tako zove) za tanku i ravnu kosu, ali cu nabaviti i ovaj Pantene sto si mi preporucila!

Da, gornji sloj kose uvije sisam stepenasto da bih 'izvukla' volumen a tu su naravno uvijek neke duzine do ramena jer mi tip kose ne ostavlja mnogo prostora za experimentisanjem. U stvari ja najcesce nosim kosu podignutu ali ne u rep nego snalicama (kao stipaljkama )je pokupim i tako malo podignem gornji sloj kose.Ne samo sto mi tako bolje stoji nego mi je tako zaista lakse.Kad pustim kosu cak i kad je isfenirana poslije pola sata ona odmah splasne kao da me je neko necim polio po glavi,tako da mi je i feniranje beskorisno!
U svakom sl. trudim se da kosu njegujem ali da je ne tretiram bilo cim, a tvoji savjeti mi djeluju zaista konstruktivno, tako da se nadam boljitku...

*

Van mreže elenica

Počasni član
  • 4 065
  • 53
« Odgovor #43 poslato: 15:50:37, 10.Apr.2010. »
Elsève sampon za kosu sa maticnim mlecom mi je trenutno najdrazi.Do sad sam ih uglavnom cesto menjala ali me je ovaj odusevio najvise zbog mirisa tako da ga vec neko vreme koristim.

*

Van mreže Nale 83

Počasni član
  • 8 252
  • 15
« Odgovor #44 poslato: 18:59:35, 10.Apr.2010. »
Citat
Elsève sampon za kosu sa maticnim mlecom
Koristimo isti sampon :) . Odlican je. Mene nije odusevio toliko mirisom ;D koliko kvalitetom... Koristim celu kolekciju koja ide uz taj sampon i zaista sam prezadovoljna.

*

Van mreže miss80

Počasni član
  • 5 001
  • 3
« Odgovor #45 poslato: 22:17:28, 10.Apr.2010. »
I meni prijaju Loreal samponi,i  sa maticnim mlecom i onaj za normalnu kosu 2u1 koji se malo teze nalazi,ali i sampon protiv lomljenja,svi su mi dobri.Kad njih potrosim probacu  novi Repair 5.Probala sam i  nove Garnier Naturals jaje i onaj za suvu kosu sa avokadom i mnogo su dobri,bolji od Garnier Fructis,koji mi uopste nisu prijali.

*

Van mreže Nale 83

Počasni član
  • 8 252
  • 15
« Odgovor #46 poslato: 23:24:47, 10.Apr.2010. »
Ne znam u cemu je stvar ali Garnier Fructis retko kome odgovaraju

*

Van mreže srna

• **
  • 524
  • 1
« Odgovor #47 poslato: 12:54:34, 11.Apr.2010. »
Za kombinovanu kosu (masno tjeme-suvi krajevi) i perut + željeni volumen?

*

Van mreže miss80

Počasni član
  • 5 001
  • 3
« Odgovor #48 poslato: 13:03:32, 11.Apr.2010. »
Head&Shoulders Extra volume,šampon za takav tip kose+otklanjanje peruti

*

Van mreže Alicia

• 5 822
  • Zahvaljeno: 4 puta
  • 64
  • mizantrop 1%
« Odgovor #49 poslato: 15:55:12, 06.Jun.2010. »
Ja koristim fitoval i nivea-u, za plavu kosu. Fitoval sam pocela da koristim kad sam upropastila kosu minivalom, imam previse tanku kosu, i osjetljivu dlaku. Tako da najjjjjblaza kiselina ju je poprilicno ostetila. Tako da vec 2 god. koristim fitoval, i mogu reci da mi je pomogao.
Be Weird, at least you will have a unique Personality.

Stranice: « 1 ... 3 4 5 6 7 ... 14 »

Brzi odgovor Vam omogućava da pošaljete poruku bez učitavanja nove stranice.

Upozorenje: u ovoj temi nije pisano već više od 365 dana.
Ukoliko niste sigurni da želite da odgovorite, razmislite o pokretanju nove teme.

Maksimum znakova 20000; preostalih znakova: 20000