Anketa

Moj favorit je...

Loreal.
(21.7%)
Pantene.
(13%)
Garnier.
(21.7%)
Herbal Essences.
(0%)
Gliss Kur.
(17.4%)
Wash&Go.
(8.7%)
Cliven.
(0%)
Clear.
(4.3%)
Head&Schoulders.
(4.3%)
Nivea.
(4.3%)
Samo litarske!
(4.3%)

Šampon za kosu

• Odgovora: 130
Stranice: « 1 2 3 4 5 6 ... 14 »

0 članova i 1 gost pregledaju ovu temu.

*

Van mreže Nale 83

Počasni član
  • 8 252
  • Zahvaljeno: 2 puta
  • 15
  • Pol: Žensko
Odg: Šampon za kosu
« Odgovor #30 poslato: 02:15:52, 23.Jun.2009. »
Lilka treba mi tvoja strucna pomoc!
Imam ravnu i glatku kosu, ima je prilicno, nije retka ali me danas frizer unakazi - stanjio mi je krajeve i osisao stepenasto  >:( !
Sad mi kosa nema tezinu i nekako mi deluje...mrtva  :placko: !
Sta mi preporucujes, razmisljam i o nekoj kremi za kosu  (rzm) ?

*

Van mreže lilka

Počasni član
  • 1 314
  • 4
« Odgovor #31 poslato: 11:44:12, 23.Jun.2009. »
Moraš mi draga samo reci da kakav je tip kose i koja je dužina u pitanju ( masan, normalan,suv....)?Ako je zdrava onda se možemo samo baviti stilizovanjem? A verujem da ce biti ok,samo da se navikneš. :)

*

Van mreže Nale 83

Počasni član
  • 8 252
  • 15
« Odgovor #32 poslato: 14:51:33, 23.Jun.2009. »
Kosa mi je duga, do nedavno se brzo mastila ali je sada OK. Dlaka je jako svilenkasta i lagana ali je ima dosta  ;D. Htela bih da dobije tezinu i sjaj, ! zahtevam li nemoguce  ;) ?
Ma i ja mislim da cu se navici na ovu frizuru, ako nista, bar mi kosa brzo raste pa cu je lako promeniti. On je kao vrhunski frizer, nemam pojma koje je sve nagrade osvajao u zadnje vreme ali covek jednostavno ne slusa sta mu govoris, sisa kako i koliko on hoce. A meni tako i treba kad mi zinulo ... na "slavne" frizere!

*

Van mreže lilka

Počasni član
  • 1 314
  • 4
« Odgovor #33 poslato: 15:09:45, 23.Jun.2009. »
Za definiciju uzmi Wellaflex Shine Wax.Dobićeš na težini i lepo ćeš definisati krajeve koji su istanjeni, samo nemoj stavljati na teme ukoliko ima tedenciju da se masti.
Sve ostalo za stilizovanje bi ti ili ukrucivalo i mrsilo kosu, pa izgubila bi na prirodnom izgledu ili bi ti mastilo,pa imala i veci problem. S obzirom da su krajevi istanjeni, trebace im veca nega. Po pitanju maski sam zaista pristrasna,a zaista sam sve probala i uvek i svakom preporučujem Pantene 3XAmino Mask, a od prirodnih : maslinovo, suncokretovo ulje, jedna kašičica meda, 10 kapi AD uljani rastvor(za bebe)po mogućstvu i pantenol rastvor i to bar jednom mesečno. Odlično regeneriše vlas i jača kosu.
Šampon uzmi za volumen jer namenjan je za tanku vlas koja najčešće ima tedenciju da se slepljuje i elektriše...nece dozvoliti da ti se kosa elektriše niti slepljauje,a balzam za normalan ili suv tip kose(balzam za krajeve..ja obožavam Subrina za suv tip kose)

*

Van mreže Nale 83

Počasni član
  • 8 252
  • 15
« Odgovor #34 poslato: 16:01:06, 23.Jun.2009. »
Lilkice hvala ti puno na iscrpnom odgovoru i nadasve korisnim savetima   :zagrljaj: !
Idem odmah u kupovinu jer me ovo stanje kose nervira. Javljam sta sam kupila. :-*

*

Van mreže nevenica

• 1 862
  • 39
Odg: Sampon za kosu
« Odgovor #35 poslato: 03:42:58, 28.Jun.2009. »

Iskustva su razna i svakako da nekom odgovara onaj sampon (proizvodjač)  ili ovaj. miss80 je prosto rekla za Niveu jednu realnu cinjenicu, da nisu kvaliteta kakvog se ocekuje od tako jakog brenda.
Na osnovu nekih analiza,a i dugog rada sa ljudima,skupljanja komentara i iskustava potrišača, ona zaista izazvina vrlo cesto neočekivane efekte. Poput svraba itd. E, sad...treba probati i izabrati onaj sampon koji najvise odgovara našem temenu i samoj vlasi.

Ok mozda je tako kod vecine ali ja nisam imala problema sa niveinim samponom za kosu  (*o*)

Ako budem imala javljam ti se za savet  :)
Pristojna žena je ona dama koja zna šta ne sme znati, iako zna...

*

Van mreže Nale 83

Počasni član
  • 8 252
  • 15
« Odgovor #36 poslato: 17:56:00, 28.Jun.2009. »
Moram da se slozim sa konstatacijom da se od Nivee ocekivalo vise. Za moj pojam, samponi im i nisu bas nesto  (*o*)

*

Van mreže miss80

Počasni član
  • 5 001
  • 3
« Odgovor #37 poslato: 23:25:57, 28.Jun.2009. »
Nije mi bila namera da napadam brend,samo Lilka i ja radimo dugo i to je nase misljenje.Rekla sam i kojim samponima profesionalnim sam bila zadovoljna...volela bi da se sto vise vas prikljuci diskusiji,moze neko da nam ukaze na neki brend koji ne znamo a dobar je.
« Najnovija izmena:: 23:28:46, 28.Jun.2009. miss80 »

*

Van mreže Nale 83

Počasni član
  • 8 252
  • 15
« Odgovor #38 poslato: 00:21:25, 29.Jun.2009. »
Ni ja ne napadam Niveu - cak sta vise, sve ostale njene proizvode koristim ali samponi za kosu mi nikako ne odgovaraju  (*o*) ! Head&Schoulders mi takodje ne odgovara! Ali zato Herbal Esenciss, Pantene  yeah
« Najnovija izmena:: 00:23:33, 29.Jun.2009. Nale 83 »

*

Van mreže nevenica

• 1 862
  • 39
« Odgovor #39 poslato: 13:30:56, 20.Avg.2009. »
Verovatno zavisi i od vlasi kako koja podnosi sampon  :)
Pristojna žena je ona dama koja zna šta ne sme znati, iako zna...

Stranice: « 1 2 3 4 5 6 ... 14 »

Brzi odgovor Vam omogućava da pošaljete poruku bez učitavanja nove stranice.

Upozorenje: u ovoj temi nije pisano već više od 365 dana.
Ukoliko niste sigurni da želite da odgovorite, razmislite o pokretanju nove teme.

Maksimum znakova 20000; preostalih znakova: 20000