Horarno pitanje vezano za posao :

• Odgovora: 2

0 članova i 1 gost pregledaju ovu temu.

*

Van mreže Šmišonja

Počasni član
  • 2 697
  • Zahvaljeno: 7 puta
  • 19
  • Pol: Žensko
  • I don't follow footsteps I leave my own footprints
    • Facebook
    • Google+
    • Instagram
Horarno pitanje vezano za posao :
« poslato: 16:42:28, 26.Apr.2009. »
Pitanje : "Da li ću uskoro da krenem sa realizacijom svog posla tako da imam pravu € satisfakciju?"
Datum : 26.04.2009.
Vreme : 13h30
Mesto : Beograd
Sistem kuća : Regiomontanus
Čart : http://i421.photobucket.com/albums/pp291/Miss_Van_Hellsing/horarci/posao_horarac.gif

A sada ide tumačenje :

• ja kao pitač sam predstavljena Asc' u Lavu sa Suncem na 06° Bika u IX polju. Sunce predstvalja ono što moj racionalni deo ličnosti "misli" o postavljenom pitanju. Ovde vidimo da sam ja "na zemlji" [Bik = zemljani znak] i da nemam previše velika očekivanja [Sunce u IX polju]

•○• Takodje sam predstvaljena i Mesecom na 24° Bika koji je u samoj O° sa vrhom X polja. Ovde se vidi da moje srce [koje simboliše Mesec] je jako zainteresovano za pokretanje posla koji mi se vrzma u glavi.

○ Posao je predstvaljen X poljem : ovde se nalazi u znaku Bika, a njim vlada Venera na 00° Ovna u VIII polju. Vidi se iz priloženog da mi ne "cvetaju ruže" trenutno [Venera u znaku svog izgona + u VIII polju gde je takodje "izbačena iz ravnoteže"] € satisfakcija će biti predstavjlena XI poljem koje je ovde u Raku sa pomenutim Mesecom u Biku na samom vrhu X polja.

○•○ da bi dobili odgovor posmatramo aplikacije vladara I polja i vladara X polja i aplikacije Meseca i vladara X polja :

1. Sunce ima prvu aplikaciju sa retrogradnim Saturnom
2. Mesec ima prvu aplikaciju sa Merkurom
3. Venera u skorije vreme nema ni jednu aplikaciju
4. ni jedna "treća" planeta ne spaja ni Sunce sa Venerom, niti Mesec sa Venerom.
•○• ovde vidimo da se Mesec [€ od posla] i Merkur [vladar horarnog II polja ~ moj novčanik] spajaju, ja kao Sunce imam prvi kontakt sa vladarem VI i VII polje ~ nerasčišćeni poslovi i stara klijentela. Mesecu je ovo poslednji aspekt dok se bude nalazio u znaku Bika, posle ulazi u znak Blizanaca, svoj peregrin, gde je slab i nema puno pozitivnog uticaja. Samim tim će totalno da padne pod uticaj Merkura, koji ga s druge strane egzaltira, ali i on odmah po sklapanju ovog aspekta sa Mesecom ulazi u duži prazan hod, pa samim tim...

○•○ iz ovoga dobijamo sledeći odgovor : posao neće krenuti željenim tempom, iako će se € situacija primetno popraviti, ali kasnije opet će stagnirati.

Let me ask you something. If someone prays for patience, you think God gives them patience? Or does he give them the opportunity to be patient? If he prayed for courage, does God give him courage, or does he give him opportunities to be courageous? If someone prayed for the family to be closer, do you think God zaps them with warm fuzzy feelings, or does he give them opportunities to love each other?

*

Van mreže lilka

Počasni član
  • 1 314
  • Zahvaljeno: 2 puta
  • 4
Odg: Horarno pitanje vezano za posao :
« Odgovor #1 poslato: 13:31:02, 13.Jul.2009. »
Da li ce doci do skorije promene posla i to na bolje i da li ce doci do bolje finansijske situacije? Kad? :)
13:30 h
Novi Sad

*

Van mreže Šmišonja

Počasni član
  • 2 697
  • Zahvaljeno: 7 puta
  • 19
  • I don't follow footsteps I leave my own footprints
    • Facebook
    • Google+
    • Instagram
Odg: Horarno pitanje vezano za posao :
« Odgovor #2 poslato: 14:02:59, 18.Jul.2009. »
Da vidimo :

◘ ti si Asc' u Vagi sa Venerom 08° Blizanaca u VIII polju.
◘ takodje si i Mesec 28° Riba u praznom hodu na kraju V polja.
◘ posao je X polje u Lavu, sa Suncem 21° Raka u IX polju.

○•○ da bi dobili orijentacionu sliku šta će dalje da bude na poslu ~ gledamo Sunčeve aplikacije :

1. Sunce preko antiscije ima O° upravo sa Venerom
2. Sunce odmah zatim ima O° sa Merkurom

◘ ovde imamo situaciju da će se nešto ispodešavati sa tvojom platom ~ jer će Sunce {posao} spojiti tebe {Venera} i platu / XI polje {Merkur} za vremenski interval od -/+ 1 mesec, ali same promene posla još neće doći ~ jer Sunce menja znak tek za -/+ 9° ~ što bi u ovom slučaju bilo još -/+ 9 meseci.
Let me ask you something. If someone prays for patience, you think God gives them patience? Or does he give them the opportunity to be patient? If he prayed for courage, does God give him courage, or does he give him opportunities to be courageous? If someone prayed for the family to be closer, do you think God zaps them with warm fuzzy feelings, or does he give them opportunities to love each other?

Brzi odgovor Vam omogućava da pošaljete poruku bez učitavanja nove stranice.

Upozorenje: u ovoj temi nije pisano već više od 365 dana.
Ukoliko niste sigurni da želite da odgovorite, razmislite o pokretanju nove teme.

Maksimum znakova 20000; preostalih znakova: 20000